| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای دور دور.......
تشکرها: 29
تشکر شده 573 بار در 317 پست
کتاب مورد علاقه : بغض غزل حالت من : | صداش قشنگه.ممنون. MY EYE:MISS U MY LIPS:KISS U MY FEEL:LOVE U MY MIND:CALL U MY HEART:JUST 4 U MY LIFE:IS U I LOVE U | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | من از صداش خوشم میاد یادمه سال اول دانشگاه بودیم گل کرد یه آهنگ داشت خیلی گل کرد ... به خدا جهنمم ... جایی واسه تو نداره ... | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 3,056
تشکر شده 1,060 بار در 779 پست
کتاب مورد علاقه : seday pay sohrab_boofkor_twilight حالت من : | البوم جدیدشو دوس دارم ممنون... | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: در آغوش باد
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | مرسی عزیزم خیلی صداش رو دوست دارم ![]() | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: کنار دریای زیبای خدا
کتاب مورد علاقه : شاه ماهی/ارام/طلایه..... حالت من : | مرسی قشنگ بود به زیبایی و شادی خود برس چرا که خدا هم زیباست وهم شاد است و مردم اینگونه را دوست میدارد و وقتی ما بهترین راه شاد بودن را اموختیم صدمه زدن به دیگران و رنج دادن دیگران را بهتر از یاد خواهیم برد (زرتشت) | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: رودخونه
تشکرها: 1,401
تشکر شده 3,086 بار در 885 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو حالت من : | قیافش به پای صداش نمیرسه!!!! خداوندا... تو میدانی که من دلواپس فرداى خود هستم مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوها را مبادا گم کنم اهداف زیبا را و ناگه جابمانم از قطار موهبتهایت دلم بین امید و ناامیدى میزند پرسه خداوندا مراتنها تو مگذارى! یا علی ![]() ![]() راستی این ها داستان های خودمه!!!! هر کی می خواد بخنده یا می خواد حال کسی رو بگیره حتما بخونه! http://www.forum.98ia.com/t419519.html | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.غزال حالت من : | نمیدونم چرا اهنگاشو اصلا دوست ندارم. | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | علی اصحابی چرا همش با همین لباسش هست؟ لباس دیگه نداره؟ ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
| آهنگ ایران و آهنگ غریبه از کارای اصحابی قشنگ بودن ... | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: جايي نزديك وطن
تشکرها: 5,730
تشکر شده 2,766 بار در 728 پست
کتاب مورد علاقه : نوشته بجه هاي سايت حالت من : | مرسی ممنون من که صداش رو خیلی دوست دارم ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اصحابي, در, شديد, علي, كنسرت, كولاك |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |