| |||
| | #41 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه فعال ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اوه مای گاد........سوپر من!!! |
| | |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف آسمون
(View Stats)
تشکرها: 564
تشکر شده 12,374 بار در 1,021 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ، میزبان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من همون آقههه که توی باگز بانیه هستم دارم درس میخونم و نودوهشتیانمیام بعدش اسباب کشی داریم.الان هم دارم درس میخونم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه فعال ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من لیزا سیمپسونم! Wanna scream out No more hiding Don't be afraid of what's inside Gonna tell ya you'll be alright In the Aftermath ![]() "فقط مایلی سایروس" http://www.forum.98ia.com/blogs/9198-hedie.html |
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: Teh
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : My Diary BOok حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اردک احممممممممممممق ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: Ir.Teh
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گندم-شیرین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اسکوبی کسو کارته من کجا شبیه اینم؟ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دلم گاهی میگیرد...گاهی تنگ می شود گاهی می سوزد...و حتی گاهی... گاهی نه بیشتر وقتها... می شکند اما ... نمیدانم چرا هنوزهم می تپد.. | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: هر کجا دل برود
(View Stats)
تشکرها: 1,534
تشکر شده 1,268 بار در 656 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برا من megatron اومد یک پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایان است | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: هرجا بشه نفس کشید
(View Stats)
تشکرها: 395
تشکر شده 436 بار در 85 پست
کتاب مورد علاقه : غریبه آشنا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز Roadrunner نامم را پدرم انتخاب کرد ، نام خانوادگی ام را یکی از اجدادم! دیگر بس است ، راهم را خودم انتخاب می کنم. ( دکتر شریعتی ) | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال درسی و دانشجویی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز Woody Woodpeckerحیف جودی ابوت نداره! روزگاری است در اين گوشه پژمرده هوا ، هر نشاطی مرده است دست جادويی شب ، در به روی من و غم میبندد... میكنم هر چه تلاش ، او به من می خندد نقشهايی كه كشيدم در روز ، شب ز راه آمد و با دود اندود طرحهايی كه فكندم در شب ، روز پيدا شد و با پنبه زدود ديرگاهی است كه چون من همه را ، رنگ خاموشی در طرح لب است جنبشی نيست در اين خاموشی ، دستها پاها در قير شب است! |
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: بهشت
(View Stats)
تشکرها: 381
تشکر شده 797 بار در 401 پست
کتاب مورد علاقه : عشق اطلسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
(View Stats)
تشکرها: 2,088
تشکر شده 6,623 بار در 916 پست
کتاب مورد علاقه : پریچهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز Bubbles | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بدونی, داری, دوست, شبیه, شخصیت, هستی, کارتونی, کدوم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |