| |||
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: سال دیگه میشه شیراز
تشکرها: 570
تشکر شده 795 بار در 596 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای ترسناک | من اصلا بافتن بلد نیستم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,320
تشکر شده 1,716 بار در 577 پست
کتاب مورد علاقه : حرف هایی برای نگفتن حالت من : | خیلی قشنگ بودن موفق باشی ![]() جلوی کی دروغ میبافی؟ بچه من با تو زندگی کردم!!! . . . پرسه در خاک غریب پرسه ی بی انتهاست هم گـریز غربتم زادگاه من کجاست؟ . . . . ریشه ی اعتقاد از آن جا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند . زندگی گالیله/برتولت برشت | ||||||||
| | |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: آنجاییکه بین سبز و آبی فقط یک قدم فاصله است
تشکرها: 6,121
تشکر شده 11,355 بار در 2,063 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | ترکیب رنگها ، خود عروسکهای بافته شدت ، حرف ندارن چقدر با سلیقه ای ، خیلی خوشگلن خدایا عاشقان را با غم عشق آشنا کن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن | ||||||||
| | |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
تشکرها: 0
تشکر شده 2 بار در 2 پست
کتاب مورد علاقه : gone white the wind | kheyli ghashang boodan khsh mishod yekisham bedan be man | ||||||||
| | |
| | #55 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰
تشکرها: 4,316
تشکر شده 241 بار در 146 پست
حالت من : | خیلی خیلی خیلی خوشگلن... | ||||||||
| | |
| | #56 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : جایی که قلب انجاست حالت من : | واقعا هنرمندی.... خوش به حالت برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید یادمان باشد که: او که زیر سایه دیگری راه میرود، خودش سایهای ندارد. یه سوپرایز یه خانوم خوجگل (سارا = ساحلی) یه رمان توپ نوشته... من که خیلی خوشم اومد....قلمش خیلی روونه به جونه خودم عین رودخونه!!! برین حتما بخونین، اینم لینک: http://www.forum.98ia.com/t492087.html خودمم به همین زودی ها با یه کتاب جدید میام سراغتون!!! | ||||||||
| | |
| | #57 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زير رگبار بارون
تشکرها: 925
تشکر شده 1,538 بار در 878 پست
کتاب مورد علاقه : بغض غزل حالت من : | خلي خوشملن مخصوصا دوميييييييي برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید توجه توجه رمان هاي عشقم شاهتوت پيشنهاد ميكنم همه بخونيد http://www.forum.98ia.com/t426687.html مستي براي شراب گران قيمت http://www.forum.98ia.com/t392367.html رئيس كيه؟ | ||||||||
| | |
| | #58 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,098
تشکر شده 1,360 بار در 457 پست
حالت من : | وااااااای اینا چه ناززززن.اون خانواده اردکیه خیلی عسل بود.آفرین خانومی با هیچ بارانی رد پایت از کوچه های قلبم پاک نمیشود. از کی پاهاتو نشستی؟ ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #59 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
تشکرها: 171
تشکر شده 195 بار در 111 پست
حالت من : | عالي و قشنگ بودن!موفق باشي دو چیز پایانی ندارد1 کهکشان ها2 حماقت انسان ها که در مورد اولی مطمئن نیستم آلبرت انیشتین | ||||||||
| | |
| | #60 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: خونه بابام
تشکرها: 8,004
تشکر شده 838 بار در 420 پست
کتاب مورد علاقه : سینوهه-دالان بهشت-مهر حالت من : | اورین اورین خوشگل بودن دنیا را بد ساختنند کسی را که دوست داری دوستت ندارد کسی که تو را دوست دارد تو دوستش نداری اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و ایین زندگی به هم نمی رسند واین رنج است زندگی یعنی این!!!!!!!! (دکتر علی شریعتی) | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بافت, بگو2, بیا, دست, عروسک, منبدو, نظرتو, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |