| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین امضا کودومه؟؟ | |||
| M3YS4M | | 126 | 47.73% |
| Mina | | 102 | 38.64% |
| ~jOojoO.tAlA~ | | 135 | 51.14% |
| Hinta | | 113 | 42.80% |
| mahbob73 | | 84 | 31.82% |
| Persiana | | 100 | 37.88% |
| Ŝάмĭ | | 107 | 40.53% |
| *rainbow* | | 83 | 31.44% |
| یگانه | | 117 | 44.32% |
| believe me | | 120 | 45.45% |
| saba_lovly | | 97 | 36.74% |
| ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ | | 105 | 39.77% |
| talayeh | | 142 | 53.79% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 264. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #241 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ☠feri shahr☠
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : hamkhOone | بدون امتیاز : 0 امتیاز طلا با کی حف میزنی؟؟؟کی بیاد رای بده | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #242 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : جهان در پوست گردو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ها؟؟ نمیدونم مثلا خودمون بیایم دوباره رای بدیم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید من اگر پيامبر بودم، رسالتم شادمانى بود بشارتم آزادى و معجزه ام خنداندن كودكان... نه از جهنمى مى ترساندم و نه به بهشتى وعده ميدادم...تنهامى آموختم انديشيدن را و "انسان" بودن را... (چارلي چاپلين) | ||||||||
| |
| | #243 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | پست معمولی : +2 امتیاز مسابقه تموم شد نفر اول talayeh نفر دوم ~jOojoO.tAlA نفر سوم M3YS4M تبريك ميگم جوايز رو استاتر محترم تقديم ميكنن قفل Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امــضـــای, بـــرتـــر, فـــــیـــنــال, مــســابقـــه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |