| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: كدوم عكس از همه بهتره ؟؟؟ | |||
| شماره 1 | | 62 | 36.26% |
| شماره 2 | | 48 | 28.07% |
| شماره 3 | | 31 | 18.13% |
| شماره 4 | | 51 | 29.82% |
| شماره 5 | | 48 | 28.07% |
| شماره 6 | | 76 | 44.44% |
| شماره 7 | | 56 | 32.75% |
| شماره 8 | | 89 | 52.05% |
| شماره 9 | | 48 | 28.07% |
| شماره 10 | | 53 | 30.99% |
| شماره 11 | | 81 | 47.37% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 171. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #141 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: شهر باران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وااا نمی دونم چرا رای من ثبت نشده بود یادمه همون روزای اول انتخاب کردم و تیک زدم ولی ثبت نشده ![]() به نظرم عکس 8 و 10 و 11 قشنگ تر بودن. 8 و 11 جالبیش به این بود که کار خودشونه شماره 10 هم از عکسش خوشم اومد. من عاشق اونجور منظره ام من اینجــا کنـار ِ این همه زیبایی و تو، تنهایی؛ دلم برای تنهایی ِ تو می سوزد و خود آشفته ام از این خوشگذرانی؛ با من باش با من بیا و بمان که من بدون تو، به روزگار تلـــخ... ســـرد... اندوهــبار... فقط نگــاه می کنم | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #142 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز نظرسنجي بسته شد . تبريك به نفرات اول ![]() هر وقت استاتر آن شد كه اسامي رو اعلام كنه به من ژيام خصوصي بده كه تاپيك رو باز كنم Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اول, سري, عكس, قسمت, كلمه, مسابقه, و, ي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |