| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : سرزمین عزیزم ایران
تشکرها: 42
تشکر شده 1,240 بار در 121 پست
کتاب مورد علاقه : دایی جان نا حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز تقدیم به یکی از دوستان نودوهشتیایی که درخواست ترجمه های زنده یاد ذبیح الله منصوری را کرده بود. نام کتاب : خداوند الموت ( حسن صباح ) نویسنده : پل آمیر مترجم : ذبیح الله منصوری الموت منطقه ای واقع در جنوب غربی دریای مازندران بود که منطقه ای کوهستانی بشمار می آید و در دنیای قدیم یکی از مراکز بزرگ داروسازی بشمار میرفت. حسن صباح که در الموت زندگی میکرد یک آریایی نژاد محسوب میشد و پیروانش اسم او را بدون علی ذکره السلام بر زبان نمی آوردند و همچنین او را خداوند الموت مینامیدند. حسن صباح یا خداوند الموت در واقع رهبر و امام فرقه "باطنی" شمرده میشد. فرقه باطنی فرقه ای از مذهب اسماعیلیه است که مثل تمام شیعیان، علی بن ابیطالب را امام اول میدانست و فرزندان او را تا امام جعفر صادق امام میشمرد. ولی بعد از امام جعفر صادق عقیده داشت که پسرش اسماعیل امام است، نه پسر دیگرش امام موسی کاظم. دوران قدرت الموت از قیامت القیامه یعنی سال 1164 میلادی زمانیکه کیش باطنی آشکارا خود را معرفی نمود و جنگ کرد، شروع شد، و هنگام حمله هلاکوخان خاتمه یافت، یعنی 95 سال دوران قدرت باطنی ها طول کشید. کتاب خداوند الموت، توسط مترجم مشهور ایرانی ذبیح الله منصوری به زبان فارسی ترجمه شده است. ذبیح الله منصوری مینویسد: "برداشتی که در این کتاب از نهضت حسن صباح شده، غیر از آن است که تا امروز در کتب دیگر راجع به فرقه اسماعیلیه نوشته اند و از آنچه نویسنده این کتاب میگوید چنین استنباط میشود که نهضت حسن صباح، فقط یک نهضت مذهبی نبوده و آن مرد میخواسته که ایران را از تحت سلطه خلفای عباسی یا کسانی که از سلاطین و امرای محلی ایران بودند اما از خلفای عباسی گوش شنوا داشتند، برهاند." نویسنده این کتاب پل آمیر در بخش پایانی میگوید: "با اینکه دوره قدرت الموت بیش از 95 سال طول نکشید زبان فارسی بوسیله باطنی ها خیلی توسعه یافت و زبان عربی را عقب زد و در ایرانیان حس مناعت ملی که قرن ها خوابیده بود بیدار گردید." این کتاب در بخشهای کم حجم به شما تقدیم می شود : بخش 1 ( 2.8 مگابایت ) : Download Alamut pdf بخش 2 ( 3.6 مگابایت ) : Download Alamut pdf بخش 3 ( 3.1 مگابایت ) : Download Alamut pdf بخش 4 ( 3.3 مگابایت) : Download Alamut pdf بخش 5 ( 3 مگابایت ) : Download Alamut pdf بخش 6 ( 3.3 مگابایت ) : Download Alamut pdf بخش 7 ( 3.4 مگابایت ) : Download Alamut pdf بخش 8 ( 3.8 مگابایت ): Download Alamut pdf بخش 9 ( پایانی ) - ( 3.5 مگابایت ) : Download Alamut pdf | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * LAW *, 6236sara, Admin, aftab2710, anital, ArefEzio, asal_cheshmak, barooni, Black.Rose, bloodred prince, HEX!07, honey_x, leila_engineer1, Maedeh, mahbano324, mahda, mehdi_ril, MICROOOB, mostafa mokaram, Nelson, nemesis, nilofar20, PUPU, R.A.S.O.O.L, Saher07, samane7, shahbazimsm, shirin1366, Silver_Moon, tatar1, Tina joon, tizaras, yarasa, آذر جون, دیبا کیان, سه پیده, شبنم, مهدیه رادمنش, نی لو فر, واران, گیتی, یگانه |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : سرزمین عزیزم ایران
تشکرها: 42
تشکر شده 1,240 بار در 121 پست
کتاب مورد علاقه : دایی جان نا حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز لینک دانلود کل کتاب ( 30 مگابایت ) : http://www.enterupload.com/upd9yt5aa7x0/Alamut.pdf.html شاد باشید و پاینده . لینک سالم از صفحه اصلی سایت ویرایش توسط کوهیاران : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۹ در ساعت ۰۴:۵۶ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *spectacular*, Admin, aftab2710, anital, aylin-72, barooni, Black.Rose, farnaz58, HEX!07, kambiz1974, Nelson, safo, shirin1366, Silver_Moon, Star-crossed, tatar1, Tina joon, tizaras, آواشیوا, دیبا کیان, شبنم, گیتی, یگانه |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
تشکرها: 9,411
تشکر شده 112,735 بار در 7,857 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با تشکر از شما دوست عزیز این کتاب رو خودتون اسکن کردید؟ اگه خودتون اسکن نکردید لطفا منبع رو ذکر کنید . بهترین آهنگ بی کلامی که تا به حال شنیده ام!قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس - اطلاعیه های انجمن - قوانین انجمن - با انجمن مشکل دارید؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : Tehran - Iran
تشکرها: 114,866
تشکر شده 252,154 بار در 35,196 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز من چک کردم لینک دانلود مشکلی نداره . باید صبر کنید تا ثانیه ها صفر بشه . می تونید از صفحه اصلی هم استفاده کنید. دانلود کتاب | رمان و داستان | خداوند الموت (حسن صباح) | پل آمر (ذبیح الله منصوری) | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 71,300
تشکر شده 168,385 بار در 12,613 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
لینک پست دوم اصلاح شد ! اطلاعیه جدید بخش کتاب مخصوص نویسنده ها و خواننده های عزیز! ![]() از نگارش مطالب خلاف شرع در داستان ها بپرهیزید! نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! طراحی جلد رمان! | |||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 157,710
تشکر شده 362,312 بار در 30,751 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز این روزها خدا هم قوانين بخش عكس | قبل از فعالیت در بخش حتما مطالعه کنید! از حرفهای تکراری من خسته است چه حس مشترکی داریم من و خدا.او... از حرفهای تکراری من خسته است و من... از تکرار غم انگیز روزهایم... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : Mahshahr
تشکرها: 10,452
تشکر شده 13,454 بار در 2,322 پست
کتاب مورد علاقه : سقوط آزاد حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
بخش دوم بخش سوم خوان خرچنگ | ژیلا آسمان دیشب، آسمان امشب شاه شطرنج | P*E*G*A*H جهت اطلاع دوستان: ما همان آذرین سابق هستیم ![]() | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آم, اثر, الموت, تاریخی, حسن, خداوند, خداوند الموت, دانلود, رمان, صباح, پل, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |