| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
تشکرها: 17,915
تشکر شده 28,760 بار در 5,694 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | یادش بخیر روزای بچگی و کارتون بابالنگ دراز و جودی و سالی و جولیا و جرویس پندلتون و... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : ABADAN
تشکرها: 11,338
تشکر شده 13,745 بار در 3,375 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه | وای باران جان مرسی. ![]() اخی یادش به خیر هرچند کافیه اراده کنی زنگ بزنی صدا و سیما دوباره پخشش میکنه ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید یادباد آن روزگاران یاد باد روزگار دوستی ....مهر و وفا دلخوری هم بود ....اما بی جفا اینهمه نیرنگ .....نفس بی مهار اینهمه دوز و کلک ....دربین ما دوستی بود و ....محبت بی دریغ راستی بود و .....صفا و مرحبا عاشقی هم بود ...اما عشق پاک تاجری هم بود ...اما بی دغا یادباد آن روزگاران یاد باد روزگار عاشقان ....بی ریا روزگار عاشقان ....بی ریا | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر آسمون آبی
تشکرها: 7,150
تشکر شده 4,090 بار در 1,708 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی باشه... حالت من : | مرسی باران عشق کارتون بابا لنگ درازم ![]() واو جودی ![]() بگذار سرنوشت هر راهی که میخواهد برود،راه من جداست بگذار این ابرها تا میتوانند ببارند.... چتر من خداست ... آوا-19ساله ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
تشکرها: 1,482
تشکر شده 10,972 بار در 2,346 پست
| واقعا ممنون باران جون کلی یاد آوری روزای خوب بچگی بود دلم هم کارتونو خواست هم روزای که این کارتونارو می دیدم و چه خوشحال بودیم. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
تشکرها: 17,915
تشکر شده 28,760 بار در 5,694 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : قبرستون
تشکرها: 19,423
تشکر شده 23,957 بار در 4,263 پست
حالت من : | مرسیییییییییییییییی یادش بخیر خیلی دوسش داشتم فقط هیچ وقت نمیدونستم کی نشونش میده همیشه برادرم میگفت ااا بیا اینو ببین اونم مینشست باهام میدید : ![]() ![]() ![]() ![]() گاهي آرزو ميكنم كاش نهنگ بودم... حداقل براي خودكشي... از زندگي توي يه جهنم ديگه نميترسيدم... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : ABADAN
تشکرها: 11,338
تشکر شده 13,745 بار در 3,375 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه | | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : Mahshahr
تشکرها: 36,071
تشکر شده 15,942 بار در 5,512 پست
| يادش بيشتر برا اون لحظه هايي بخير كه من سر و دست مي شكوندم كه نسخه اصليشو همزمان با ايران ببينم به خصوص اون تيكه مزرعه رفتن خودشو جرويس يا رقصشون تو مجلس و ...
| ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : ته ته تهران اللیکوم!
تشکرها: 4,745
تشکر شده 17,521 بار در 3,817 پست
کتاب مورد علاقه : قورباغه رو قورت بده! حالت من : | من عاشقشم!!!!!!!! خیلی نازه!!! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است
تشکرها: 161
تشکر شده 1,180 بار در 226 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | باران جان می تونی یه لینک بزنی که ما بتونیم دانلودش کنیم ![]() دنیا را میدهم برای لبخندت ... هراسی نیست!!! شاد که باشی دوباره دنیا از آن من است | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, بابا, بابالنگ, دراز, عکس, لنگ, کارتون |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |