| |||
| | |||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +12 امتیاز دو سه روزه رفتارهایی تو این سایت می بینم که واقعا از هر چی فضای مجازیه بیزار شدم. خیلی وقتها از خودم می پرسم اینجور آدم ها کجا بزرگ شدن؟ آدم درست و حسابی این حرف ها از دهنش در نمیاد . . متاسفم برای آینده جامعه ای که امثال اینها می خوان بسازن . متاسفم برای شعور نداشته شون . بچه ها لطفا هر پیام یا پست خلاف شئوناتی دیدید زود گزارش بدید تا رسیدگی شه. ممنون | ||||||||
| |
| | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه سقفی بالای سرم یه زمینی زیر پام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه ، غزال حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز ایول مامی بزرگ شبنم همیشه در حالی که... یه عالمه حرف بیخ گلوت چسبیده! یه عالمه اشک توی چشماته! یه عالمه حسرت توی دلت تلنبار شده... باید بگی : خب... خدافظ ...! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | ||||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز اگر نوی پست ها یا پیام کاربری ها یا پیام خصوصی ها یا گروه ها هر حرفی مخالف شئونات دیدین حتما رو بزنید و گزارش بدید. اگر هم نخواستید گزارش بدید حتما به من بگید آسمان. متاسفم که اینو می گم ولی بعضی ها خیلی مزخرفننقل قول:
| |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, .LiLiM., asal, Ati__377, avazkhamoosh, Esperichoo, eteb, farizad, fatima_59, m.gabryel, Mina, Miss Nini, novin, parsa.a, REAL LOVE, redbull, sang_e_saboor, SaRa, Sonetto, talayeh, taraneh24, VAMPIRE : ), vision, Y.a.k.h, Zanessa, ~jOojoO.tAlA~, ~mersedeh~, ~sara~, آبجی نیلوفر, آنالیا, رهـــا, سمن ناز, شایسته بانو, م.ن, ماجده, پروانه! |
| | |||||||||
| همکار بخش موبایل ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 18,614
تشکر شده 38,813 بار در 5,779 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the wind | پست معمولی : +2 امتیاز شبنم جان خودتو ناراحت نکن این مسائل ارزش نداره حتی بهش فکر کنی به سلامتي پسري که پول هاي مچاله شدشو اروم گذاشت جلوي فروشنده و گفت: براي روز پدر يک کمربند مي خوام فروشنده: چه جنسي باشه؟ پسر کوچولو: .. .. فرقي نميکنه فقط دردش کم باشه | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, asal, avazkhamoosh, eteb, Mina, Miss Nini, paradise, parsa.a, sang_e_saboor, VAMPIRE : ), vision, Y.a.k.h, ~jOojoO.tAlA~, ~mersedeh~, ~sara~, آنالیا, رهـــا, سمن ناز, شبنم, م.ن |
| | |||||||||
| مدیر بخش آموزش ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Blue Melody (J. D. Salinger) حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز دقيقا درسته متاستفانه چند روزه كه اين افراد با ساختن يوزر هاي مختلف و پست دادن تو انجمن شعور خودشون رو نشون دادند و خواستند جو اينجا رو ناسالم بكنند كه انشالله با كمك همه دوستاي عزيزمون و گزارش كردم اين گونه پست هاي خلاف قانون اين مشكل حل خواهد شد .ممنون ![]() حال و روزم مثِ سگِ هاره، که فقط پارس هاشو می شماره زخم دستاشو گاز می گیره، جیغ ترمز رو آرزو داره شکل پرسه رو فرشی از پوکه، توی یه سرزمین متروکه مشت می شم روی کلاویه ی، این پیانو که دیگه ناکوکه مثل حرفی که صد دفعه خط خورد، مثل برگی که سبز موند و مُرد دل خنک می کنم تو میدون با فحش دادن به عکس رو بیلبورد غرق می شم تو برکه ی الکل، توی میکس سن ایچ با اتانل روی فرش سرنگ می رقصم، با جوونای مُرده زیرِ پُل | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, **sevdayi **, *anahit*, Admin, alonesachlie, asal, Ati__377, avazkhamoosh, Elnaz, Esperichoo, eteb, farizad, fatima_59, m.gabryel, mahsan, Mina, Miss Nini, novin, parsa.a, REAL LOVE, redbull, samane7, sang_e_saboor, SaRa, shabnamm, shirin1366, Sonetto, talayeh, taraneh24, VAMPIRE : ), vision, Y.a.k.h, Zanessa, zohrehm64, ~jOojoO.tAlA~, ~mersedeh~, ~sara~, آنالیا, باران, خواجه, رهـــا, ستاره یخی, سمن ناز, شایسته بانو, شب, شبنم, م.ن, پاسارگارد, پروانه!, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: تبریز
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز چشم شبنم جون... یه چند وقتی هستش که سایت مثه سابقش نیست... بگذار عشق مال ِ کسانی باشد که سفاهت ِ عاشق پیشگی دارند... من و تو شجاعت عاقل بودن داریم... آنقدر که بدانیم ٬ وقتی عشق از در می آید رنج است که با آن خروار خروار بر سر آوار می شود... ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, avazkhamoosh, eteb, Mina, Miss Nini, parsa.a, redbull, sang_e_saboor, talayeh, VAMPIRE : ), vision, ~jOojoO.tAlA~, ~sara~, آنالیا, رهـــا, شایسته بانو, شب, شبنم, م.ن |
| | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز | ||||||||
| |
| | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 765
تشکر شده 1,603 بار در 150 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خما حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز شبنم جون نمیخواد عصبانی بشی این چیزا نشانه شخصیت اونهاست " باران باش وببار. مپرس کاسه های خالی از آن کیست " | ||||||||
| |
| | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: بخارا
(View Stats)
تشکرها: 7,113
تشکر شده 5,448 بار در 904 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز شبنم خانوم ای کاش یکم واضحتر میگفتین آخه اعضاء جدید مثل من اینو به خودشون میگرن و دلسرد میشن ![]() خوب اگه مطمئنیم یکی داره "پست خلاف شئونات" میده چرا تو بحثش شرکت میکنیم تا جو سایتو بهم بریزه؟ | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| است, اکتسابی, ذاتی, شعور, نه |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| |