| |||
| | #501 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : hamkhune-gharar nabud-ta tahe 2nya حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز بچه ها به نظر خودم کار آرتان درست نبود ... چون ترسا هم مثل خیلی های دیگه عکس گرفته بود ... اما! اصولا توی همه خونه ها عکس خانومه رو می زنن توی اتاق خواب و عکس آقاهه رو توی پذیرایی ... کارش غلط بود که می خواست عکسشو همه ببینن ... با این حال آرتان با این کار گور خودشو کند دومین رمانم که در دست تایپه ... ![]() اولین رمانی که نوشتم و تموم شده ... ![]() بعضے ها رُو بایَد اَز تو رُویاتْ بــِڪِشے بیرونْ و مُحڪَمْ بَغَلِشْ ڪُنے، بَعد آروم دَرِ گوشِش بــِگے : آخِــﮧ تُو چــِرا واقِعے نیستے لامَّصَبـْ. . . ؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #502 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 1,425
تشکر شده 271 بار در 183 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عزیزم دستت مرسی خیلی هیجانی بود ولی ترسا باید حال این پسره رو بگیره من اگه بودم لج میکردم به غلط کردم مینداختمش ماه تابید چو دید آن همه خاموش مرا نرم آمد بگرفت در آغوش مرا گفت:خاموش در اینجا چه نشستی ,گفتم: بوی محبوبه شب میبرد از هوش مرا بوی محبوبه شب , بوی جنون پرور عشق وه , چه جادوست که از هوش برد بوش مرا بوی محبوبه شب همچو شرابی گیراست مست و شیدا کند این جام پر از نوش مرا بوی محبوبه شب جلوه جادیی اوست آن که کرده ست به یکباره فراموش مرا | ||||||||
| | |
| | #503 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همه جاوهیج جا
(View Stats)
تشکرها: 595
تشکر شده 351 بار در 204 پست
کتاب مورد علاقه : اهل کتاب نیستم!!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ولی این دفعه به آرتان حق میدم بالاخره مرده خوشش نمیاد دیگههههههههههه!!! رمان قشنگ باران69بخونید پشیمون نمیشین ![]() ![]() رمان قرار نبود ... http://www.forum.98ia.com/t377328.html رمان قرار نبود ... | معرفی و نقد کتاب http://www.forum.98ia.com/t377542.html ویرایش توسط star75 : ۴ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۵۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #504 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همه جاوهیج جا
(View Stats)
تشکرها: 595
تشکر شده 351 بار در 204 پست
کتاب مورد علاقه : اهل کتاب نیستم!!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مثل همیشه عالیییههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههه ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #505 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 13,051
تشکر شده 28,618 بار در 637 پست
کتاب مورد علاقه : با بهار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رمانت خیلی قشنگه منم منتظر تلافی هستم امیدوارم اخرش رو خوب تموم کنی رمان بعدا اسم می ذارم http://www.forum.98ia.com/t264502.html رمان ترس از عشق http://www.forum.98ia.com/t180706.html دوست داشتن را باید از دختر بچه ها یاد گرفت. آنها در مقابل محبتی که به عروسک خود می کنند از او انتظار محبت متقابلی ندارند آنها بدون هیچ توقعی عروسکشان را دوست دارند و دوست داشتن واقعی یعنی همین. | ||||||||
| | |
| | #506 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 3,190
تشکر شده 161 بار در 68 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام باران جان پست اخری رو خیلی دوست داشتم همین طوری ادامه بدی فوق العاده میشه غیرت ارتان داستان رو هیجانی میکنه بازم لجبازی ترسا و غیرتی شدن ارتان رو ادامه بده گلم دوست دارم | ||||||||
| | |
| | #507 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: کره خاکی
(View Stats)
تشکرها: 2,036
تشکر شده 460 بار در 254 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بی صبرانه منتظر پست جدیدتمممممممممممممممم | ||||||||
| | |
| | #508 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر اسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام.دستت درست.به نظر من کار اشتباه ترسا این بوده که عکسا رو گذاشته تا همه ببینن مثلا اون عکس با ست مشکی منم جای ارتان بودم انفکتوس میزدم.ولی خوب ارتانم باید مثه ادم میگفت که عکساتو بزن توی اتاقت گرچه به خاطر غیرتش عصبی شده و این غیرتش قابل درکه.ولی از اون جا که ترسا لجباز انتظار تلافی داریم و همچنین دو سه تا پست تپل مپل از تو.مگه نمیخواستی تا قبل عید تمومش کنی؟؟پس دست بجنبون دختر منتظریموو people say:we love the rain but they close the window when it rain....!! they say:we love the flower but they pick them...they say:we love the birds but they kill them...!!so i afride when some body to me: i love you... | ||||||||
| | |
| | #509 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر اسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااا.نیمه حرفه ای شدنت مبارک.هوراااااااااااااااا ااااااااااا ![]() قبلش فعال بودی من میدونم .من باهوشم | ||||||||
| | |
| | #510 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : hamkhune-gharar nabud-ta tahe 2nya حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ![]() نقل قول:
آره دیگه منم می گن بچه ام حق داشت عصبی بشه ولی این ترسا خیلی سرتق تر از این حرفاست آخر عاشقیم که باشه آخرش نمی تونه بیخیال غرورش و شیطنتای پسر کشش بشه ... به خدا دارم تند تند می نویسم .... انشالله که تموم می شه تا قبل از عید ولی نشدم تا آخر تعطیلات تمومش می کنم ... بابت نیمه حرفه ای شدنمم ممنونننننن خودمم تا دیدم ذوق مرگ شدم ![]() | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اصفهانی, انجمن, قرار, معرفی, نبود, نقد, هما, و, پور, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |