| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: سایبریک
(View Stats)
تشکرها: 4,716
تشکر شده 1,152 بار در 401 پست
کتاب مورد علاقه : شبکه حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام ![]() گفتم یه میتینگ بذاریم دور همی واسه بعد از امتحانات ترم اخرای دی و اولای بهمن ![]() یه جوریم میذاریم جمعه نباشه مثل اینکه دفعه قبل 4تا بیشتر نبودن ![]() این دفعه میتونین دوستاتونم بیارین که امار تعدادمون بره بالا 3 نباشه ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: سایبریک
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شبکه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بنا بر تجربه دوستان: چون امکان تعداد اومدن کاربران اصفهانی کمه با میتینگ چند انجمن دیگر ادغام میشه که آدرسشون را خواهم داد | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شبکه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برای نظم دادن به این کار قوانینی برای خانوم ها و آقایون قرار داده میشه برای آشنایی بیشتر قبل از میتینگ حضوری میتینگ یا بحث آنلاین در زمانی خاص قرار داده میشه دوستام متاهل با همسرانشون تشریف بیارن کسانی که دوست دارن میتونن دوستانشونم بیارن میتینگ در فضای باز خواهد بود کسانی که 100در صد میخوان بیان به بنده اطلاع بدن لطفا فرمی که قرار داده میشه رو پر کنید تا ببینیم با چه کسانیی طرف هستیم هر مشکلی که شاید دوستانی داشته باشند با بنده در میون بذارند | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شبکه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قوانین مخصوص آقایون: لباس های جلف که باعث جلب تو جه دوستان بشه را نپوشند جیباشون پر باشه ![]() از خانوم ها درخواست شماره نکنن تا همه راحت باشند سخنان جلف و زننده نزنند حتی تو جمع خودشون خانوم ها رو مسخره نکنند سر به زیر باشند ![]() اگه متاهل هستند حتما با همسرشون بیان قوانین مخصوص خانوم ها: لباس های جلف که باعث جلب توجه همگان بشه نپوشند(با مقنعه و مانتو حداکثر 5سانت بالای زانو) با صدای بلند نخندند به آقایون رو ندن ![]() فعلا همینا | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شبکه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سوالات برای آشنایی: نام:(نام خانوادگی): تاریخ تولد: اصلیت: رشته: محل تحصیل: سطح تحصییلات: شغل: قد: وزن: وضعیت تاهل: دین: گرایش سیاسی: اخلاق و برخورد: مد وظاهر: آی دی یاهو: برخی از سوالات اختیاری هستند | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شبکه حالت من : | پست معمولی : -1 امتیاز نام:(نام خانوادگی):سارا شرافتی تاریخ تولد:1370 اصلیت:اصفهانی.......7 جدم تا حالا اصفهان بودن رشته:آی تی محل تحصیل:نجف اباد سطح تحصییلات:فوق دیپلم شغل:دانشجو قد:160 وزن47.5: وضعیت تاهل:مجرد دین:اسلام گرایش سیاسی:همه وری اخلاق و برخورد:خوش اخلاق.ساده.خنده رو.زرنگ.خوش برخورد.حون گرم.حساس.مغرور...... مد وظاهر:خوشگل(چادری) آی دی یاهو:بعدا میدم | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: here
(View Stats)
تشکرها: 177
تشکر شده 86 بار در 38 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شبکه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: خونمون
(View Stats)
تشکرها: 24,631
تشکر شده 15,636 بار در 4,246 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من اصفهان درس میخونم اما این روزی که شما میگی دیگه اصفهان نیستم امتحانام تموم شده و می رم خونه ..حالا نمیشه یه روز دیگه اولای دی باشه بهتره ها | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شبکه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اصفهان, اهل, برو, بچه, در, میتینگ, کاربران, گردهمایی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |