| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال علم و دانش ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 19,366
تشکر شده 18,001 بار در 4,115 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز حدس میزنید چرا پوست انسان ها مو دارد؟ پزشکی - زیست شناسان سالهاست به دنبال پاسخ این سوال میگردند که چرا پوست بدن انسان برخلاف بسیاری از موجودات، موی کمی دارد. پژوهشگران دانشگاه شفیلد حدس میزنند دلیل این کار، مقابله با انگلیهایی مثل ساس است! a تصویری که مشاهده میکنید، در حین یک آزمایش گرفته شده و یک عدد ساس را نشان میدهد که در حال گزش پوست برای دستیابی به غذا (خون انسان) است. این آزمایش که توسط مایکل سیوا-جاتی و ایزابل دن در دانشگاه شفیلد انگلستان انجام شده، در تلاش برای یافتن پاسخ این سوال است که چرا پوست بدن انسان علیرغم اینکه جزو بیموترین نمونههای روی زمین بهشمار میرود، از موهای بسیار ظریفی پوشیده است؟ به گزارش نیوساینتیست، این دو پژوهشگر معتقدند دلیل وجود این موهای ظریف این است که به ما کمک میکنند وجود انگلها را وقتی روی بدنمان حرکت میکنند، تشخیص دهیم؛ ضمن آنکه شرایط را برای نیشزدن این انگلها دشوارتر میسازند. نتایج آزمایشها روی دانشجویان داوطلب مشخص کرد وجود مو، زمان جستجوی حشره را برای یافتن محل مناسب تغذیه طولانیتر کرده و احتمال تشخیص آنرا نیز افزایش میدهد. ![]() 5353 | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: جهنم
(View Stats)
تشکرها: 15
تشکر شده 810 بار در 474 پست
کتاب مورد علاقه : چشمهايي به رنگ عسل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وووووووووو اووووووو چه جالب ماشالا آقاي ساس!!! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: همدان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هم خونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برو بابا دلت خوشه! مگه تو جنگل زندگی میکنیم؟....حشره کجا بود! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: منظومه شمسي
(View Stats)
تشکرها: 1,175
تشکر شده 2,581 بار در 1,137 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قربون خدا برم............... !خدايا عاشقتم! فقط همينو دارم كه بگم! خدا تنها معشوقي است كه خيانت نمي كند. خوشحال ميشم به كلبه ي تنهايي منو خدا سر بزنيد![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انسان, حدس, دارد؟, مو, میزنید, ها, پوست, چرا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |