| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: كدوم عكس از همه بهتره ؟؟؟ | |||
| شماره 1 | | 62 | 36.26% |
| شماره 2 | | 48 | 28.07% |
| شماره 3 | | 31 | 18.13% |
| شماره 4 | | 51 | 29.82% |
| شماره 5 | | 48 | 28.07% |
| شماره 6 | | 76 | 44.44% |
| شماره 7 | | 56 | 32.75% |
| شماره 8 | | 89 | 52.05% |
| شماره 9 | | 48 | 28.07% |
| شماره 10 | | 53 | 30.99% |
| شماره 11 | | 81 | 47.37% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 171. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: يه جاي سبز كه زياد بارون مي باره
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هري پاتر حالت من : | پست بسیار مفید : +23 امتیاز سلام دوستان ![]() همون طور كه توي تاپيك فراخوان توضيح دادم ، چون تعداد عكس ها براي سري اول خيلي زياد بود از سري بعدي قوانين تغيير پيدا ميكنه و عكس ها رو فقط خودتون بايد بگيريد (از نت برنداريد) اين سري هم چون عكس هاي زيادي به دستم رسيد نظرسنجي رو توي 2 قسمت برگزار ميكنم . كلا 22 عكس لطف كردين و فرستادين ، كه واسه اينكه حق كسي ضايع نشه توي 2 سري 11 تايي ميذارم نظرسنجي رو . و بعد از اين 2 سري ، سري جديد با كلمه ي جديد و قوانين جديد شروع ميشه ![]() عكس ها رو هم به ترتيب كسايي كه زودتر واسه من فرستادن قرار ميدم .. پس اعتراض نكنين كه چرا تو دور اول نيستين ![]() با قوانين هم احتمالا آشنا هستين ولي يه بار ديگه ميگم - نگين كه كدوم عكس مال خودتونه (اگه بگين حذفين) - تبليغ توي پيغام شخصي و پروفايل و تاپيك ممنوعه (اگه كنين حذفين) - نظرسنجي چندگانه هستش (به هر چند نفري كه ميخواين راي بدين) و در آخر هم دوستاني كه عكس ها رو خودشون گرفتن ، علاوه بر تعداد راي هايي كه ميارن 3 امتياز + هم بهشون اضافه ميشه - در ضمن عكسايي كه كاربرا گرفتن رو هم مينويسم كدوما هستن كه وقت راي دادن در نظر بگيرين جايزه ها : نفر اول : 3000 نفر دوم : 2000 نفر سوم : 1000 اينم ليست عكس هاي سري اول شماره 1 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شماره 2 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شماره 3 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شماره 4 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شماره 5 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شماره 6 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شماره 7 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شماره 8 (كاربر خودش عكس رو گرفته) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شماره 9 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شماره 10 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شماره 11 (كاربر خودش عكس رو گرفته) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید مؤفق باشين يادتون نره حتما راي بدين![]() پشت سیاهی های دنیامان سیاهی بود معشوقه ام بودی و هستی و نخواهی بود =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= خيلي حرفا توي قلبم ، هست هنوزم كه هنوزه نميخوام اصلا بدوني كه دلت واسم بسوزه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= با تمام وجود غمگینم مث وقتی كه زن نمیسازه مث وقتی كه دوست میمیره مثل وقتی كه تیم میبازه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= دلم لك ميزنه واست ، زماني كه ازم دوري ولي در خاطرم هستي ، ديگه اينجاشو مجبوري اگر حرف حرف من باشه ، هنوزم مرد و مغرورم ولي ميرم تو خوش باشي ، منم اينجاشو مجبورم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط Moeiiin : ۲۵ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۰۵ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, # NEGAR #, "Dezire", *dorsa*, *rainbow*, *بارون پاییزی*, .:aida:., .LiLiM., Aji_TanNaZ, alonegirl, any body, baharinbahar, dr_elaheh_eh, elahe70, elnaz 90, farizad, FooLaD, jessica3, lelo, mina68, mohana530, nargesashk, nasim angel, nazi nazi, NO ONE, pegiiiiiiiii, Rainbow Girl, REMIX, S@H@R, safo, shahrzad1369, shiva joon, sollmaz, soratyrooz, Star-crossed, sunshine.h, sydney, ~*tiyam*~, ~sahar~, ~sun daughter~, آنالیا, ساحلي, سمن ناز, فرودو, مونا**, ه.سلطانی, واران, چشم عسلی, گل ارکیده |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | پست معمولی : +1 امتیاز مسابقه شروع شد ![]() تبلیغ در پروفایل ها و پیام خصوصی خلاف قوانین انجمن است Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: پشت کامپیوتر...
(View Stats)
تشکرها: 1,488
تشکر شده 6,099 بار در 998 پست
کتاب مورد علاقه : The Host,the vampire diaries... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همشوون خیلی خوشگل بودن منکه به همه رای دادم ![]() دوستای گلم بیاین رای بدیییین ![]() I’ve never known someone with such gentle grace and more pure heart. When I’ve been lost you’ve always been there to bring me back, so on this day, at this moment, I pledge the rest of my life to you. You’ve always believed in me, and I believe in you. When you believe in someone it’s not for a minute, or just for now, it’s forever | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پس براي من چي شد ؟ | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: هر جا كه باشم.فضولي؟
(View Stats)
تشکرها: 5,047
تشکر شده 3,021 بار در 653 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی خیلی خوب بودن منم به 4 تاشون رای دادم 5-7-8-11 لیست کتاب های خودم: ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: يه جاي سبز كه زياد بارون مي باره
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هري پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 9,672
تشکر شده 21,499 بار در 2,217 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همشون خیلی ناز بودن... 6 رو از همه بیشتر دوست داشتم ![]() ولی به 4 تاشون رای دادم. 4 و 6 و 9 و 10 کاش میتوانستیم لذت با هم بودن را درک کنیم. کاش میدانستیم روزگاری که به هم نزدیکیم، چه بهایی دارد. کاش میدانستیم که چرا مرغ مهاجر، وقت پرواز به خود میلرزد! | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ايلگار دخترم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما هم رايمان را انداختيم بياييد راي بديد ديگههههه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان من: لمس واژه عشق | سارا کاربر انجمن نودهشتیا برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید لمس واژه عشق | سارا کاربر انجمن نودهشتیا | معرفی و نقد لیموهایش چلانده ، کودکش مرده بود ... | ژیلا کاربر انجمن | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: """Mashhad"""
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز البته خب یه چیزه دیگه هم هست..بعضی شهرا برف نیومده خب ![]() برا همین از نت فرستادن ![]() ![]() و مـَن زن شدَم، تحَمُلی پایدار... یِک دنیا... از سیبی گفت که مَن چیدَم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم.. ![]() | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: جهان سوم
(View Stats)
تشکرها: 14,126
تشکر شده 430,530 بار در 2,157 پست
کتاب مورد علاقه : هیچی | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم به همه رای دادمممم کاش میگفتی کیا شرکت کردن ن ن ن ![]() ![]() بعضی ادم ها بزرگند... خیلی بزرگ... یا اگر هم بزرگ نباشند انقدر ادعای بزرگی شان میشود که باور کنی بزرگند... وقتی میفهمی از خودت هم کوچکترند فقط دوست داری از بزرگی زیادی شان عق بزنی... | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اول, سري, عكس, قسمت, كلمه, مسابقه, و, ي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |