| |||
| | #121 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تو بارون :-)
تشکرها: 10,164
تشکر شده 3,207 بار در 1,140 پست
کتاب مورد علاقه : هیچی :/ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اااراه ااااره همونو میگم !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ااااخ دیدی یادم رفت باش ی عکس یادگاری بندازماااا بعد میذاشتیم تویه سایت !!! تا نزدیکشم رفتمااااا !!!!! من خودمم ... شبیه کسی نیستم ... اگه میخوای مثل بقیه باشم ... بقیه هستن .... | ||||||||
| |
| تبلیغات | |
| | |
| | #122 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : شهر باران
تشکرها: 87,758
تشکر شده 35,603 بار در 5,885 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
میگم حالا اشکل نداره، هر روز پاشو برو اونجا شاید دوباره سرو کله ش پیدا بشه![]() به کشِش دلت گوش بده ![]() | |||||||||
| |
| | #123 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تو بارون :-)
تشکرها: 10,164
تشکر شده 3,207 بار در 1,140 پست
کتاب مورد علاقه : هیچی :/ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #124 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹
تشکرها: 22,783
تشکر شده 164,620 بار در 7,917 پست
کتاب مورد علاقه : the Secret حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من گفتم ![]() خو نبودي ؟ نقل قول:
نقل قول:
| ||||||||||
| |
| | #125 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹
تشکرها: 22,783
تشکر شده 164,620 بار در 7,917 پست
کتاب مورد علاقه : the Secret حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| |
| | #126 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر لایه اوزون
تشکرها: 197
تشکر شده 1,254 بار در 191 پست
کتاب مورد علاقه : چوپان دروغگو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همون الیس خواهر آلیسه دیگه فرقی نمیکنی 2نفری میومدین | ||||||||
| |
| | #127 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر لایه اوزون
کتاب مورد علاقه : چوپان دروغگو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میتینگ اونطوریم نبود اینا زیاد بزرگش میکنن ویرایش توسط owner_7sea : ۲۳ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۲۰ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #128 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : خونه ی تابستونی
تشکرها: 70
تشکر شده 125 بار در 40 پست
کتاب مورد علاقه : 22آبان باتو حرف زدم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سهلام بچه ها من یخورده دیر کردم من یلدا از انزلی هستم... ![]() ولی شرمنده من نمیتونم بیام I Start This Fall I Don't Know How Show my love to this Him Because I really Feel Shy ![]() He Didn't know how I feel Love to him In Best time I Show him How My Love is But I'm Nervous he leave me soon soon as soon that I say to him: I LOVE YOUGod Just once حداقل یبار بزار من کنار پاییزم باشم!!! Do you know my fall? 3 ![]() ` ` این فقط یه چیز ساده بود به ذهنم اومد نوشتم سر جوگیری نباشید من امضا ندارم | ||||||||
| |
| | #129 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : چوپان دروغگو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میتینگ اینقدر خاطره سوتی داشت چرا من هیچی ندیدم ![]() چرا من تو خاطراتتون نیستم | ||||||||
| |
| | #130 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 4,791
تشکر شده 873 بار در 301 پست
کتاب مورد علاقه : طواف و عشق - آن نیمه دی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه منم شماليم ولي سالها ساكن تهرانيم كاش اونجا بودم منم ميومدم ، هر دفعه تعطيلي ميشه من گوله كردم اومد لاهيجان خوش بحالتون ![]() تهرونيها متينگ بزاريد ديگه | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تاریخ, خاطرات, میتینگ, ها, گیلانی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |