| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: iran
(View Stats)
تشکرها: 300
تشکر شده 148 بار در 46 پست
کتاب مورد علاقه : Ashke Angella حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رمانت خیلی قشنگه فقط حتما روی روابط و کل کل های ترسا با آرتان کار کن چون خیلی جا داره مخصوصاً با این اخلاق چیز مرغی آرتان![]() یعنی منظورم اینه که زودی سر و تهش به هم نرسون | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
تشکرها: 947
تشکر شده 297 بار در 48 پست
کتاب مورد علاقه : راننده سرویس حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام مرسی از رمانت خیلی خوب پیش میره من از شخصیت ترسا خیلی خوشم میاد خواهش می کنم زودتر ادامه اش رو بزار نمی دانم پس از مرگم چه خواهد شد نمی خواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت ولی بسیار مشتاقم که از خاک گلویم سوتکی سازد به دست کودکی گستاخ و بازیگوش و او یک ریز،ولی پی در پی و آرام،دم گرم خودش را در گلویم سخت نقشبارد و خواب خفتگان خفته را آشفته تر سازد ![]() علی شریعتی | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: غربت
(View Stats)
تشکرها: 1,823
تشکر شده 6,883 بار در 204 پست
کتاب مورد علاقه : یکی دوتا نیست... | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عزیزم خیلی قشنگه، فقط زوووووود زووووووود بذار لطفا از قلمِ بهترین دنیا یِ دنیایِ من: خالکوبی | shadow_das کاربر انجمن عصیان | Banner کاربر انجمن عصیان | Banner کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب از دلم رست گیاهی سرسبز سر برآورد درختی شد نیرو بگرفت برگ بر گردون سود این گیاه سرسبز این بر آورده درخت اندوه حاصل مهر تو بود .. | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
تشکرها: 9,042
تشکر شده 2,780 بار در 1,249 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.تا ته دنیا. حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز وااااااااااااااااااااای چقدر قشنگ بووووووووووووود....کلی ذوق کردم ![]() ![]() ![]() ایشالا امتحاناتو به خوبی بدی دوباره کلی پست بذاری ![]() قلمت محشره دوست گلم...موفق باشیییییییییی | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: Germany
(View Stats)
تشکرها: 17,441
تشکر شده 349 بار در 122 پست
کتاب مورد علاقه : khalvat,neshin,eshgh-tamanay,vogoodam حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ![]() سلام عزیزم مرسی از رومانت خیلی خوب وروان مینویسی همینطور ادامه بده امیدوارم همیشه موفق باشی . در پناه حق ![]() | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : hamkhune-gharar nabud-ta tahe 2nya حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز بچه ها ببخشید به خار مشکل جدید سایت هر کاری می کنم نمی تونم داستانو بذارم به محض درست شدنش می ذارم همه اشو براتون .... بووووووووووووس دومین رمانم که در دست تایپه ... ![]() اولین رمانی که نوشتم و تموم شده ... ![]() بعضے ها رُو بایَد اَز تو رُویاتْ بــِڪِشے بیرونْ و مُحڪَمْ بَغَلِشْ ڪُنے، بَعد آروم دَرِ گوشِش بــِگے : آخِــﮧ تُو چــِرا واقِعے نیستے لامَّصَبـْ. . . ؟ | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: تو زندان مامان جونم
(View Stats)
تشکرها: 1,916
تشکر شده 4,806 بار در 624 پست
کتاب مورد علاقه : آکمان. همسایه من حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رمانت عالیه این چند روز که نبودم واقعا خیلی کنجاو بودم رمانت در چه حاله من نفهمیدم این رمان تو هست یا نه؟ رمان آکمان کاری از خودم ![]() ![]() اینم لینک نقدر رمان اکمان ![]() __________________________________________________ ____________________________________ شیشه ی پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی نقش تورا خواهد شست…؟ چه بگویم با تو؟ دلم از سنگ که نیست گریه در خلوت دل ننگ که نیست چه بگویم با تو؟ که سحرگه دل من باز از دست تو ای رفته ز دست سخت در سینه به تنگ آمده بود | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: iran
(View Stats)
تشکرها: 300
تشکر شده 148 بار در 46 پست
کتاب مورد علاقه : Ashke Angella حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام باران جون عزیزم نمیشه شما هم مثل نیلوفر جون رمانتون رو بدین رییس بخش کتاب بذاره؟؟؟ ![]() آخه خیلییییییییییییی منتظر رمانت هستم عزیییزم بیصبرانه ![]() | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 3,190
تشکر شده 161 بار در 68 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوست عزیز خسته نباشی تا حالا فوقالعاده خوب بوده بعد از ازدواج اگه ارتان رو غیرتی کنی دیگه حرف نداره مرسی گلم | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : hamkhune-gharar nabud-ta tahe 2nya حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز دوستای گلم نظرات همه تون رو خوندم .... باشه چشم همه اش به روی چشمممممم فقط از شماها تقاضا مندم تا شنبه شب صبر کنین تا من این قسمت جدیدو هم بنویسم و همه اشو با هم براتون بذارم قول یه پست تپل رو بهتون می دم در ضمن باید به مالچی عزیز بگم این رمان نوشته خودمه ... هر چی از ذهنم می یاد رو می نویسم و می ذارم برای شما دوستای گلم بازم ازتون ممنونم که صبر می کنین و عذر خواهی می کنم بابت تاخیرم امتحانام خیلی سنگین بودن به خدااااااااااااااا ویرایش توسط باران 69 : ۲ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۳۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اصفهانی, انجمن, قرار, معرفی, نبود, نقد, هما, و, پور, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |