| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظرسنجی مسابقه انتخاب بهترین جمله دکتر شریعتی| دور اول | |||
| شرکت کننده 1 | | 54 | 32.73% |
| شرکت کننده 2 | | 79 | 47.88% |
| شرکت کننده 3 | | 50 | 30.30% |
| شرکت کننده 4 | | 115 | 69.70% |
| شرکت کننده5 | | 62 | 37.58% |
| شرکت کننده 6 | | 75 | 45.45% |
| شرکت کننده7 | | 61 | 36.97% |
| شرکت کننده 8 | | 50 | 30.30% |
| شرکت کننده 9 | | 74 | 44.85% |
| شرکت کننده 10 | | 74 | 44.85% |
| شرکت کننده 11 | | 61 | 36.97% |
| شرکت کننده 12 | | 71 | 43.03% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 165. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #81 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,434
تشکر شده 8,619 بار در 2,532 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به یه چند نفری رای دادم حوصله گفتن اسماشونو ندارم اين روزا درگيرم درگير طوفانيم كه زندگيمو عجيب تغيير داده بايد با خودم احساسم طوفان كنار بيام نيستم يه مدت برام دعا ﻛﻨﻴﻦ | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #82 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: TehRun
(View Stats)
تشکرها: 5,523
تشکر شده 4,952 بار در 1,804 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی آنیتا نوشته ..... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 4 و 6 و 9 و 10 و 11 و 12 .. عاشق این مسابقم چون عاشق دکتر شریعتیم I Would Be Your Girl We Keep All Our Promises Be Us Against The World ~~ In Another Life ~~ I Would Make You Stay So I Don't Have To Say You Were The One That Got Away | ||||||||
| |
| | #83 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش خبر ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین دلهای ساده !
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : چه کسی پنیر مرا جابجا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تاپیک شوووووووووووووووووووووووو ت میکنیم | ||||||||
| |
| | #84 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تبریز
(View Stats)
تشکرها: 1,624
تشکر شده 13,605 بار در 1,918 پست
کتاب مورد علاقه : رمان-تاریخ-علمی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به 4 و 6 و 9 و 11 رای دادم البته همشون قشنگ بودن بازی سرنوشت | محمد امان وارسته | تایپ عروس فرانسوی | ایولین آنتونی | تایپ اتوبوس ( دفتر سفید / دفتر سیاه ) | فهیمه رحیمی | تایپ بازی سرنوشت | نسرین ثامنی | تایپ عروس سیاهپوش | نسرین ثامنی | تایپ راز دل وحشی | اعظم غنی زاده | تایپ خلوت شبهای تنهایی | فهیمه رحیمی | تایپ به خدا نامه خواهم نوشت | نیلوفر لاری | تایپ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #85 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: باغ خودم
(View Stats)
تشکرها: 12,358
تشکر شده 9,879 بار در 1,829 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به 8 رای دادم من " تو" را به دلم قول داده ام... نگذار بد قول شوم...! | ||||||||
| |
| | #86 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,889 بار در 5,944 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به بالا شوتش می کنیممممممممممممممممم و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| |
| | #87 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش خبر ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین دلهای ساده !
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : چه کسی پنیر مرا جابجا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز روز آخر ها !! ![]() عجله کنید بیاید رأی بدید دیگه ![]() توی بخش مسابقات بیاید خودم هنوز رأی ندادم ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط ozil_m : ۱ دي ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۱۳ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #88 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تو تنهایی هام
(View Stats)
تشکرها: 842
تشکر شده 866 بار در 316 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به 5 تا رای دادم............... 4می خیلی قشنگه متنفرم............... | ||||||||
| |
| | #89 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 30,546
تشکر شده 24,265 بار در 2,066 پست
کتاب مورد علاقه : ..... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به همه رای دادم آخه و اقعا نمی شه از بین جمله های دکتر یکی رو انتخاب کرد هر کدوم جای خودشون محشرن " حــــــــوا " کـــــه باشـــی بعضی ها " هـــــوا " بـــرشان می دارد که " آدمنـــــــد " ..! خوشگلی دردسر داره! | سودابه آزاد کاربر سایتجنون ساحل | زهره روحانی | تایپ کریسمس در خانه خواهم بود | مری هیگینز کلارک | تایپ | ||||||||
| |
| | #90 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : چه کسی پنیر مرا جابجا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اسم ها رو نمیگم واسه اینکه در دور آخر مشخص نشه کدوم جمله از چه کابریه... ![]() خب دور اول تموم شد ![]() فقط به نفر اول امتیاز تعلق میگیره به خود کاربر اعلام میشه ____________________________- نفر اول شرکت کننده شماره چهارم >>>> 1000 امتیاز نفر دوم شرکت کننده شماره دوم نفر سوم مشترکا شرکت کننده شماره نهم و دهم | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انتخاب, اول, بهترین, جمله, دور, دکتر, شریعتی|, مسابقه, نظرسنجی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |