| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین امضا کودومه؟؟ | |||
| M3YS4M | | 126 | 47.73% |
| Mina | | 102 | 38.64% |
| ~jOojoO.tAlA~ | | 135 | 51.14% |
| Hinta | | 113 | 42.80% |
| mahbob73 | | 84 | 31.82% |
| Persiana | | 100 | 37.88% |
| Ŝάмĭ | | 107 | 40.53% |
| *rainbow* | | 83 | 31.44% |
| یگانه | | 117 | 44.32% |
| believe me | | 120 | 45.45% |
| saba_lovly | | 97 | 36.74% |
| ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ | | 105 | 39.77% |
| talayeh | | 142 | 53.79% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 264. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ناکجاآباد
(View Stats)
تشکرها: 15,674
تشکر شده 38,620 بار در 5,137 پست
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم رایمو تو صندوق انداختم کاش خدا منو ببینه، ببینه چه گیج و خسته ام دستمو محکم بگیره ، بگه که نترس، من هستم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: جنوب
(View Stats)
تشکرها: 5,620
تشکر شده 1,525 بار در 878 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-كسي مي آيد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز راست میگه د رای بدبن...رای رای... ![]() بهSAMIرای بدین به من بگو: نگو! نمی گویم، اما نگو نفهم که من نمی توانم نفهمم من می فهمم...! ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید این رمانا توصیه میشه(در حال تایپ): برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: كنار ساحل خلیج هميشــه فارس
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ✖در آرامش کسی را دوست داشتن | مهلا سعیدی | تایپ✖ ✖در آسمان عشق | مسلم پور وهاب | تايپ ✖ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ☠feri shahr☠
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : hamkhOone | بدون امتیاز : 0 امتیاز وایی مسابخه شورع شده!؟؟؟!!! من استرس دارم![]() بیاین رای بدین اگه دوز داشتین به منم رای بدین | ||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 8,723
تشکر شده 4,340 بار در 1,613 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به یگانه و talayeh رای دادم همونی میشم که بابام میخواس قوی ،محکم ، صبــــور ... خدایا کمکم کن | ||||||||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: زير دماي 40 درجه
(View Stats)
تشکرها: 10,224
تشکر شده 4,749 بار در 813 پست
کتاب مورد علاقه : خانواده تيبو، برباد ر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به شماره 1 و 4 راي دادم سفر را دوست ميدارم مقصد من رفتن است .... | ||||||||
| |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: جنوب ایران
(View Stats)
تشکرها: 1,421
تشکر شده 120 بار در 30 پست
کتاب مورد علاقه : رمانهای پراز کل کل و ع حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلاام عسیسان !!!!!!!! هه هه هه منم به همه رای دادم آخه این سری همه امضاهاشون قشنگ بود بسیااااااااااااااااار نه خسته دوستان ![]() بسیار، بسیار انــدکــ هستند تعداد ِ آدم هایی که می توانی .....با آنها خـود ِ خــودت باشـی ************ این روزها به جای" شرافت" از بعضی انسان ها فقط" شر" و " آفت" می بینی . | ||||||||
| |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : جهان در پوست گردو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بیاین به رایین برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید من اگر پيامبر بودم، رسالتم شادمانى بود بشارتم آزادى و معجزه ام خنداندن كودكان... نه از جهنمى مى ترساندم و نه به بهشتى وعده ميدادم...تنهامى آموختم انديشيدن را و "انسان" بودن را... (چارلي چاپلين) | ||||||||
| |
| | #29 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وااااى طلا خلاصه شد فيينال...كلىى خسته نباشى...از اونجا ك اكثر اوقات ب همه راى داده بودم كفتم اين دفعه ك.ديكه فيناله ب همه راى نميدم... همشون قشنك بودن اما اونايي ك خيلىىى بيشتر دوسشون داشتم M3YS4M Mina ~jOojoO.tAlA~ Hinta Persiana *rainbow* ﯾﮕﺎﻧه saba_lovly ♥♥ SaNaZ-Naz♥♥ talayeh بودن ..به اينا را ى دادم...ايشالا موفق باشين بروبج... ![]() تا جند وقت نميام بجه هاى نودهشتيا واقعا دوستون دارم و دلم واستون تنك ميشه ممنون از همه واسه ب وجود آوردن اين محيط آرامش بخش :** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید |
| |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما هم راي داديم | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امــضـــای, بـــرتـــر, فـــــیـــنــال, مــســابقـــه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |