| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : هر جا که دل انجاست
تشکرها: 24,874
تشکر شده 23,483 بار در 2,856 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-مهر حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام.این کتاب مال نویسنده ی رمان چشهمایی به رنگ عسله.خلاصه هیچ جا ازش پیدا نکردم که بزارم.بزودی میخونمش و میزارم اگه کسی نظری داره بیاد و بگه ![]() عطش / زهره کلهر . داستان در مورد غزل دختریه که خیلی خوشگل و پولداره(طبق معمول همه ی رمانها)و قصد داره که به تنهایی دور دنیا رو بگرده ولی پدرش این اجازه رو بهش نمیده مگر اینکه ازدواج کنه.غزل هم به سراغ پسرعموش مسعود میره تا از اون کمک بخواد اون هم دوستش عرفان که وکیل هم هست رو معرفی می کنه....... ویرایش توسط paradise : ۴ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۱۱:۲۹ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : هر جا که دل انجاست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-مهر حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز داستان در مورد غزل دختریه که خیلی خوشگل و پولداره(طبق معمول همه ی رمانها)و قصد داره که به تنهایی دور دنیا رو بگرده ولی پدرش این اجازه رو بهش نمیده مگر اینکه ازدواج کنه.غزل هم به سراغ پسرعموش مسعود میره تا از اون کمک بخواد اون هم دوستش عرفان که وکیل هم هست رو معرفی می کنه....... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جایی همین نزدیکی ها
تشکرها: 18,475
تشکر شده 3,230 بار در 881 پست
کتاب مورد علاقه : اوه..خیلی زیادن! حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز کسی این رمانو خونده؟ من که از رمان چشم هایی به رنگ عسل با اینکه خیلی ازش تعریف می کردن خوشم نیومد یکی بگه این چطوره؟ | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جایی زیر اسمون شب
تشکرها: 14,070
تشکر شده 60,988 بار در 1,043 پست
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا ...همخونه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز این رمان داستان ازدواج قراردادی هستش و خب کتاب خوبیه یه دختر پولدار همه چی تموم و یه پسر پولدار اونم همه چی تموم ![]() اما خب روند داستان خوبه عالی نیست اما خوبه با یه پایان خوش...یه رمان معمولی . چقدر خوبه بعضی از آدما بدونن که اگر چیزی رو به روشون نمیاری “از سادگی نیست” شاید اینقدر ارزش ندارن که روی افکار وگفته هاشون حساس باشی !!! . | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جایی زیر اسمون شب
تشکرها: 14,070
تشکر شده 60,988 بار در 1,043 پست
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا ...همخونه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تکراری و حذف | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-مهر حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام راستش وقت فهمیدم موضوع داستان چیه و یه چند صفحه از داستان رو هم خوندم دیگه نتونستم بقیه ش رو بخونم به نظرم اگه از چشم هایی به رنگ عسل خوشت نیومده از اینم خوشت نمیاد | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 7,912
تشکر شده 4,994 بار در 1,556 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز چشم هایی به رنگ عسل که اسمشو نمی شد رمان گذاشت رویا بافی هایه یه دختر راهنمایی بود ایشاالله این خوب باشه هر چقدر هم تنها هستي .... لباس خوب بپوش ! براي خودت غذاي خوب بپز ! خودت را به صرف قهوه اي در يک خلوت دنج ميهمان کن ! براي خودت گاهي هديه اي بخر !. وقتي به روح احترام مي گذاري ...احساس سربلندي مي کند ... آنوقت ديگر از تنهايي به ديگران پناه نمي برد ... و اگر قرار است انتخاب کند ...کمتر به اشتباه اعتماد مي کند .... يادت باشد .... عزت نفس غوغا مي کند .....! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جایی همین نزدیکی ها
تشکرها: 18,475
تشکر شده 3,230 بار در 881 پست
کتاب مورد علاقه : اوه..خیلی زیادن! حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : جایی در همین نزدیکی "زیر آن کاج بلند"
تشکرها: 1,055
تشکر شده 729 بار در 127 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز اصلا" وابدا به هیچ کس توصیه نمیکنم این کتاب را بخره یک دختر لوس که طبق معمول خوشگل و پولدار و همه چی تموم که به علت مخالفت پدر و مادرش با سفر علیا حضرت به دور دنیا میره یک ازدواج قراردادی میکنه واقعا" تلف کردن وقت و پوله خودت باش آرام ،زلال و شاد هر لحظه از خود بپرس: «آیا واقعا" خواهان انجام این کارم؟» و تنها زمانی انجامش ده که پاسخت «آری» است. بدین سان آنان که از با تو بودن چیزی نمی آموزند دور می شوند و آنها که از تو می آموزندو ازآنان می آموزی ،جذب می گردند. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : FᗩḺḺ ị₴ ĦЭᖇЭ
تشکرها: 2,913
تشکر شده 47,588 بار در 1,626 پست
کتاب مورد علاقه : ĦᗩறkHỖNЭ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چشم هایی به رنگ عسل رمان قشنگی بود اما عطش خیلی معمولی با تموم اتفاقایی که حداقل یه بار توی رمان های دیگه خونده بودمش.... شخصیت عرفان رو اصلا دوست نداشتم و غزل هم بد نبود!... در کل من زیاد دوسش نداشتم לּـفـــس بــآرפּטּ | לּـیـڪـیــتآ .الـــف | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| |زهره, |معرفی, عطش, ونقد, کتاب, کلهر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |