| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: بچه زرنگ تهرون
حالت من : | ![]() ![]() خدایـــــا... چه بی صدا ، بی منت و بی حساب می بخشی و مـــا چه حسابگرانه تسبیح می گوییم ! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 739
تشکر شده 239 بار در 56 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | من چقدر این بشر دوسش دارم ![]() so cuteeeeeeeeeeee عزیزم این روزها چقدر دلت تنگ شده! من دیگه توش جا نمیشم ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: IR/IRAN
کتاب مورد علاقه : booooogh حالت من : | خیلی دوسش دارم ...................... ----------------------------------------------------------------------------------- هر شب مرا با خود میبری میبری به جایی که تاریک است و روشنایی آن تویی هرشب مرا به اوج میبری میرسیم به جایی که نگاهت همیشه آنجا بود ما یکی شده ایم با هم همیشگی شده عشقمان، بگو از احساست برای من… همیشه میگویم تو تا ابد برایم یکی هستی ، یکی که عاشقانه دوستش دارم ، یکی که برایم یک دنیاست…. دنیای زیبایی که درون آنم ببین یک دیوانه دائم نگاهش به چشمان توست ، من همانم! . ------------------------------------------------------------------- | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: همه جاي ايران
تشکرها: 4,618
تشکر شده 16,248 بار در 911 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | خوشم مياد ازش.ممنون | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | پسر دوست داشتنيه |
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 529
تشکر شده 245 بار در 167 پست
حالت من : | آخی ناسی......... دوسش دارم واسه ی دیدن بارون اشکام ، دوباره خاطره هامو سوزوندم ولی تو اینجا نبودی ببینی ، چجوری پای نگاه تو موندم تو نبودی که ببینی دلم رو چجوری عاشق عشق تو مونده منی که بی تو یه لحظه نبودم ، کی دل خاطره هاتو شکونده میون رنگ عجیب نگاهت ، یکمی فاصله مونده تا دریا... تا دل خسته نفس به نفس شه ، تو بیا واقعی شو خود رویا واسه ی دیدن ساحل چشمات ، همه ی دار و ندارم رو میدم واسه ی شادی قلبت عزیزم ، همه احساس تو قلبم رو میدم نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. واسه ی دیدن بارون چشمام ، همه ی خاطره هامو سوزوندم آخه تو اینجا نبودی ببینی ، چجوری پای نگاه تو موندم تو نبودی که ببینی دلم رو چجوری عاشق عشق تو مونده منی که بی تو یه لحظه نبودم ، کی دل خاطره هاتو شکونده میون این همه دوری مفرط ، چجوری میشه دستاتو بگیرم حالا که خسته ی بغضم عزیزم ، تو نذار اینجوری بی تو بمیرم نمیتونم….. نمیدونم….. میون رنگ عجیب نگاهت ، یکمی فاصله مونده تا دریا... تا دل خسته نفس به نفس شه ، تو بیا واقعی شو خود رویا واسه ی دیدن ساحل چشمات ، همه ی دار و ندارم رو میدم واسه ی شادی قلبت عزیزم ، همه احساس تو قلبم رو میدم نمیدونم….. نمیدونم….. نمیدونم….. | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف اسمون
تشکرها: 226
تشکر شده 441 بار در 137 پست
کتاب مورد علاقه : گندم.. حالت من : | دوستان قبول دارین علی ضیا خیلی خیلی زیاد دوست داشتنیه؟؟؟؟؟؟؟ ![]() خیلی ماهه بخدا..... ![]() اگر کسی را نداشتی که به او بیاندیشی به آسمان بیاندیش چون در آسمان کسی هست که به تو بیاندیشد!!! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| کاربر خودمونی ![]() حالت من : | عاشقشم.دست شما دردنکنه عکسای خوشگلی بود |
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: zanjan
تشکرها: 29
تشکر شده 67 بار در 22 پست
حالت من : | الهی فداش بشم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| برنامه, در, ضیا, علی, عکسهای, نذری, نیمروز |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |