| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین امضا کودومه؟؟ | |||
| M3YS4M | | 126 | 47.73% |
| Mina | | 102 | 38.64% |
| ~jOojoO.tAlA~ | | 135 | 51.14% |
| Hinta | | 113 | 42.80% |
| mahbob73 | | 84 | 31.82% |
| Persiana | | 100 | 37.88% |
| Ŝάмĭ | | 107 | 40.53% |
| *rainbow* | | 83 | 31.44% |
| یگانه | | 117 | 44.32% |
| believe me | | 120 | 45.45% |
| saba_lovly | | 97 | 36.74% |
| ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ | | 105 | 39.77% |
| talayeh | | 142 | 53.79% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 264. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : جهان در پوست گردو حالت من : | پست بسیار مفید : +24 امتیاز خوب خوب خوب فینال هم شروع شد ![]() بعد از دوازده دور مسابقه الان است که برندگان با هم مسابقه دهندیه ![]() تبلیغ تو پروفایل و خصوصی ممنوعه ای هم لیست شرکت کنندگان شرکت کننده اول M3YS4M برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده دوم Mina برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده سوم ~jOojoO.tAlA~ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده چهارم Hinta برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده پنجم mahbob73 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده ششم Persiana برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده هفتم Ŝάмĭ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده هشتم *rainbow* برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده نهم یگانه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده دهم believe me برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده یازدهم saba_lovly برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده دوازدهم ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده سیزدهم talayeh برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید من اگر پيامبر بودم، رسالتم شادمانى بود بشارتم آزادى و معجزه ام خنداندن كودكان... نه از جهنمى مى ترساندم و نه به بهشتى وعده ميدادم...تنهامى آموختم انديشيدن را و "انسان" بودن را... (چارلي چاپلين) ویرایش توسط talayeh : ۲۵ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۰۹ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, * sogi jOoOn *, *9092*شادی, *anahit*, *rainbow*, *بارون پاییزی*, *عسلی, -2nya-, absalan, adelay_90, alonegirl, ashoka, baharinbahar, behiii319, believe me, dokhtare babash, dr_elaheh_eh, elahe70, Eyes Wide Shut, gara bala, ghazali_ gavazn, horin, jimbo, joghoze, jullub, Lair_Nilo, love gril, m@r*y@m, Mahed, Meysamx90, Mina, mina68, Mino Bookworm, Moeiiin, mohana530, N A F A S, nasim angel, nazi nazi, Niayeesh, rain bow, S@H@R, samin67, samirarahimi88, sara_n, se7en-1991, setareh joon, shahrzad1369, shiva joon, Star-crossed, sydney, s_donia323, Ŝάмĭ, yasna13601, ZeYnAb KhAnOoM, ~jOojoO.tAlA~, ابی دریا, ادم خوب, ارغوان 67, دارابي, دختراسمان, ساحلي, ستاره ملک, سمن ناز, شقایق وحشی, فرودو, لحظه, محمـد, مونا**, واران, پروانه!, یاس نبی, یگانه |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | پست معمولی : +2 امتیاز مسابقه شروع شد ![]() تبلیغ در پروفایل ها و پیام خصوصی خلاف قوانین انجمن است Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: SHZ
(View Stats)
تشکرها: 782
تشکر شده 3,374 بار در 1,251 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز توی این شهر مه آلود... اگه حتی یک نفر بود.... همونم دست منو خوند... زد و اون جونم وسوزوند... گناهم بودن و بودنو پاکی گناهم مثله دیگران نبودن اسم من بیگانه عریان.... | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: يه جاي سبز كه زياد بارون مي باره
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هري پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون راي داديم پشت سیاهی های دنیامان سیاهی بود معشوقه ام بودی و هستی و نخواهی بود =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= خيلي حرفا توي قلبم ، هست هنوزم كه هنوزه نميخوام اصلا بدوني كه دلت واسم بسوزه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= با تمام وجود غمگینم مث وقتی كه زن نمیسازه مث وقتی كه دوست میمیره مثل وقتی كه تیم میبازه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= دلم لك ميزنه واست ، زماني كه ازم دوري ولي در خاطرم هستي ، ديگه اينجاشو مجبوري اگر حرف حرف من باشه ، هنوزم مرد و مغرورم ولي ميرم تو خوش باشي ، منم اينجاشو مجبورم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ايلگار دخترم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم راي دادم ب 1 3 6 7 12 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان من: لمس واژه عشق | سارا کاربر انجمن نودهشتیا برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید لمس واژه عشق | سارا کاربر انجمن نودهشتیا | معرفی و نقد لیموهایش چلانده ، کودکش مرده بود ... | ژیلا کاربر انجمن | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : جهان در پوست گردو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه زود تایید شد ![]() من به هممون رای دادم ![]() بیاین رای بدین | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز |
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : جهان در پوست گردو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: اسمان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به~jOojoO.tAlA~ رای دادم من در همین خیابان همین کوچه همین خانه گم شده ام من در همین اینجا یی که تو نیستی در آغاز قاصدکهای بی سرانجام جوانه های ناتمام گردنه های حیران گم شده ام ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: پاریس کوچولو
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم رای رو انداختم تو صندق جـــــــــــــهــــــانــ ـم بـــی تـــــــــو الـــــــــف نـــــــدارد گـاهـي از گفـته هايشان، گـاهـي از نـگـفته هايشان گاهي از گـفتن نگفتـني هايشان و گاهــي هم از نگفتن گفتـنی هایشان ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امــضـــای, بـــرتـــر, فـــــیـــنــال, مــســابقـــه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |