| |||
| | #121 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: خونمون
(View Stats)
تشکرها: 24,631
تشکر شده 15,636 بار در 4,246 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اول که قرار یود دو هفته دیگه باشه من به این امید نیومدم سایت از طرفی وقت نداشتم حالا اومدم می بینم که دیروز بوده چرا اینجور شد دیروز کلی وقت ازاد داشتم که بیام دیگه هیج وقت نمیشه که بیام چون دارم از اصفهان میرم | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #122 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و بر....
(View Stats)
تشکرها: 1,326
تشکر شده 1,585 بار در 817 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هییییییییییی کاشکی منم میمدم ![]() خب حالا چی شد؟؟چرا نمیاین تعریف کنین؟؟؟ به مدت یک ماه شایدم کمتر کمرنگ میشویم...برام دعا کنید لطفا ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #123 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: در آغوش خدا......(اصفهان)
(View Stats)
تشکرها: 1,376
تشکر شده 1,666 بار در 426 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آره جون شــــمـــا خیلی خوش گذشت.... ![]() ![]() اما یه چیزایی پیش اومد که من تعریف نمیکنم اگه دوستان دوست داشتن تعریف کنن ![]() ![]() ![]() دلم بشکنه حرفی نیست،فقط کاش لایقت باشه... میرم از قلب تو بیرون، که عشقش تو دلت جاشه... ![]() جامعه مهندسین نود و هشتی جامعه مهندسین نود و هشتی | ||||||||
| |
| | #124 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: همدان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هم خونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعاکه!!!!!!!!!! 13 صفحه اینجا درست شده! هیچکسم نگفته تو میتینگ چه خبر بود..... جدا موفق باشید پ.ن:بچه یه بنده خدایی بیاد میتینگ همدانیارو بزاره...ترجیحا پسر! ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #125 (لینک مستقیم) | |||||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: سایبریک
(View Stats)
تشکرها: 4,716
تشکر شده 1,152 بار در 401 پست
کتاب مورد علاقه : شبکه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
بیا تا قرار بذاریم دخترووونه بریم بیشتر ترم خوش میگذره نقل قول:
یه اتفاقات جنجالی رخ داد که .............. ![]() نقل قول:
| |||||||||||
| |
| | #126 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: نصف جهان
(View Stats)
تشکرها: 1
تشکر شده 12 بار در 6 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #127 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: سایبریک
(View Stats)
تشکرها: 4,716
تشکر شده 1,152 بار در 401 پست
کتاب مورد علاقه : شبکه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من که دیگه عمرا میتینگ جایی برم | ||||||||
| |
| | #128 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: esfahan
(View Stats)
تشکرها: 929
تشکر شده 8,114 بار در 638 پست
کتاب مورد علاقه : ,دموناتا,بوف کور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا منو نبردین؟ ؟ ؟ باشه منم گریه میکنم اتاقم شده تاریکو تنگ چقد بی توام,چقد سردمه دلم خونه از دست چشمای تو فقط بودنت واسم مرحمه اگه داستان ترسناک دوست داری: http://www.forum.98ia.com/t377227.html | ||||||||
| |
| | #129 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 123 بار در 40 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام منم هستم البته با دوستمم میشه لطفا" روز میتینگ را برام پیام کنید چون من خیلی کم میام تو نت نام و نام خانوادگی : میثم فدایی سن :26 تحصیلات : فوق دیپلم رشته : کامپیوتر (نرم افزار) شغل : آزاد بیو گرافی : خیلی زشت آدما مثل کتابا مي مونند ... بعضي از اونا جلد زرکوب دارن بعضي از اونا جلد ضخيم دارن و بعضي از آدما هم جلد نازک بعضي از اونا ترجمه مي شن و بعضي از اونا همين طوري مي مونن ... بعضي از آدما تجديد چاب مي شن و بعضي ها هم فراموش مي شن . . . از روي بعضي از آدما بايد مشق نوشت و بعضي از آدما رو نخونده بايد دور انداخت __________________ | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اصفهان, اهل, برو, بچه, در, میتینگ, کاربران, گردهمایی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |