| |||
| | #721 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: چادر
(View Stats)
تشکرها: 4,017
تشکر شده 4,484 بار در 2,826 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اب یخ میریزم تو لباسش سرم را نه ظلم مي تواند خم کند ، نه مرگ ، نه ترس ، سرم فقط براي بوسيدن دست هاي تو خم مي شود مادرم ؛ | ||||||||
| | |
| | #722 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با جفت يا ميبرم رو شكمش وقتي دلم به درد مياد و کسي نيست به حرفهايم گوش کند، وقتي تمام غمهاي عالم در دلم نشسته است، وقتي احساس مي کنم دردمند ترين انسان عالمم... وقتي تمام عزيزانم با من غريبه مي شوند... و کسي نيست که حرمت اشکهاي نيمه شبم را حفظ کند... وقتي تمام عالم را قفس مي بينم... بي اختيار از کنار آنهايي که دوسشان دارم.. بي تفاوت مي گذرم... هیچ انتظاری ازکسی ندارم، و این نشان دهنده قدرت من نیست! مسئله ، خستگی از اعتمادهای شکسته است ![]() |
| | |
| | #723 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: چادر
(View Stats)
تشکرها: 4,017
تشکر شده 4,484 بار در 2,826 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز انگشت میکنم تو چشمش | ||||||||
| | |
| | #724 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
(View Stats)
تشکرها: 10,394
تشکر شده 2,423 بار در 1,706 پست
کتاب مورد علاقه : عشق اطلسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 30 تا ساعت تنظیم میکنم میزارم بالا سرشدیگه فکر نکنم تا دو روز بخوابه
| ||||||||
| | |
| | #725 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 3,223
تشکر شده 2,735 بار در 1,600 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جف پا میپرم تو شکمش برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #726 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: خيلى دور ام.
(View Stats)
تشکرها: 1,106
تشکر شده 1,336 بار در 904 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بالشت از زیر سرش می کشم ... اگه جواب نداد چند بار با بالشت می زنم تو سرش ![]() | ||||||||
| | |
| | #727 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 3,223
تشکر شده 2,735 بار در 1,600 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اصن بیدارش نمیکنم..............................میرم بالشو میگیرم تو دهنم جیغ میزنم تو بالش | ||||||||
| | |
| | #728 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
(View Stats)
تشکرها: 10,394
تشکر شده 2,423 بار در 1,706 پست
کتاب مورد علاقه : عشق اطلسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با توپ میکوبم تو سرش | ||||||||
| | |
| | #729 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خيلي اروم يه جيغ بنفش تو كوشش ميكشم |
| | |
| | #730 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: بی سرزمین تر از باد
(View Stats)
تشکرها: 7,683
تشکر شده 15,245 بار در 1,868 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه , تمناي وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لطفا با زبون خوش بيدار شو !!! فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن لینک نقد : فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب من حواسم به تو بود و تو دلت سر به هوا... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اگه, باشه, بخوای, بیدارش, خوابش, سنگین, قبلیت, می, نفر, چجوری, کنی, کنی؟؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |