| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: gorgan
(View Stats)
تشکرها: 6,493
تشکر شده 1,007 بار در 191 پست
کتاب مورد علاقه : غزال-همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام.من رمانتو امروز خوندم.تا اینجا که خوب پیش رفتی.فقط بعضی جاها احساس میکنم یه ذره بحثای بینشون کشدار شده و این رمانو واسه بعضی ها خسته کننده میکنه. اما در کل قلم خیلی خوبی داری.مرسی فرقي نمي كند گودال آب كوچكي باشي يا درياي بيكران... زلال كه باشي ، آسمان در تو پيداست ... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #42 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و برا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز نقل قول:
هر کدوم یه سوژه است برای پایان ...سیاوش ... اشکان ... رامتین ....!!!! و نیما ... حرفای ملیکا ... کلا هر کدوم توی پایان نقش دارن .. ممنون بابت نقد | |||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 2
تشکر شده 5 بار در 1 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز salam aziiiizam kheyliiiiiiiii ketabeto doos daram toro khoda zood zood bezar.dar zemn be nazare manam tozihatet asan ezafe nist ghashangeeeee | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و برا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو قلب اونی که همه زندگیمه
(View Stats)
تشکرها: 1,629
تشکر شده 14,306 بار در 437 پست
کتاب مورد علاقه : هم سایه من.زیبای عرب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام توکا جونم من اومدم ![]() ![]() تا اینجا عالی بود عزیزم همینطوری ادامه بده منم مثل دوستمون موافقم توضیحاتت اصلا اضافه نیست موفق باشی![]() آبی باش... مثل آسمان... تا عمری به هوای تو سربه هواباشم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید غریبه آشنای من http://www.forum.98ia.com/t389544.html نقد رمان غریبه آشنای من http://www.forum.98ia.com/t389771.html ![]() رمان قلبی که سنگ بود http://www.forum.98ia.com/t486085.html نقدرمان قلبی که سنگ بود http://www.forum.98ia.com/t486126.html#post4801879 ![]() | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 265
تشکر شده 18 بار در 4 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز سلام عزیزم ..رمانت خیییییلی قشنگه ...بابا زود زود بذار ...بخونیمش ![]() موفق باشی خانومی | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تو قلب کسی
(View Stats)
تشکرها: 259
تشکر شده 22 بار در 5 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز وووووووووووووووووووووای دختر ترکوندی... عالی بود .. عالیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییی تند تند بذار بابا .. دوست داری بذاریمون تو خماری؟ ![]() خیلی قشنگ شده ... موفق باشی ... سر به هوا نیستــــم امــــا همیشـــــه چشــــم به آسمان دارم حال عجیبـــی ست دیدن ِ همان آسمان که شاید "تو" ... دقایقی پیش به آن نگاه کـــرده ای... | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| tikooli, انجمن, تو, مبهم, معرفی, نقد, نگاه, و, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |