| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: IR-TEH
(View Stats)
تشکرها: 807
تشکر شده 1,304 بار در 593 پست
کتاب مورد علاقه : آتش دزد , شاهزاده ايرا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خوبین؟ ![]() من نرم افزار microsoft PowerPoint 2010 میخواستم.....اگه لینک دانلودی چیزی دارید بدید خیلی ممنون میشم.... فقط powerpoint باشه مجموعه microsoft office نباشه چون دارم ولی power point رو ندارم....خیلی نیاز دارم... mДЋЬóĎŠξ7ÉŅ ![]() ] - pishro - - bahram - - amir khalvat - - (ho3ein(eblis - - Yas - | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش آموزش ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: بــوشــهـر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : كوری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام. ------------------------------------------ اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِي وَ ارْحَمْنِي وَ تُبْ عَلَيَّ إِنَّكَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ اللهم اغفر للمؤمنين و المؤمنات السلام علی الحسين ------------------------------------------ ارسال SMS و MMS رايگان و نامحدود از خطوط ايرانسل اينترنت رايگان ايرانسل و همراه اول با سرعت 128KB و 256KB براي گوشي و كامپيوتر هك اينترنت ADSL ------------------------------------------ گـيــلاس آبــــی | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش نرم افزار ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 12,671
تشکر شده 16,368 بار در 2,541 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب-هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پپستای اضافی حذف شدن. لطفا هی پست ندیدن. به محض اینکه هر کدوم از دوستان ببینن کمکتون می کنن یه آدمایی هستن که همیشه با حوصله جواب اس ام اساتو میدن… هروقت ازشون بپرسی چطوری؟ میگن خوبم.. وقتی میبینن یه گنجشک داره رو زمین دنبال غذا میگرده,راهشون رو کج میکنن از یه طرف دیگه میرن که اون نپره… همینایی که تو سرما اگه یخ ام بزنن, دستتو ول نمیکنن بزارن تو جیبشون… اونایی که تو تلفن یهویی ساکت میشن/اینایی که همیشه میخندن اینایی که تو چله زمستون پیشنهاد بستنی خوردن میدن/همونایین که براتون حاضرن هرکاری بکنن تو رو خدا اگه باهاشون میرید تو رابطه, اذیتشون نکنین … تنهاشون نزارین ؛ داغون میشن … | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 150
تشکر شده 40 بار در 14 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
این که پولیه قیمتش هم ۱۴۰ دلاره | |||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) |
| همکار بخش آموزش ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز |
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: IR-TEH
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : آتش دزد , شاهزاده ايرا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول: ببخشیداااا! ولی این مجموعه ی آفیس می باشد | |||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر چتر خدا
(View Stats)
تشکرها: 1,957
تشکر شده 1,554 بار در 234 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر،خشم و سکوت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عزیزم اگه همین مجموعه آفیسو دانلود کنی موقع نصب بری قسمت customizeمیتونی فقط پاورپوینت نصب کنی.یعنی بقیه رو تیکشون رو بردار. کسی از تو میرود ، و بعد . تو دلت میخواهد از همه دنیا بروی... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : آتش دزد , شاهزاده ايرا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Let it go! Cant pick one حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تا اونجایی که من میدونم از تو سرویس پک افیس 2010 به غیر از word 2010 بقیشون نسخه ی کرک شدشون به صورت مجزا برای دانلود رو نت نیست. شما میتونین نسخه ی ترایل powerpoint 2010 رو از سافت پدیا دانلود کنین . ترایلش 60 روزست. اگه کارتون با 60 روز راه می افته که هیچی. میتونین پرداکت کیِ همون افیس پکی که دارین رو روش امتحان کنین شاید کار کرد : http://www.softpedia.com/progDownloa...ad-165841.html اگه کرک خودتون روش جواب نداد میتونین ازKMS Activator استفاده کنین . کارش اینطوریه که پرداکت کیای مختلفو تست میکنه امتحان کنین روش شاید جواب داد اگه نه هم که تا 60 روز کار میکنه ترایلش . انتی ویروستون رو deactive کنین قبل از بازکردن/ میتونی از اینجا دانلود کنین این کرکو: http://www.mediafire.com/?1bh8mlvhacd1ss1 Perfection is reached, not when there is no longer anything to add, but when there is no longer anything to take away. "Antoine de Saint-Exupery " ******* My weblog : I've got pain in my tongue | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| powerpoint, افزار, درخواست, فوری, نرم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |