| |||
| | #61 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زندون
(View Stats)
تشکرها: 530
تشکر شده 831 بار در 201 پست
کتاب مورد علاقه : خین آشام ! حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز من تمام هستيم را در نبرد با سرنوشت در تهاجم با زمان آتش زدم کشتم من بهار عشق را ديدم ولي باور نکردم يه کلام در جزوه هايم هيچ ننوشتم من ز مقصدها پي مقصودهاي پوچ افتادم تا تمام خوبها رفتند و خوبي ماند در يادم من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت بهارم رفت عشقم مرد يارم رفت من تمام هستيـم را در نبـرد با سرنوشـت در تهاجم با زمان آتـش زدم ، کشتـم من بهار عشـق را ديـدم ولـي باور نکردم ، يه کلام در جـزوه هايم هيچ ننوشتم من ز مقصدها پي مقصودهاي پوچ افتادم تا تمام خوبها رفتند و خوبي ماند در يادم من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت بهارم رفت عشقم مرد يارم رفت رسیدم آخر خط ... به نظر شما به رنگ امضاء (!) هم گیر میدن !؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #62 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: درهمین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : dalan behesht ghazal حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز حالــــم خوب است امــــا... دلــــم تنــــگ آن روزهایی شده که می توانستم از تــــه دل بخــــندم! من همینجام..همین نیمکته که هی چراغه روشن میشود و خاموش... رفیق من به جای تمام آنان که سادگی ات را به بازی گرفتند... تو را از صادق بودن پشیمان کردن عذر میخواهم *پشیمان نشو از سادگی..از یک دست بودنت...از بی غرور..ساده با محبت بودن *وقتی تنها تو میمانی و خدایت نشکن ! و یک زن است... هر چقدر هم که ادای محکم بودن را در بیاورد، هر چقدر هم که ادای مستقل بودن، و هر چقدر هم که بگوید ممنون ،خودم از پسش برمیایم، باز هم تهِ تهش، به سینه ی مردانه ات نیاز دارد؛ به دست هایت حتی؛ نمی دانی چه لذتی میبرد وقتی تو از خیابان ردش می کنی... | ||||||||
| | |
| | #63 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 544 بار در 385 پست
کتاب مورد علاقه : بابا لنگ دراز حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز كسي نيست منو يادش باشه همه فراموشم كردن به خدا دست خودم نيست اگر ميرنجم يا اگر شادي زيباي تو را به غم غربت چشمان خودم ميبندم من صبورم اما... چقدر با همه ي عاشقيم محزونم! و به ياد همه ي خاطره هاي گل سرخ مثل يك شبنم افتاده به خاك مغمومم. من صبورم اما... بي دليل از قفسه كهنه شب ميترسم بي دليل از همه ي تيرگي تلخ غروب وچراغي كه تو را. از شب متروك دلم دور كند...مي ترسم. من صبورم اما... ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #64 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: درهمین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : dalan behesht ghazal حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز دگـــــــر تــــــقــــــدیـــــــر را بـــــرای نــــــیـــــــامـــــــد نـــــت بـــــهـــــــانــــه نـــکــــــن ! مــــــــرد بـــــــاش و بــــــگــــــــو نــــــــخــــــواســــتـ ــــــــــی و نــــــیـــــــــــامــــ ــــــدی | ||||||||
| | |
| | #65 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: سلسله جزاير خندان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-دهل | پست مفید : +3 امتیاز چه زيباست نوشتن ، وقتي ميداني او ميخواند چه زيباست سرودن ، وقتي ميداني او ميشنود و چه زيباست ديوانگي به خاطر او ، وقتي ميداني او ميبيند . . . | ||||||||
| | |
| | #66 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : dalan behesht ghazal حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مـــن بــــودمــ تـــو و یکــ عـالمـــه حــــرفــ... و تــرازویی کــه سهــم تــو را از شعرهـایـم نشـــانــ می داد!!! کـــاش بـودی و می فهمیــــدی وقتــ دلتنگی یکـ آه چقـــــدر وزن دارد... ![]() | ||||||||
| | |
| | #67 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: تائوکه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : LORD OF THE RINGS حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز حکایتم کن برای دستهایی که مرا جستند و برای چشمانی که مرا قطره قطره... برای لبهایی که ترانه ام کردند و بعد شاید مرثیه ای حکایتم کن به غروب رسیده ام!!! | ||||||||
| | |
| | #68 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: prison
(View Stats)
تشکرها: 2,838
تشکر شده 3,856 بار در 826 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مرا ندیده بگیرید و بگذرید از من که جز ملال نصیبی نمیبرید از من زمین سوخته ام نا امید و بی برکت که جز مراتع نفرت نمی چرید از من عجب که راه نفس بسته اید بر من و باز در انتظار نفس های دیگرید از من خزان به قیمت جان جار می زنید اما بهار را به پشیزی نمی خرید از من شما هر اینه ، ایینه اید و من همه آه عجیب نیست کز اینسان مکدرید از من نه در تبری من نیز بیم رسوایی است به لب مباد که نامی بیاورید از من اگر فرو بنشیند ز خون من عطشی چه جای واهمه تیغ از شما ورید از من چه پیک لایق پیغمبری به سوی شماست ؟ شما که قاصد صد شانه بر سرید از من برایتان چه بگویم زیاده بانوی من شما که با غم من آشناترید از من چه خوب ! و من چه رندانه زندانم را ، زندان تنگ و تاریکم را و غربتم را و بی کسی ام را از یاد می بردم ..... و آن جا را که باید می رفتم و « اشتباها » به این جا افتادم فراموش می کردم... چه خوب ! چه قدر تحمیل یک زندگی بی درد بر یک روح دردمند زجرآور است ! ویرایش توسط R ! R a : ۲۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۹:۰۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #69 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : dalan behesht ghazal حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عشق چیز مردانه ای ست گاهی لخت توی خانه می گردد گاهی روی تختت می خوابــــ ـد و گاهی که می خواهـ ــــــی روی شانه های ارضا شده اش گریه کنــــ ـــی رفته استـــــــــــ | ||||||||
| | |
| | #70 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,279
تشکر شده 591 بار در 321 پست
کتاب مورد علاقه : خاطرات خون اشام و رویا حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ای که مدتهاست بامن نیستی ، من همانم ، که با من زیستی، رنجهایم را شنیدی باز هم ، عاقبت گفتی ، غریبه کیستی ....؟! عشق را در پائیز باید شناخت ، جان را در همین فصل باید نثار کرد ،شاید عقل را نیز در همین فصل می بایست به حراج گذاشت... پائیز فصل قلب است ، فصل عشق است ، فصل جوانی و فصل خیانت است ... در پائیز بیشتر از همیشه عاشق میشویم ... بیشتر از همیشه خیانت میکنیم و از همیشه بیشتر دوست میداریم.... این ادرس وبلاگ منه خوشحال میشم سر بزنید و نظر بدید /http://ghorobeasheghane.blogfa.com /http://vatanhaeshghma.blogfa.com خوشحال میشم به وبلاگ های من سر بزنید منتظر شما هستم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بــه, شــعــري, فـرامـوشـتــ, کـرده, کـسـی, کـه, ★ღ☆ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |