| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : hamkhune-gharar nabud-ta tahe 2nya حالت من : | پست بسیار مفید : +32 امتیاز سلام دوستای گلم من تازه تایپ این کتاب رو شروع کردم. ایده اش خیلی وقته که تو ذهنمه ولی تازه شروع به نوشتنش کردم از همون لحظه هم گذاشتمش تو سایت ازتون خواهش می کنم همگام با من پیش بیاین و نظرات مفیدتون رو در مورد این کتاب که قراره تو مایه های همخونه باشه بهم بگین ... از نظراتتون کمال استفاده رو می برم دوستتون دارم هوالتا ![]() خلاصه: داستان در مورد دختری به اسم ترساست ... که توی کنکور موفق نمی شه و تصمیم می گیره برای ادامه تحصیل بره خارج از کشور ... ولی باباش رضایت نمی ده و ترسا برای راضی کردن باباش یه نقشه می کشه ... از اینجا داستان ما شروع می شه موضوعش تکراریه ولی مطمئنم جذبتون می کنه. جاهای دیگه گفتم اینجا هم می گم این کتاب موضوعش شبیه موضوع همخونه است یعنی همون ازدواج صوری و .... کسایی که از این نوع کتاب خوششون می یاد بسم الله کسایی هم که نه ... که هیچی .... ![]() سرشار از کرم ریختنای دخترانه و کل کل و خنده است. یه دنیا عاشقانه است! سانسورش هم قول می دم نکنم اینم عکس کتاب .... گذاشتم تا بفهمین شخصیت آرتان و ترسا از نظر من چه قیافه ای دارن ... امیدوارم شما هم همینطور ترسیمشون کرده باشین ![]() دومین رمانم که در دست تایپه ... ![]() اولین رمانی که نوشتم و تموم شده ... ![]() بعضے ها رُو بایَد اَز تو رُویاتْ بــِڪِشے بیرونْ و مُحڪَمْ بَغَلِشْ ڪُنے، بَعد آروم دَرِ گوشِش بــِگے : آخِــﮧ تُو چــِرا واقِعے نیستے لامَّصَبـْ. . . ؟ ویرایش توسط باران 69 : ۳ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۱۵ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : hamkhune-gharar nabud-ta tahe 2nya حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: kore zamin
(View Stats)
تشکرها: 25,610
تشکر شده 127 بار در 14 پست
کتاب مورد علاقه : roman har chi ke bashe حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز رمانت خیلی قشنگه عزیزم از شخصیت اول دخترش خوشم میاد مخصوصا از زبون تند و تیزش ادامه بده وووووو موفق باشی | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 3,841
تشکر شده 9 بار در 2 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز توی این گرما پدرم دراومد تا اومدم اینجا ... تازه اونم با متروووو لای یه عالمه آدم بو گندوی چندش .... اه اه اه ... یادم می افته حالم بد می شه. اين جمله انقدر تاسف برانگيزه كه من نمي دونم در موردش چي بگم .درست كه بعضي افراد در مترو مراعات خيلي مسائل رو نمي كنند ولي همه گير دونستن اين موضوع و بيان اون با اين لحن زشت باعث تاسف من شد. ویرایش توسط kobramahmod : ۲۲ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۷:۵۴ بعد از ظهر دلیل: تکراری بودن این پیام | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : hamkhune-gharar nabud-ta tahe 2nya حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز نقل قول:
با این حال من از شما عذر میخوام و دیگه از جملات توهین آمیز استفاده نمی کنم | |||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
تشکرها: 9,042
تشکر شده 2,780 بار در 1,249 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.تا ته دنیا. حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز چقدر قسمت آخر قشنگ بووووووووووووود....داستان بنفشه هم خیلی احساسی بود ![]() مشتاقانه منتظرم | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : hamkhune-gharar nabud-ta tahe 2nya حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز امیدوارم از پست امشب خوشتون اومده باشه ... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.تا ته دنیا. حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز وااااای عجب پستی بود.....ذوقیدمممممممممممم | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : hamkhune-gharar nabud-ta tahe 2nya حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.تا ته دنیا. حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز حالا چه فرقی داره...مهم احساس آدمه ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اصفهانی, انجمن, قرار, معرفی, نبود, نقد, هما, و, پور, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |