| |||
| | #171 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: ناکجااباد
(View Stats)
تشکرها: 310
تشکر شده 462 بار در 159 پست
کتاب مورد علاقه : بوسهی تقدیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دقیقن همونی شد که داشتم فکر میکردم ولی اصلا شبیه من نیست به من میخوره کوزت یا حناباشم | ||||||||
| | |
| | #172 (لینک مستقیم) |
| Banned حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز Lisa Simpson From: The Simpsons |
| | |
| | #173 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون آبی
(View Stats)
تشکرها: 5,124
تشکر شده 3,857 بار در 1,390 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() سوپر من.....!!! ![]() نگران نبودنت نباش...نفرینت نمیکنم... همین که دیگر جایت در دعاهایم خالیست... برایت کافیست... | ||||||||
| | |
| | #174 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: کنارپنجره!
(View Stats)
تشکرها: 3,184
تشکر شده 13,229 بار در 992 پست
کتاب مورد علاقه : آنتی عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من جری بودم ♥فرهاد تیشه می زند تا نشنود صدای کسانی را که میگویند:شیرین دوستت نداره!(ای جان! )♥رمانای خودم: گمشده ای در رویا | ღستایش.فلفلیღ http://www.forum.98ia.com/t395854.html فقط عشق تو...|ستایش.فلفلی & ASAL.R http://www.forum.98ia.com/t424202.html سرگردان در آتش سوزان عشق| ღستایش.فلفلیღ http://www.forum.98ia.com/t444509.html | ||||||||
| | |
| | #175 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: هر جای که شما دوس داری
(View Stats)
تشکرها: 103
تشکر شده 429 بار در 217 پست
کتاب مورد علاقه : 11 دقيقه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ميگه من شبيهه ميگ ميگم ! اخه كجام شبيه شه؟! داخل خانواده اروم ترين فرد خانواده منم ! مردم اغلب بی انصاف, بی منطق و خود محورند,ولی آنان را ببخش . اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم می کنند,ولی مهربان باش . اگر موفق باشی دوستان دروغین ودشمنان حقیقی خواهی یافت,ولی موفق باش. اگر شریف ودرستکار باشی فریبت می دهند,ولی شریف و درستکار باش . آنچه را در طول سالیان سال بنا نهاده ای شاید یک شبه ویران کنند,ولی سازنده باش . اگر به شادمانی و آرامش دست یابی حسادت می کنند,ولی شادمان باش . نیکی های درونت را فراموش می کنند.ولی نیکوکار باش . بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچ گاه کافی نباشد. ودر نهایت می بینی هر آنچه هست همواره میان "تو و خداوند" است نه میان تو و مردم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #176 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر اسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 1,078
تشکر شده 1,163 بار در 774 پست
کتاب مورد علاقه : هرچی قشنگ باشه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بانی خرگوشه..... درد یک پنجره را پنجره ها می فهمند معنی کور شدن را گره ها می فهمند سخت بالا بروی ، ساده بیایی پایین قصه تلخ مرا سُرسُره ها می فهمند یک نگاهت به من آموخت که در حرف زدن چشم ها بیشتر از حنجره ها می فهمند آنچه از رفتنت آمد به سرم را فردا مردم از خواندن این تذکره ها می فهمند نه نفهمید کسی منزلت شمس مرا قرن ها بعد در آن کنگره ها می فهمند | ||||||||
| | |
| | #177 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: In A P!nk World
(View Stats)
تشکرها: 202
تشکر شده 1,275 بار در 286 پست
کتاب مورد علاقه : DaRreN ShAaN WhAteVer حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یعنی من انقدر زشتم...؟!!! ![]() اشتباه شده به خدا...! JuDy M00dY !life is short...enjoy it ! i will... if they let me ![]() ![]() ![]() مرگـــــ بــــر امتــــحانــــای خـــــرداد!!!! ______________________________________ وقتی بچه ایم میگن بچه اس عقلش نمیرسه نمیفهمه... وقتی نوجوونیم میگن نوجونه تو سن بلوغه نمیفهمه... وقتی جوونیم میگن جوونه خامه نمیفهمه... وقتی پیر میشیم میگن دیگه پیر شده حالیش نیست نمیفهمه... وقتی هم که میمیریم میان سر قبرمون و میگن عجب آدم فهمیده ای بود!!!! | ||||||||
| | |
| | #178 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین کتاب ها
(View Stats)
تشکرها: 272
تشکر شده 161 بار در 92 پست
کتاب مورد علاقه : دخترفوتبالیست,میزبان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ینی من و این همه خوشبختی محاله واقعن. به من میگه شبیه droopy هستم. درست است که روزی فراموش میکنی و روزی دگر فراموش میشوی اما بدان فراموش شدگان , هرگز فراموش کنندگان را فراموش نخواهند کرد! کیمیا ![]() | ||||||||
| | |
| | #179 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: امارات عربي متحده
(View Stats)
تشکرها: 593
تشکر شده 609 بار در 339 پست
کتاب مورد علاقه : رمان الهه ناز.الهه شرق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خيلييييي با حال بود.ممنون نمى دانم كه محبت را بر جه كاغذي بنويسم كه هركز باره نشود.... بر جه كلي بنويسم كه هركز بربر نشود..... بر جه ديواري بنويسم كه هركز باك نشود........ به جه ابي بنويسم كه هركز كل نشود...... و بر جه قلبي بنويسم كه هركز سنك نشود..........؟؟؟؟!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #180 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران با ط دسته دار
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کلیسای جامع حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من دافی داک شدم :)) اون اردک سیاهه که توی باگز بانی بود دیگه داستان نمی نویسم ... هر آدمی یه روزی قلبش میشکنه ـ ـ ـ بازی دراری دردش بیشتره همه چی از دور زرق و برق داره و نزدیکش که بشی برقش میپره =============== متأسفم که چسبیدیم به حقایق مرده ی تاریخ و دروغای امروز زنده رو نادیده گرفتیم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بدونی, داری, دوست, شبیه, شخصیت, هستی, کارتونی, کدوم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |