| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال کتاب موبایل ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 13,359
تشکر شده 49,109 بار در 2,488 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نظر دوستان در مورد رمان در انتظار شهرزاد که توسط دوست عزیز shabnamm تایپ شد چیه؟ قاسم با مهدی برادر هستند و چون پدر خود را از دست دادهاند با کارگری مادر روزگار میگذرانند . مادرشان نزد دکتر مشیری کار میکند . دکتر دختر زیبایی دارد که قاسم را مسخره میکند ،سالها میگزارد و قاسم بزرگ شده و به پسری زیبا تبدیل گشته .شهرزاد دختر دکتر در پی ابراز عشق قاسم دل میبازد. قاسم به او وعده میدهد که زندگی خوبی برای او میسازد شهرزاد از تمام مال خود برای قاسم میگزارد ولی سرنوشت چیز دیگری باری آندو مقدر میکند . رمان در انتظار شهرزاد | رویا سیناپور (تایپ) | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 2,869
تشکر شده 1,126 بار در 322 پست
کتاب مورد علاقه : شنگول و منگول حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این کتاب فکر کنم از روی واقعیت نوشته شده آخه چند سال پیش یه دختر با روسری قرمز تو میدان فردوسی تهران همیشه می ایستاد و منتظر نامزدش بود چندسال این کار رو میکنه تا آخرش هم میمیره | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: نصف جهان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کتاب جالبی بود ولی من وقتی خوندم تا چند روز خط خطی بودم خوب میدانم آخر یک روز خفه میشوم از بس دردهایم را نجویده قورت میدهم ![]() ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه حرفه ای | بدون امتیاز : 0 امتیاز من که از این کتاب خوشم نیومد اونقدر که وسطاش دیگه ولش کردم مزخرفه! |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: همدان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هم خونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا جالب بود تا یه مدت همش تو کت این رمان بودم ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان ایرانی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یادمه اولین بار که چندسال پیش این رمان رو خوندم خیلی متاثر شده بودم ، هنوز هم جزء رمان های مورد علاقه ام هست ولی وقتی به دیگران توصیه می کنم بخونند بعدش که می خونند اصلا خوششون نمیاد!! شده این زنگ رو بزنی و کسی جوابتو نده ؟! ![]() تایپیست های عزیز ممنون به خاطر زحماتتون | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: همه جای ایران سرای من است
(View Stats)
تشکرها: 1,607
تشکر شده 2,181 بار در 441 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت | بدون امتیاز : 0 امتیاز من این رمان رو چند سال پیش خوندم رمان میشه گفت خوبی بود اما غم و غصه اش زیاد بود آخرای رمان که بدجور ناراحت کننده بود | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱
(View Stats)
تشکرها: 20
تشکر شده 50 بار در 15 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز خوشم نیومد. خیلی غم انگیز بود و انگار فقط برای این نوشته شده که اشک خواننده رودر بیاره! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انتظار, در, رمان, رویا, سیناپور, شهرزاد, معرفی, نقد, نوشته, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |