| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر آسمون کبود
تشکرها: 1,569
تشکر شده 2,990 بار در 980 پست
کتاب مورد علاقه : ربکا حالت من : | چقدر بامزه اند منم می خوااااااااااام همه می دانند همه می دانند که من و تو از آن روزنه سرد و عبوس باغ را دیدیم و از آن شاخه ی بازیگر دور از دست سیب را چیدیم همه می ترسند همه می ترسند ، اما من و تو به چراغ و آب و آیینه پیوستیم و نترسیدیم ... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: mashhad
تشکرها: 1,353
تشکر شده 595 بار در 363 پست
کتاب مورد علاقه : ghazal حالت من : | خيلي قشنگ بود ميسي | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
تشکرها: 513
تشکر شده 912 بار در 523 پست
کتاب مورد علاقه : چشمهایی به رنگ عسل حالت من : | جااااااالب بوووووووووود ![]() تازه سوتیم داشت.......یکیشون گربه بوووووووود!!! شیشه ای میشکند...یک نفر میپرسد که چرا شیشه شکست؟یک نفر می گوید:شاید این رفع بلاست دیگری میپرسد:شیشه را باد شکست؟دل من سخت شکست، هیچ کس هیچ نگفت، غصه ام را نشنید از خودم میپرسم ارزش قلب من از شیشه پنجره هم کمتر بود؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: توی خونه ام
تشکرها: 170
تشکر شده 437 بار در 109 پست
حالت من : | ممنون خیلی باحال بود!اون سگ بزرگا واقعی بودن؟ | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: کانادا
تشکرها: 4,154
تشکر شده 3,093 بار در 770 پست
کتاب مورد علاقه : غزال، همخونه حالت من : | با اینکه ازشون میترسم ولی ناز بودن | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: zire asemane abi
حالت من : | با اینکه ازشون میترسم ولی خوشگل بودن سقراط: اگر خاموش باشی و دیگران به سخنت بیاورند بهتر از آنست که در حال سخن گفتن باشی و خاموشت کنند. هر ناله و فریاد که کردم نشنیدی ! پیداست نگارا که بلند است جنایت…(حافظ) | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
تشکرها: 693
تشکر شده 1,517 بار در 477 پست
حالت من : | من عاشق این سگ ها هستم | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جا!!!!!!!
تشکرها: 9,585
تشکر شده 10,703 بار در 4,149 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | این میخواد بره سرقت مسلحانه از آنچه هستی شادمان باش و به خاطر آنچه داری شکرگذار باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا بـی نظـم چیـده باشـد | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | بيچاره ها رو به چه روز انداختن اين جالب شد | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
تشکرها: 693
تشکر شده 1,517 بار در 477 پست
حالت من : | ولی همو شون خیلی خومشلن | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ای, ایناااااااااااااا, بامزه, سگایه, هستن, چه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |