| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 36 بار در 16 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر،در صبحدم تار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با فریاد والا با دست هلش میدم. با جیغ بیدارش میکنم. ![]() کورش کبیر crys the great ![]() ![]() فداییان ایران | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: هیچ جا
(View Stats)
تشکرها: 841
تشکر شده 264 بار در 185 پست
کتاب مورد علاقه : همه کتابهای مودب پور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بالششو از زیر سرش میکشم. من تمنا کردم که تو با من باشی و تو گفتی: هرگز! پاسخی سخت و درشت، و مرا غصه این هرگز کشت..... | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو آسمون هفتم
(View Stats)
تشکرها: 146
تشکر شده 1,245 بار در 281 پست
کتاب مورد علاقه : michel strogoff حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با لگد زدن به شكمش زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه هاشو سیر کنه, گوشت بدن خودشو می کند و می داد به جوجه هاش میخوردند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد! اما بچههاش نجات پیدا کردند و گفتند: آخی، خوب شد مرد, راحت شدیم از این غذای تکراری! و این است واقعیت تلخ روزگار ما ... | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
(View Stats)
تشکرها: 1,603
تشکر شده 139 بار در 82 پست
کتاب مورد علاقه : الهه ناز-یاسمین-اسرار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حالا که خودش هم به نظر خشن میاد منم با ملایمت رفتار نمیکنم و دو تا پس گردنی ،یه جفت پا تو شکمش و یه مشت پای چشش و یه داد سرش و یه پارچ اب سرد هم در آخر روش میریزم تا اگه احیانا بیهوش شده بهوش بیاد افسار دلم دست خدا بود چنین شد ای وای اگر دست خودم بود چه می شد مقصود دلم مهر و وفا بود چنین گشت گر مقصد دل جور و جفا بود چه می شد ![]() ![]() هیچ وقت عشق را گدایی نکن چون معمولا چیز باارزش را به گدا نمی دهند ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
تشکرها: 253
تشکر شده 408 بار در 319 پست
کتاب مورد علاقه : جین ایر-غرور و تعصب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قلقلکش میدم یا روش شربت میریزم تا حالش جا بیاد حواست نیست.....به این حالی که من دارم حواست نیست.....که من چقد دوست دارم حواست نیست.....همش گریه شده کارم نفهمیدی من اونم که تو رو تنهات نمیذارم ![]() | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و بر....
(View Stats)
تشکرها: 1,326
تشکر شده 1,585 بار در 817 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز گوشیو میزارم رو زنگ و میزارم کنار گوشش ولوم تا اخر و بعد تماس و در اخر هم به راحتی بلند میشه به مدت یک ماه شایدم کمتر کمرنگ میشویم...برام دعا کنید لطفا ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: رشت
(View Stats)
تشکرها: 449
تشکر شده 153 بار در 108 پست
کتاب مورد علاقه : ژان انتوانت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میزارم بخوابه...حوصله سر و صدا ندارم... نمک به زخم کویر می پاشد،این نم نم اکثیری سوزان!!!! به سوز آوازی که از همه خوانی ریل های قطار به گوش می رسد!به سوز همین چند قناری که آوازشان را مرد در چهار راه حراج میکرد!باران که تعارف سرش نمی شود.گاهی آنقدر ساده می آید که یادت میرود در چندشنبه های تکراری نشسته ای و آنقدر ناز و کرشمه می کند که خیال میکنی تا ابد این خورشید میتابد. بی تعارف به نیمکتی که استاده دلتنگی ات را می نویسد.........بی تعارف به این چند خط نوشته،دست باران را میگیرد و در زاویه خورشید گم میشود.... light.night93@ymail.com | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف اسمان
(View Stats)
تشکرها: 2,307
تشکر شده 30,689 بار در 1,703 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه مهرو مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کاری باهاش ندارم می ذارم بخوابه | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: یک جای به اسم خونه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : آمارش از دستم در رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با شیپور بلندش می کنم البته اگر خوابش سنگین بود پارچ آب یخ کار سازه لیست کتاب های خودم از دست ندید :![]() حصار عشق/مادام کاربر سایت http://www.forum.98ia.com/t381045.html حصار عشق/مادام کاربر سایت/ معرفی ونقد کتاب http://www.forum.98ia.com/t396864.html#post3708680 عطر عاشقی /مادام و aida.1996 کاربران سایت http://www.forum.98ia.com/t418533.html عطر عاشقی /مادام و aida.1996 کاربران سایت /معرفی ونقد http://www.forum.98ia.com/t418538.html | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: بين آدما
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ديوان فروغ فرخزاد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وسايل لازم 2 عدد قاشق و يك عدد قابلمه قلبم قلب كوچك و مهربونم چه بلايي سرت اومده چرا ... چرا ديگه ... چرا ديگه نميزني ؟ چرا واستادي ؟ سخته ؟؟ رسمش همينه طاقت بيار به خودت بيا طاقت بيار[ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اگه, باشه, بخوای, بیدارش, خوابش, سنگین, قبلیت, می, نفر, چجوری, کنی, کنی؟؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |