| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 19,684
تشکر شده 27,686 بار در 6,721 پست
| "بازیگر سریال فاصله ها" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط نیکان : ۱۶ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۱۱:۴۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : 0098
تشکرها: 430
تشکر شده 518 بار در 340 پست
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر-جین ا حالت من : | ژستاش منو کشته....!! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 25,119
تشکر شده 7,828 بار در 3,506 پست
حالت من : | وااااااااااااااااااااي همون دختره كه نقش ديوارو بازي مي كرد ✘حُوصِلـِہ اَتـْـ کـِہ سَرْ مے رَوَدْ با دِلَمـْـ بازی نَکُـטּْ مَـטּْ دَرْ بے حُوصِلِگے هایَمـْـ بآ تو زنْدِگے کَرْدَمـْــ | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : هر جا كه باشم.فضولي؟
تشکرها: 5,624
تشکر شده 3,238 بار در 671 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | مرسی ولی ازش خوشم نمیاد | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : کنار نوترونها
تشکرها: 2,359
تشکر شده 1,329 بار در 465 پست
کتاب مورد علاقه : تفسیر نمونه اشعارحافظ حالت من : | من از صداش خوشم میاد ------------------------------------------------------------------------------------------------------- جان بی جمال جانان میل جهان ندارد هرکس که این ندارد حقا که آن ندارد صلوات که بر تو می فرستم، عطر چهارده شاخه گل محمدی از ذهنم عبور می کند. تو را می بینم که از کوه سرازیر می شوی؛ با سندی از حقانیت دخترکان زنده به گور شده؛ و چشم هایت، چقدر صبور، پاسخ نانجیبی های سنگ در دست کوچه را با لبخند می دهد! هنوز نیامده بودی که سقف دروغین بت ها ترک خورد و آتش آتشکده های شرم، خاموش شد. این مقدمه ای بود برای متن کتابی که تو در خلوتت، گزارش معاشرت با خدا را در آن شرح می دهی. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : یه شهر داغ
تشکرها: 1,065
تشکر شده 1,317 بار در 417 پست
حالت من : | یکی دو دقه طول کشید تا یادم اومد فاصله ها کدوم سریال بود!!! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : شهر سوزان
تشکرها: 122
تشکر شده 313 بار در 103 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت، افسون سبز | هیچ چیزی برای افتخار کردن به خودش نداره اون جوراباش منو دیوونه کرده! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : shiraz
تشکرها: 4,120
تشکر شده 3,156 بار در 1,250 پست
کتاب مورد علاقه : "عطرسنبل عطرکاج" حالت من : | نقشش که خیلی کمرنگ بود زَخــم کـه مـی خـُوری مـَـزه مــَزه اَش کـُن ..!!! . . . حـَتماً نـَمـَکـَش آشـِــنآسـتـ ...!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹
تشکرها: 13,405
تشکر شده 178 بار در 40 پست
کتاب مورد علاقه : خالکوبی حالت من : | تو سریال فاصله ها بازی میکرد؟؟ چه نقشی؟ من و تو توی این دنیا یه درد مشترک داریم دوتامون خسته ی دردیم رو قلبامون ترک داریم . . . خالکوبی پانتی بنتی حکم دل عصیان پرتو کیلومتر صفر | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 19,684
تشکر شده 27,686 بار در 6,721 پست
| | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| روشنک, عکسهای, گرامی |