| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 12,014
تشکر شده 19,082 بار در 2,621 پست
کتاب مورد علاقه : حلقه | بدون امتیاز : 0 امتیاز نام کتاب : چشم هایت مال من نویسنده : ر . اکبری قیمت : 8500 ناشر : علی ![]() سلام به همگی من همین نیم ساعت پیش کتابش رو تموم کردم این تایپیک رو زدم برای دوستانی که دوست داشتن خلاصه ایی از داستان کتاب رو بدونن . این شما و این نظراتتون . هر کسی هم دوست داره و کتاب رو خونده می تونه یه خلاصه از کتاب رو بزاره برای بچه ها . اگر هم نذاشتین دندم نرم خودم تایپیک زدم خودم هم خلاصه میدم ![]() | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۷ محل سکونت : تهران
تشکرها: 3,651
تشکر شده 4,299 بار در 828 پست
کتاب مورد علاقه : Biology حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از نظر من کتابای خانم ربابه اکبری قشنگن ولی اکثرا شخصیت اولش خیلی لوسه... و شخصیت های لوس داستان باعث میشن جذابیت داستان کم بشه! توی کتابای ایشون من فقط از نازک ترین حریر نوازش و دنیای گمشده خوشم میاد! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 95,287
تشکر شده 218,537 بار در 22,637 پست
کتاب مورد علاقه : گریه های امپراطور | بدون امتیاز : 0 امتیاز میشه یکم خلاصه بگی؟ آجی مهسان؟؟؟؟؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : تو زمین خدا
تشکرها: 66,814
تشکر شده 7,644 بار در 1,666 پست
کتاب مورد علاقه : حریم عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم تازه خریدمش 30 صفحه بیشتر نخوندم.امیدوارم قشنگ باشه. چه خوش خیال است فاصله را می گویم به خیالش مرا از تو جدا کرده نمی داند جای تو امن است اینجا در میان دل من..... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
کتاب مورد علاقه : حلقه | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب اینم خلاصه ی کتاب : داستان دختری به نام باران است که به خاطر تحصیلات برادرش به امریکا اومدن و دراونجا زندگی می کن . خونواده ی تارخ از وضعیت اقتصادی بالایی برخوردارن و باران در رفاه و راحتی مشغول شیطنت و خوش گذارنی است . تا اینکه به یک باره ورق برمیگرده . پدر باران ورشکست میشه و خانواده ی باران از هم می پاشه ،مادر و برادر باران هم هریک به یک سو میروند و در این شرایط که پدر باران هم در زندان به سر می برد باران مجبور به کار کردن در شرکتی میشود و ... و اما نظر شخصی خودم در مورد کتاب : به نظرم اغراق حرف اول در این داستان رو می زد . نمی دونم چرا نویسنده اینقدر علاقمند بود که هر چیزی رو اینقدر اغراق امیز بیان کنه . شاید در طول داستان حداقل توی هر صفحه یک بار از زیبایی استثنایی باران تعریف می شد و توی هر صفحه یک بار هم در مورد اینکه باران چه لباسی پوشیده و چقدر بهش میاد صحبت شده بود . یعنی واقعا موضوعی مهمتر از لباس پوشیدن باران نبود . جالبیش اینجاست گاهی روزی چندین بار باران لباسهاش رو عوض می کرد بعد از این مشکل که حداقل از نظر من مشکل بزرگی بود و حسابی خستم کرده بود مشکل بعدی کش دادن بی خود داستان بود ، 200 صفحه اول داستان که هیچ اتفاقی خاصی نمی یفتاد و من همش منتظر بودم بره سر اصل داستان و یه داستانی شروع بشه وقتی هم که داستان اصلی شروع شد باز بیش از حد ممکن موضوع رو کش میداد واتفاقات شبیه بهم و برخوردهای تکراری، زیادی توی ذوق میزد . به نظرم این دو مشکل عمده ترین ضعف های کتاب بودن . در مجموع کتابش معمولی بود . نه بد و نه خوب ( البته اینها نظر من بود . شاید بقیه که بخونن خیلی خوششون بیاد یا برعکس خیلی بدشون بیاد . به هرحال سلیقه ها متفاوته ) | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 95,287
تشکر شده 218,537 بار در 22,637 پست
کتاب مورد علاقه : گریه های امپراطور | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی گلم....میشه تعداد صفحاتش رو هم بگی؟؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : حلقه | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : جایی در همین نزدیکی "زیر آن کاج بلند"
تشکرها: 1,055
تشکر شده 729 بار در 127 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من هم این کتاب را از نمایشگاه گرفتم و آن را خوندم باید بگم من با نظر مهسان موافقم وعلاوه بر آنکه مشخصه نویسنده اطلاعات زیادی از فرهنگ آمریکا و زندگی در آن نداشته و بر اساس قوه تخیل خودش آن را پیش برده خودت باش آرام ،زلال و شاد هر لحظه از خود بپرس: «آیا واقعا" خواهان انجام این کارم؟» و تنها زمانی انجامش ده که پاسخت «آری» است. بدین سان آنان که از با تو بودن چیزی نمی آموزند دور می شوند و آنها که از تو می آموزندو ازآنان می آموزی ،جذب می گردند. | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی و نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸
تشکرها: 14,522
تشکر شده 13,665 بار در 830 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر | بدون امتیاز : 0 امتیاز من یه مدت پیش کتاب لحظه ای با ونوس رو از همین نویسنده (خانم ر. اکبری ) خوندم . واقعا مهسان جون گل گفتن توی اون هم اغراق واقعا ادم رو خفه میکرد. بعد از این کتاب تصمیم گرفتم دیگه نوشته های این خانم رو نخونم چون با سلیقه من یکی اصلا جور در نمیاد. به نظرم فقط کتاب نازکترین حریر نوازش ایشون تا حدی قابل تحمله [CENTER]توصیه من از بین رمانهای در حال تایپ کاربران نودوهشتی ![]() معشوقه شیطان | anital کاربر انجمن میوه ی منحوس | ژیلا کاربر انجمن | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : حلقه | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اکبری, ر اکبری, رمان, مال, معرفی, من, نقد, هایت, چشم, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |