بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۹:۳۸ قبل از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض طرز تهیه رولت خامه ای

طرز تهیه رولت خامه ای


طرز تهیه رولت خامه ای

مواد لازم:
تخم مرغ۵ عدد
آرد۱۵۰ گرم
شکر۱۵۰ گرم
آب جوش۲/۱ استکان
بکینگ پودرنصف قاشق چای خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید،
سفیدهها رو با دور تند همزن بزنید تا پوک شود به طوری که وقتی ظرف را بر می گردانید از داخل ظرف نریزد، زردهها رو با شکر، وانیل و نصف استکان آب جوش با هم زن بزنید تا حجم آن دو برابر و کرم رنگ شود.از اینجا به بعد دیگر نیازی به همزن نیست.
سفیده و زرده رو با هم مخلوط کنید و با لیسک یا کفکیر فقط مخلوط کنید.
ارد و بیکینگ پودر رو با هم الک کنید، و طی ۲ مرحله به مواد اضافه کنید.
کف سینی فر به اندازه۳۰x ۴۰ رو کاغذ روغنی بندازید و روی آنرا کمی چرب کنید،سپس مواد را روی آن بریزید. و در فربا حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت که از ۱۵ دقیقه قبل گرم کرده اید، قرار بدهید.
پس از مدت ۱۵ دقیقه رولت آماده است، البته با توجه به تفاوت فر ها، بهتراست تا پس ازمدت ۱۰ دقیقه کنار فر باشید و مرتب آن را چک کنید تا مواد نسوزد. پس از اینکه رولت رو از فر در آوردین ۵ دقیقه کنار گذارید تا کمی سرد شود. سپس کیک را روی کاغذ روغنی دیگری که کمی چرب شده بر گردانید و کاغذ روغنی قبلی را از آن جدا کنید و آرام کیک را لوله کنید،و بگذارید تا کاملا خنک شود، سپس کیک را آرام باز کنید وداخل آنرا با خامه فرم گرفته یا انواع کرم و میوه بپوشنید. و دوباره رول کنید.
پس از ۴-۵ ساعت استراحت در یخچال رولت شما آماده هستش.
نکته: برای اینکه رولت شما مثل رولتهای بیرون قهوهای رنگ شود داخل مواد آن از ۳/۱ استکان شربت (مخلوط آب و شکر) بریزید.



خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»





2012 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

تبلیغات

دانلود

قدیمی ۹ تير ۱۳۹۰, ۰۸:۵۲ بعد از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
raha16 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض


مواد لازم:
تخم مرغ=5 عدد
شکر=150 گرم
آبجوش=2/1 استکان
شربت=4/1 استکان
آرد=150 گرم
خامه فرم گرفته=بمقدار لازم
شکلات برای تزئین=بمقدار لازم
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
زرده ها را شکر مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید. آبجوش را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه سفید و غلیظ شود.
شربت را به این مواد بیفزایید.
سفیده ها را نیز جداگانه بزنید تا فرم بگیرد. بعد زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید.
آرد را به مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ بیفزایید و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.
کف یک سینی 40 در 60 سانتیمتری را کاغذ بیندازید.
مایه را روی کاغذ بریزید و با پالت روی آن را صاف کنید و در فری که با آخرین درجه گرم کرده اید،به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از اینکه نان رولت را از فر خارج کردید،روی آن را بپوشانید تا خنک شود. رولت را روی یک کاغذ روغنی برگردانید. سپس آن را لوله کنید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید. بعد از یک ساعت، نان را باز کنید و سطح آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید و دوباره آن را لوله کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید. روی رولت را با شکلات یا خامه به دلخواه تزئین کنید.



دلـــ دادگــی ، جــان دادگــیست !
raha16 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
ای, تهیه, خامه, رولت, طرز

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
انواع رولت مـرغ و گوشت sepideh62 آشپزی و شیرینی پزی 6 ۱ آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۰۲ بعد از ظهر
شیرینی با پنیر خامه ای 2012 آشپزی و شیرینی پزی 1 ۹ تير ۱۳۹۰ ۰۸:۵۰ بعد از ظهر
بستنی وانیل با خامه 2012 آشپزی و شیرینی پزی 0 ۱۵ فروردين ۱۳۸۹ ۰۸:۵۴ قبل از ظهر
طرز تهیه ژله خامه ای 2012 آشپزی و شیرینی پزی 0 ۲۲ اسفند ۱۳۸۸ ۰۹:۳۵ قبل از ظهر
چیپس سوسک و خامه با ملخ!!!!! snopoy تزئینات مواد غذایی 5 ۱۲ مهر ۱۳۸۸ ۰۲:۰۲ بعد از ظهر


 

اکنون ساعت ۰۵:۱۷ قبل از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا