| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: كدوم عكس از همه بهتره ؟؟؟ | |||
| شماره 1 | | 62 | 36.26% |
| شماره 2 | | 48 | 28.07% |
| شماره 3 | | 31 | 18.13% |
| شماره 4 | | 51 | 29.82% |
| شماره 5 | | 48 | 28.07% |
| شماره 6 | | 76 | 44.44% |
| شماره 7 | | 56 | 32.75% |
| شماره 8 | | 89 | 52.05% |
| شماره 9 | | 48 | 28.07% |
| شماره 10 | | 53 | 30.99% |
| شماره 11 | | 81 | 47.37% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 171. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: Austoria
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بغض غزل ، twilight ، ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همه خوب بود ولی بهتر بود خودشون عکس میگفتن و می ذاشتن . دل بستی به چی مگه دنیا باورته ؟؟ یه جور زندگی کن انگار روز اخرته !! | ||||||||
| |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال گفتگوی آزاد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زير اسمون كبود
(View Stats)
تشکرها: 6,351
تشکر شده 7,145 بار در 2,559 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به 2 و 5 و 7 و 4 رای دادم زیبا بودن | ||||||||
| |
| | #23 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ايول خيلىىى خوب بودن دست همه درد نكنه... من هم ب 2 6 7 8 9 راى دادمممم بياين راى بدددين... از 6 و 7 و 8 هم از همه بيشتر خوشمان آمد...مرسى ![]() موفق باشن دوستان...فقط كاش ميدونستيم جه كسايي شركت كردن... تا جند وقت نميام بجه هاى نودهشتيا واقعا دوستون دارم و دلم واستون تنك ميشه ممنون از همه واسه ب وجود آوردن اين محيط آرامش بخش :** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید |
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر اسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 1,078
تشکر شده 1,163 بار در 774 پست
کتاب مورد علاقه : هرچی قشنگ باشه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همه قشنگ بودن دستت درد نکنه من بیشتر 139 رو دوست داشتم..... درد یک پنجره را پنجره ها می فهمند معنی کور شدن را گره ها می فهمند سخت بالا بروی ، ساده بیایی پایین قصه تلخ مرا سُرسُره ها می فهمند یک نگاهت به من آموخت که در حرف زدن چشم ها بیشتر از حنجره ها می فهمند آنچه از رفتنت آمد به سرم را فردا مردم از خواندن این تذکره ها می فهمند نه نفهمید کسی منزلت شمس مرا قرن ها بعد در آن کنگره ها می فهمند | ||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من شماره ي 7 رو نديدم ...باز نمي شد | ||||||||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: teh.gharb
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حسن کچل.سفیدبرفی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من چون خیلی مهربونم به همه رای دادم برید حال کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: i live in time
(View Stats)
تشکرها: 11,191
تشکر شده 1,869 بار در 404 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما نیز رای دادیم خــــــــــــــــــــدایا ! حکمت قدمهایی را که برایمان برمیداری برما آشکار کن٬ تا درهایی را که به سویمان میگشایی ندانسته نبندیم٬ و درهایی که برویمان میبندی٬ به اصرار نگشاییـــم... ..................... دوره ای شده كه حاضرم جای"پت" باشم ولی یه دوست واقعی مثل"مت" داشته باشم ! | ||||||||
| |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 13,387
تشکر شده 4,289 بار در 1,374 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما هم هم اکنون رایمان را دادیم تصاویر 2و3و6و8و11 قشنگ بودن راستی کلمه این دور برف بوده؟؟ آخه من فراخوان رو نخوندم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دلبرم عزم سفر کرد خدارا یاران چه کنم بادل مجروح که مرهم با اوست | ||||||||
| |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: تو باغچه
(View Stats)
تشکرها: 10,068
تشکر شده 2,197 بار در 575 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی-از تو می گری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام بدویید رای بدید http://www.forum.98ia.com/t418533.html بچه های نود و هشتی بشتابید ![]() وبلاگ من : http://kosholo.blogsky.com/ سر بزنید دیگه ![]() بلـــــه زوره خوووو | ||||||||
| |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرانجــــــ ـــلس
(View Stats)
تشکرها: 1,605
تشکر شده 2,284 بار در 916 پست
کتاب مورد علاقه : دالانــ بهشتـ ♥ـ | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به 2و3و6و11 رای دادمــ ![]() درد دارد وَقــ ـتے چيزے را ڪَسر ميڪٌنے ڪِ با وجودت جمع زدے... دِیــگـر چِـــ اَهَــمیــتـےخــوآهــد دآشــتـ بَــرگــِـ سَــبــز کُــدآمـ دِرَخــتـ بُــوُدِهـ اَمـ ، وَقــتـیـِ صِـداے خُــرد شُـدَنَــم قـَــشَنـگتــریــטּ صِــدا زیـِـر پــاے عـَابِــرآטּ بــاشَــد؟ | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اول, سري, عكس, قسمت, كلمه, مسابقه, و, ي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |