| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
تشکرها: 1,846
تشکر شده 1,808 بار در 747 پست
کتاب مورد علاقه : پدر خوب حالت من : | جنیفر لوپز که این روزها حسابی سر و صدا راه انداخته و در تمام سایت های حداقل یک خبر در مورد او دیده می شود به کشور پرو سفر کرده است. او در این سفر تنها به نظر می رسد و گویا دوست 24 ساله خود را همراه ندارد. جنیفر در حال عبور از خیابان بود که پا به توپ شد و به حرکات نمایشی با توپ پرداخت که سوژه مناسبی برای عکاسان فراهم کرد. ![]() ![]() ![]() زندگی زیباست.......!! آری واقعا زیباست. ![]() شاهکارای نویسندگان نودو هشتی![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $nooshin$, *negin*, *shakiba*, Abandokht, any body, ardalan.hava, Black-Star, Blast Off, Blest, blue berry, darya1, Elham68, havva7, its2pm, jimbo, KHJ.N, khoshhal, mahshad05, miliks, Mino Bookworm, nas2ran, radon, shahriyar, Star-crossed, taniii, vanas, ~moonlight~, آذردخت, احساس خوب, الی جوون, اهوخانم, دختراسمان, لحظه, مادام بی موسیو, مریم جونم, میتی65, گل باقالی سفید |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,380
تشکر شده 621 بار در 147 پست
کتاب مورد علاقه : عشقه-همسايه من-راننده حالت من : | دوسش دالم !!!!!!!1 روزگاريست همه عرض بدن مي خواهند همه از دوست فقط چشم و دهن مي خواهند ديو هستند ولي مثل پري مي پوشند گرگ هايي كه لباس پدري مي پوشند آنچه ديدند به مقياس نظر مي سنجند عشق ها را همه با دور كمر مي سنجند خوب طبيعيست كه يكروزه به پايان برسد عشق هايي كه سر پيچ خيابان برسد ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: کرج
تشکرها: 627
تشکر شده 2,335 بار در 481 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | چی بگم..... دختر این شلوغ بازیا چیه؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: سیرک عجایب
تشکرها: 1,684
تشکر شده 1,708 بار در 856 پست
کتاب مورد علاقه : رویای روی تپه حالت من : | شلوارکشو سانسوریش منو کشته من غمگینم زیرا مرده شورها از مرگ انسان ها شاد می شوند دلم میگیرد دختر هایی را میبینم که عشق معامله می کنند و جنین سقط شده می خرند هم کلاسی هایم در شعر ها و رمان های عاشقانه ی سال غرق اند قلب هایمان الوده به کوچه و خیابان است و به نامه هایی که از پشت شیشه های سخت و قطور به ما می رسد دست هایم را می نگرم چیزی جز هیچ نمی بینم و چسب خورده ترین قسمت سینه ام می شکند دوباره... که در تمام ساعت های سکوت سعی به جمع کردن آن داشته ام اکنون که به بیرون می نگرم کسی در کوچه نیست در را که باز می کنم الوده ترین رز دنیا را در سپید ترین دست ها میبینم به چشم های گناهکارش خیره میشوم و منتظر که کسی دست های خالی ام را پر کند برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: خیلی دور خیلی نزدیک
تشکرها: 193
تشکر شده 112 بار در 40 پست
کتاب مورد علاقه : طاعون حالت من : | اینکارا اصلا بهش نمیاد.... ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
تشکرها: 2,719
تشکر شده 2,743 بار در 747 پست
حالت من : | آلان این فوتبال بازی کرد ؟ یا توپ و با پاش ناز کرد ؟؟ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
کتاب مورد علاقه : پريچهر حالت من : | علاقه به فوتباله دیگه !!! چه میشه کرد ! قسمتي از دفترچه خاطرات معشوقه ي نيوتن : اشك هاي من هم به زمين مي افتاد ، اما .......... تو سيب را ترجيح دادي برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیرآبی آسمون
تشکرها: 1,084
تشکر شده 2,389 بار در 634 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | واو پاشنه کفششو!!!!!!!!! برای کسی بمیر که برات تب کنه.... ![]() **** رمانهای توصیه شده: ***** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 3,056
تشکر شده 1,060 بار در 779 پست
کتاب مورد علاقه : seday pay sohrab_boofkor_twilight حالت من : | باریک چه حرفه ای.... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,214
تشکر شده 516 بار در 266 پست
کتاب مورد علاقه : هشت كتاب سهراب حالت من : | خدا شفاش بده.بدبخت ميخواد همه رقمه خودشو نشون بده | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| با, بازی, بلندش, جنیفر, عکس, فوتبال, لوپز, می, های, وقتی, پاشنه, کفش, کند, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |