| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 1,526
تشکر شده 3,316 بار در 807 پست
کتاب مورد علاقه : نشر علی حالت من : | پست بسیار مفید : +18 امتیاز بچه که بودم پسر خالم بهم می گفت شبیه خرگوش رابین هود هستم. همون خرگوش کوچولویی که دوست داشت مثل رابین هود باشه. حالا از طریق این لینک فهمیدم که شبیه Elmer Fudd (همون شخصیت باگز بانی که زبونش می گیره)هستم! [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # بلوط #, #laleh#, #SamaneH#, ** SaMiRa **, *bi gharar*, *mita*, *negin*, ...rainy, .:mahdieh:., @nazanin@, Asal88, aylin-72, baran72, DataBus, elahe70, fabulus, farahi, flavia, Hanna CH, he@ven_girl, hirodia, jighol, kalen, kati2000, lalehjoon, leader nazanin, libra272, lo-iii Jlc, mahbano324, mahna, mahshid gooli, maryammogadas, metropolis, mini71, morvarid98, narg-s, nasim angel, navazesh, nazanine tanha, nemesis, niayesh00, nilor, pegiiiiiiiii, placebo, rahgozar7, rain9, roya-s, roya2144, rozi-91, s-engineer, saba1324, sahely, samare, sayeh ninja, sepideh.king, setareh joon, shiva joon, skarlt60, sogand.sh, Soheil0068, sollmaz, Veni, zahra62, zahrab, zeos, ~katrin~, ~sun daughter~, ~TuLiPa~, امير حبيبي, راما, رنی1102, ساحلي, شایسته بانو, شب, عیدی, لحظه, لی لی تنها, لیبرا, مرگم, نهال خانوم, هلنا, وفادار, گل باقالی سفید, یاس نبی, ღMoOn GiRlღ |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز من tweety شدم [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] God!!! It's me. I need some help, PLZ از هیچ کار بچگی lم پشیمون نیستم جز این که آرزو داشتم بزرگ شوم..... |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: من اینجام!
(View Stats)
تشکرها: 1,166
تشکر شده 8,140 بار در 1,205 پست
کتاب مورد علاقه : مجموعه ی Twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() Sylvester <H3 style="FONT-WEIGHT: normal; FONT-SIZE: 18px; MARGIN-BOTTOM: 0px">From: Tweety </H3> | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال شعر و ادبیات ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز Daffy Duck <H3>From: Bugs Bunny </H3> من فکر میکردم آن شرلی ام... این روزها همه اش در من برف می بارد آنقدر سنگین که آدم برفی ها در من امپراطوری راه انداخته اند و من حتی جرئت ِ خندیدن به دماغ های هویجی شان را ندارم! این روزها زمستان تر از زمستانی ام که در آنم و چهلچراغی از قندیل و بغض آویزان کرده ام اینجا درست بالای سر شومینه ای که تو در آن هیزم نمی ریزی! |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 34,160
تشکر شده 13,553 بار در 1,726 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به من میگه ملوان زبل !!!!!!! ![]() ![]() ![]() در فلسفه وفا چنین آمده است دل وقف شکستن است بیهـوده نرنج... [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی و نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: Neverland
(View Stats)
تشکرها: 10,204
تشکر شده 14,878 بار در 2,405 پست
کتاب مورد علاقه : حلقه | بدون امتیاز : 0 امتیاز آنقدر دوستت دارم که هر چه بخواهی همان را بخواهم اگر بروی شادم اگر بمانی شادتر تو را شاد میخواهم با من یا بی من , بی من امـــــــــــا شادتر اگر باشی کمی - فقط کمی - ناشادم و این همان عشق است عشق همین تفاوت است همین تفاوت که به مویی بسته است و چه بهتر که به موی تو بسته باشد خواستن تو تنها يک مرز دارد و آن نخواستن توست و فقط يک مرز ديگر و آن آزادي توست تو را آزاد مي خواهم JUST ENGELAND | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: isfahan
(View Stats)
تشکرها: 1,284
تشکر شده 584 بار در 246 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز sara ....r you are like.. Winnie the Pooh عزیزم من پوووووووووو شدممممممممممم اخخخخجونننننننننننن من همون delester هستم تا زمانی که یکی به دادم برسه وقتی که دیگر نبود من به بودنش نیازمند شدم وقتی که دیگر رفت به انتظار آمدنش نشستم وقتی دیگر نمی توانست مرا دوست بدارد من اورا دوست داشتم وقتی اوتمام شد من اغاز شدم و چه سخت است تنها متولد شدن مثل تنها زندگی کردن مثل تنها مردن.... ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 20,877
تشکر شده 471 بار در 27 پست
کتاب مورد علاقه : novel حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز Bart Simpson | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: ABADAN
(View Stats)
تشکرها: 11,155
تشکر شده 13,114 بار در 3,338 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() به من میگه شبیه این هستی. ![]() ![]() ![]() کل خانوادمو بزاری رو هم اینقدر میشیم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید یادباد آن روزگاران یاد باد روزگار دوستی ....مهر و وفا دلخوری هم بود ....اما بی جفا اینهمه نیرنگ .....نفس بی مهار اینهمه دوز و کلک ....دربین ما دوستی بود و ....محبت بی دریغ راستی بود و .....صفا و مرحبا عاشقی هم بود ...اما عشق پاک تاجری هم بود ...اما بی دغا یادباد آن روزگاران یاد باد روزگار عاشقان ....بی ریا روزگار عاشقان ....بی ریا | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش موسیقی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: 98-021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز Droopy عمه ی مبارکته! من کوجا این شکلیم ؟ یک خرس قهوه ای مخملی خریده ام برای دختری که ندارم ... و یک عینک برای پدر که چشم هایش دیگر نمی بیند و حالا می روم برای او که نیست گل نسرین بچینم شاد یا غمگین زندگی، زندگی ست و اگر فردا برای شکار پلنگ به دریا رفتم تعجب نکنید ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بدونی, داری, دوست, شبیه, شخصیت, هستی, کارتونی, کدوم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |