ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
طرز تهیه رولت خامه ای
asiatech



نودهشتیا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
  1. Top | #1

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.56
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,055 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض طرز تهیه رولت خامه ای

    طرز تهیه رولت خامه ای


    طرز تهیه رولت خامه ای

    مواد لازم:
    تخم مرغ۵ عدد
    آرد۱۵۰ گرم
    شکر۱۵۰ گرم
    آب جوش۲/۱ استکان
    بکینگ پودرنصف قاشق چای خوری
    وانیل نصف قاشق چای خوری
    طرز تهیه:
    سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید،
    سفیدهها رو با دور تند همزن بزنید تا پوک شود به طوری که وقتی ظرف را بر می گردانید از داخل ظرف نریزد، زردهها رو با شکر، وانیل و نصف استکان آب جوش با هم زن بزنید تا حجم آن دو برابر و کرم رنگ شود.از اینجا به بعد دیگر نیازی به همزن نیست.
    سفیده و زرده رو با هم مخلوط کنید و با لیسک یا کفکیر فقط مخلوط کنید.
    ارد و بیکینگ پودر رو با هم الک کنید، و طی ۲ مرحله به مواد اضافه کنید.
    کف سینی فر به اندازه۳۰x ۴۰ رو کاغذ روغنی بندازید و روی آنرا کمی چرب کنید،سپس مواد را روی آن بریزید. و در فربا حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت که از ۱۵ دقیقه قبل گرم کرده اید، قرار بدهید.
    پس از مدت ۱۵ دقیقه رولت آماده است، البته با توجه به تفاوت فر ها، بهتراست تا پس ازمدت ۱۰ دقیقه کنار فر باشید و مرتب آن را چک کنید تا مواد نسوزد. پس از اینکه رولت رو از فر در آوردین ۵ دقیقه کنار گذارید تا کمی سرد شود. سپس کیک را روی کاغذ روغنی دیگری که کمی چرب شده بر گردانید و کاغذ روغنی قبلی را از آن جدا کنید و آرام کیک را لوله کنید،و بگذارید تا کاملا خنک شود، سپس کیک را آرام باز کنید وداخل آنرا با خامه فرم گرفته یا انواع کرم و میوه بپوشنید. و دوباره رول کنید.
    پس از ۴-۵ ساعت استراحت در یخچال رولت شما آماده هستش.
    نکته: برای اینکه رولت شما مثل رولتهای بیرون قهوهای رنگ شود داخل مواد آن از ۳/۱ استکان شربت (مخلوط آب و شکر) بریزید.
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. 7 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,795
    میانگین پست در روز
    2.47
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,190
    تشکر شده 12,022 در 4,083 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض


    مواد لازم:
    تخم مرغ=5 عدد
    شکر=150 گرم
    آبجوش=2/1 استکان
    شربت=4/1 استکان
    آرد=150 گرم
    خامه فرم گرفته=بمقدار لازم
    شکلات برای تزئین=بمقدار لازم
    طرز تهیه:
    زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
    زرده ها را شکر مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید. آبجوش را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه سفید و غلیظ شود.
    شربت را به این مواد بیفزایید.
    سفیده ها را نیز جداگانه بزنید تا فرم بگیرد. بعد زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید.
    آرد را به مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ بیفزایید و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.
    کف یک سینی 40 در 60 سانتیمتری را کاغذ بیندازید.
    مایه را روی کاغذ بریزید و با پالت روی آن را صاف کنید و در فری که با آخرین درجه گرم کرده اید،به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از اینکه نان رولت را از فر خارج کردید،روی آن را بپوشانید تا خنک شود. رولت را روی یک کاغذ روغنی برگردانید. سپس آن را لوله کنید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید. بعد از یک ساعت، نان را باز کنید و سطح آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید و دوباره آن را لوله کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید. روی رولت را با شکلات یا خامه به دلخواه تزئین کنید.
    دلـــ دادگــی ، جــان دادگــیست !

  4. 4 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


موضوعات مشابه

  1. انواع رولت مـرغ و گوشت
    توسط sepideh62 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 6
    آخرین نوشته: 1392,08,01, ساعت : 21:02
  2. شیرینی با پنیر خامه ای
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1390,04,09, ساعت : 20:50
  3. بستنی وانیل با خامه
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389,01,15, ساعت : 08:54
  4. طرز تهیه ژله خامه ای
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1388,12,22, ساعت : 09:35
  5. چیپس سوسک و خامه با ملخ!!!!!
    توسط snopoy در انجمن تزئینات مواد غذایی
    پاسخ ها: 5
    آخرین نوشته: 1388,07,12, ساعت : 14:02

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •