| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه پدری
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بابالنگ دراز،جام جهان حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز اگه نفر قبلیت خوابش سنگین باشه بخوای بیدارش کنی چجوری بیدارش می کنی؟؟ همکنون نیاز مند یاری سبزتان هستیم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اینم چرت های خودم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید من یه مدت دارم میرم برای امتحانا نمیام،خداحافظ نودوهشتیا ![]() ![]() من 15 خرداد تولدمه یادتون نره برام تایپیک بزنیناااااااا!!!! ![]() به نوشته مخفی توجه فرمایین: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | % زیبای خفته %, *H@sti*, *Mysterious72*, *گیتی*, ...Parmida..., BAHAR021, cole, Elina123, farisa, hanajigh, hasti_azadi, honey08, mahnia2011, mahtabjon, Malihe 3286, malipu, malmal91, matin bala, Mina.LoveStar, sahar4, sarvin-64, sistana98, SsHiIiVaA, wittymahta, { }, آیشا, اویش ناز, بهارررر, رها 69, شنگول.68, قاصدك تنها, ♥~nGel=Ev!L@~♥, ♥الیزا♥ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هم خونه-افسون چشمان سب حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز یه پر کوچولو تو دماغش وارد میکنم تا بیدار بشه... وبلاگ من www.aghrin.blogfa.com نقابم کو؟؟! اينجا همه نقابی بر چهره دارند... می خواهم همرنگ جماعت شوم... اينجا صداقت تاوان دارد... اينجا بوی يکرنگی نمیدهد.. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 771
تشکر شده 976 بار در 402 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز یه پارچ آّب میریزم تو صورتش تا بیدار بشه............... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: IR/IRAN
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : booooogh حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز موهاشو میکشم بلند میشه خودش...... ----------------------------------------------------------------------------------- هر شب مرا با خود میبری میبری به جایی که تاریک است و روشنایی آن تویی هرشب مرا به اوج میبری میرسیم به جایی که نگاهت همیشه آنجا بود ما یکی شده ایم با هم همیشگی شده عشقمان، بگو از احساست برای من… همیشه میگویم تو تا ابد برایم یکی هستی ، یکی که عاشقانه دوستش دارم ، یکی که برایم یک دنیاست…. دنیای زیبایی که درون آنم ببین یک دیوانه دائم نگاهش به چشمان توست ، من همانم! . ------------------------------------------------------------------- | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: یه گوشه ی دنج
(View Stats)
تشکرها: 10,781
تشکر شده 9,941 بار در 2,608 پست
کتاب مورد علاقه : دختر زشت حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز خب گمونم با یه پارچ آب دیگه بشه بیدارش کرد.نمی شه؟؟ محبت مثل مشروب خوردن میمونه وقتی كم میدی طرف میخوره ... حالشو میبره ... ! وقتی زیاد از حد میشه ... طرف بالا میاره ... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: IR/IRAN
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : booooogh حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نه نمیشم................ همچین محکم میزنم تو گوشش که 6 تا دور بزنه بعد قشنگ بیدار میشه | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: یه گوشه ی دنج
(View Stats)
تشکرها: 10,781
تشکر شده 9,941 بار در 2,608 پست
کتاب مورد علاقه : دختر زشت حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز منو میزنی؟؟؟؟؟ ![]() از پنچره پرتش میکنم پایین اونوقت بیدار میشه | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: اپيفانيا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : باز باران-بامداد خمار- حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز جفت پا میرم تو شکمش میخواهم برگردم به روزهای کودکی ان زمان ها پدر تنها قهرمان بود عشق تنها در اغوش مادر خلاصه میشد بالاترین نقطه زمین شانه های پدر بود تنها دردم زانوهای زخمیم بود تنها چیزی که میشکست اسباب بازی هایم بود... و معنای خداحافظ تا فردا بود! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 771
تشکر شده 976 بار در 402 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو کتاب خونه....
(View Stats)
تشکرها: 5,716
تشکر شده 2,769 بار در 1,733 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی را از نو آغاز کن حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز محکم میزنم زیر گوشش...یکی هم از اونور میزنم خنثی بشه... هیچگاه به کوچه بن بستناسزا نگو... رنج بن بست بودن برای کوچه کافیست...!!! *#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#* دلگیر نشو از آدما ...!!! نیش زدن طبیعتشونه....! سالهاست که به هوای بارانی میگویند خراب.....!!! ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اگه, باشه, بخوای, بیدارش, خوابش, سنگین, قبلیت, می, نفر, چجوری, کنی, کنی؟؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |