| |||
| | #11 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | عکس هاش عالی بود ![]() ![]() |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 3,056
تشکر شده 1,060 بار در 779 پست
کتاب مورد علاقه : seday pay sohrab_boofkor_twilight حالت من : | چرا این انقد طرفدار پیدا کرده...؟!! You have reached the very depths of my soul bringing out emotions I never knew I had and unveiling an ability to love ..... I never thought possible ...... ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: قم
تشکرها: 2,534
تشکر شده 887 بار در 213 پست
حالت من : | به نظرم ایشون از معدود پسرهای صداو سیماست که حجب و حیا داره امیدوارم همینطور بمونه اللهم عجل لولیک الفرج | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 13,387
تشکر شده 4,289 بار در 1,374 پست
حالت من : | جانم ،نذرش قبول باشه ایشالا هر چی از خدا می خواد بهش بده دوسش دارم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دلبرم عزم سفر کرد خدارا یاران چه کنم بادل مجروح که مرهم با اوست | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه ی بابامون.......
تشکرها: 224
تشکر شده 612 بار در 113 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من...... حالت من : | عاشق مدل حرفیدنشم............. قسم میخورم من از این شهر فقط پاکت سیگارم را برمیدارم... حتی خودم راهم نمیبرم! که بهانه ای برای برگشت وجود نداشته باشد عشقای مــــــــــــن پرتــــــــو کاری از شایسته جونم عملیات مشترک:شایسته و فرناز جونم | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه ی بابامون.......
تشکرها: 224
تشکر شده 612 بار در 113 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من...... حالت من : | عاشق مدل حرفیدنشم............. | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: بندرعباس
تشکرها: 43
تشکر شده 394 بار در 320 پست
کتاب مورد علاقه : الفرد هیچکاک حالت من : | منم میخوامبدجور دلم هوای شل زرد کردهههههههههههه برا ماهم بیارن ![]() اعتماد مثل کاغذه اگه مچاله شد هر چقدر هم صافش کنى معجزست به حالت اولش برگرده اونم با کلی سختی ![]() | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | خوش قیافه و خوش قد و هیکله داره شعله زرد هم میزنه ! نظریه ! | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جا!!!!!!!
تشکرها: 9,585
تشکر شده 10,704 بار در 4,149 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | من الان فقط دلم شله زرد خواسته از آنچه هستی شادمان باش و به خاطر آنچه داری شکرگذار باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا بـی نظـم چیـده باشـد | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | هم تو رادیو کارش رو خوب انجام میده هم تلوزیون ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| برنامه, در, ضیا, علی, عکسهای, نذری, نیمروز |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |