| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین امضا کودومه؟؟ | |||
| M3YS4M | | 126 | 47.73% |
| Mina | | 102 | 38.64% |
| ~jOojoO.tAlA~ | | 135 | 51.14% |
| Hinta | | 113 | 42.80% |
| mahbob73 | | 84 | 31.82% |
| Persiana | | 100 | 37.88% |
| Ŝάмĭ | | 107 | 40.53% |
| *rainbow* | | 83 | 31.44% |
| یگانه | | 117 | 44.32% |
| believe me | | 120 | 45.45% |
| saba_lovly | | 97 | 36.74% |
| ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ | | 105 | 39.77% |
| talayeh | | 142 | 53.79% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 264. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: مـــــاه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بینوایان.کوری.سینوهه. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز just Ŝάмĭ**just Ŝάмĭ ![]() ![]() به سامی جوووووونرای بدید ![]() ![]() ![]() " مـــــا رفتیــــم رفقــــــا ؛ بــــابـــــای " اگه اصفهان نصفه جهان ِ *آذربایجـــــان مـــن* کل جهان ِ یــــاشــــاسیـــن آنــــا یـــــوردوم آذربایجـــــان یــــاشــــاسیـــن آنــــا دیلیــــم تورکی رمـــــــان خـــــودم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: گیلان
(View Stats)
تشکرها: 1,973
تشکر شده 2,135 بار در 385 پست
کتاب مورد علاقه : الهه ناز،اریکا... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واااااااااااااااااای دور اخره.....چه زود من به 11 نفر رای دادم | ||||||||
| |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 13,387
تشکر شده 4,289 بار در 1,374 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام به همه ماهم رایمان را دادیم راستش به اکثریت رای دادم آخه واقعا امضا ها معرکه بود خیلی دوست داشتم منم به فینال راه پیدا کنم اما خوب قسمت نبود دیگه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دلبرم عزم سفر کرد خدارا یاران چه کنم بادل مجروح که مرهم با اوست | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه قدر اين دور سخته من بعداً راي مي دم | ||||||||
| |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین میانه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ارباب حلقه ها و هری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به اینا که می گم رای دادم زیادن حس گفتنش نیست ![]() رای دادم برین ببینید دیگه خودتون a-r-sokot روزگار غریبی ست نازنین ، به اندیشیدن خطر مکن !! افسانه ی ققنوس | diena کاربر انجمن در خواست دوستی نمی دم اصرار نکن ![]() | ||||||||
| |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین میانه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ارباب حلقه ها و هری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آقا یه چیز دیگه هم بگم این Persiana خانم یا آقا عکس تو امضا شون 40 کیلو حجم داره فکر کنم خلاف قوانین باشه ها بر خورد کنید لطفا ببخشید که لو تون دادم | ||||||||
| |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: LaHiJaN
(View Stats)
تشکرها: 14,682
تشکر شده 8,571 بار در 1,634 پست
کتاب مورد علاقه : ZaN GhAhRaMaNe Bi MeDaL حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به sami talayeh rainbow و sanaz-naz رای دادم وقــتی همه چیز خوبه میترسم . . . مـا به لنگیدن یکــــ جایِ کار عـــادت کـــرده ایـــم . . . ![]() از راست به چپ : ددی سینا ، سرتقی ، هانی جلب ، نوه صغی ، حسین شکمو | ||||||||
| |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: جنوب
(View Stats)
تشکرها: 5,620
تشکر شده 1,525 بار در 878 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-كسي مي آيد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مانیز رای دادیم ![]() به 7 نفر ![]() به من بگو: نگو! نمی گویم، اما نگو نفهم که من نمی توانم نفهمم من می فهمم...! ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید این رمانا توصیه میشه(در حال تایپ): برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 5,867
تشکر شده 4,867 بار در 2,129 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم رأی دادم خوشه ای در دست خسته از تازیانه های غم دانه دانه گندم ها را می چینم از او غم ها رونما می خواهند قلبم پینه بسته از پیچش های بی امان زندگی که حتی خوشه ای غم از من دریغ می کند... آه که تاب خستگی هم ندارم راه درویی به رویم باز نیست آیا سهم من دانه ای غم بود و بس؟ ناله ای از جنس بی کس بود و بس؟ رویی از جنس خجالت در قفس؟! این بود عدالت بی هوای هم نفس رمان زیبای سارای عزیزم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #20 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من اومدم ![]() بیان رای بدین دوستان امــــروز در ِ قـــــلبم بـــــرای همیشــــــــهـــ پـــــــلمپ شــــــد ; به جرم دوســـــــت داشتن هــــــــای بـــی مــــــــورد لطفـــــا دیگر ســـــــراغ آن نیـــــــــاییــــد حــــــــتی بـــــــــا مجــــــوز رسمی از عقــــــــل! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید |
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امــضـــای, بـــرتـــر, فـــــیـــنــال, مــســابقـــه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |