| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,193 بار در 5,613 پست
| پست بسیار مفید : +23 امتیاز سلام دوستان عزيز تا آخر شب جمعه فرصت داريد تا سوالاتتون رو از از من بپرسید! بپرسيد . نفرات بعدی اعلام آمادگی خودشون رو به من از طريق پیام خصوصی (کسانی که توسط کاربران شناخته شده هستند و مدتی از فعالیتشون می گذره) اطلاع بدهند. قوانین صندلی داغ قانون شماره 1 : از پرسیدن سوال های آن چنانی و این چنین خودداری کنید . قانون شماره 2 : از هرگونه توهین و کلمات زشت کاملا بپرهیزید . در صورت مشاهده با نویسنده پست شدیدا برخورد خواهد شد. قانون شماره 3: فردی که روی صندلی داغ قرار میگیرد به سوالاتی که توان جوابش ر انداردخط تیره قرار بدهد . (البته تا جایی که امکانش وجود دارد پاسخ بدهد). قانون شماره 4 : تمامی افرادی که روی صندلی داغ می نشینند یک عکس به عنوان یادگاری قرار بدهند (عکس می تواند هرچیزی باشد عکس یک شخصیت ، منظره و ...) قانون شماره 5 : شخصی که بر روی صندلی داغ می نشیند ، برای پاسخ گویی به هرسوال باید ، سوال را نقل قول کند سپس پاسخ آن را پایین آن قرار دهد . قانون شماره 6 : این قانون بدین شکل میباشد که افراد سوالات خود را در تاپیک مربوطه ارسال میکنند و هرگونه کل کل، شکلک تنها و هرگونه حرف یا موضوعی غیر از سوال بدون اخطار حذف خواهد شد. قانون شماره 7 : تمامی افرادی که در صندلی داغ شرکت میکنند باید این قوانین رو مطالعه کنند . درغیر این صورت با کاربری که غیر از این قوانین رو انجام بدهد برخورد خواهد شد. قانون شماره 8 : هیچ اجباری برای پاسخ به سوالات شخصی نیست . قانون شماره 9 : کسانی که قصد پرسیدن سوال رو دارند ابتدا تمام سوالات را بخوانند تا سوال تکراری پرسیده نشود . قانون شماره 10 : تمام سوالاتتون در یک پست باشند و از ارسال چندین پست پشت سر هم خودداری کنید . لطفا تعداد سوالاتتون کم باشه که بتونیم صندلی داغ رو ادامه بدیم . پستی که حاوی سوال زیادی باشد پاک می شود . با تشکر پ.ن : لطفا از گذاشتن زنبیل و گرفتن نوبت خودداری کنید و سوالاتتون رو یه دفعه توی یه پست بفرستید . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !tara, #SamaneH#, * Star, **sevdayi **, *Elizabet*, -نازلی-, Aji_TanNaZ, alonegirl, anital, azam 24, Bavar, behiii319, birdana2, brain storm, Cloud_Strife, elahe.goddess, eli5, elnaz 90, farnaz58, farzaneh14, ghazale96, Hoopoe, jessica3, Lair_Nilo, m@r*y@m, madnes, maedeh7389, Mahed, maral73, matin-tanha, mina68, mina_bala74, Mino Bookworm, nairika, neda96, niloofarnaz, NILOUFAR, novin, nutty, paradise, REMIX, reyhane.s, saba_lovly, sahar4, sahely, sama33, sang_e_saboor, shaghhayeghh, Shifteh, Star-crossed, sunthin, s_donia323, thunder555, tono, vaghea, vanas, Y.a.k.h, yakamuz, ZeYnAb KhAnOoM, zibayejahani, ~pArnYa~, ابی دریا, الئو, الهام77, دردونه17, رها خانم من, رهگذر13, ستاره ملک, عیدی, فرودو, م.ن, ماجده, مونا**, نازنین68, پدیده, پرواز ..., یاشمین, یخمک, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ, ♥الیزا♥, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: che farghi mikone....!!!
(View Stats)
تشکرها: 879
تشکر شده 3,535 بار در 988 پست
کتاب مورد علاقه : dalane behesht حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام ! ![]() اول از همه لطفآ خودتونو کاملا معرفی کنین ! و بگین چه کاری رو بیشتر از همه تو سایت دوست دارین/؟! هواداران به پا خيزيد از امروز / حمايت ها كنيد از تيم پيروز طرفداران قرمز كوه وارند / هميشه رنگ خون دوست دارند طرفداران آبي در زوال اند / كه ميداني زقومي بيخيال اند طرفداران آبی يك حسودند / نميداني مگر بي كاره بودند بيا ما هم به آبی ها بخنديم / و در ها را به رويشان ببنديم ! ![]() یه وبلاگه قشنگ ...بهش سربزنین samrrt.blogfa.com | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: همین نزدیکی ها
(View Stats)
تشکرها: 6,674
تشکر شده 4,814 بار در 1,020 پست
کتاب مورد علاقه : همه ی کتاب ها حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز منم دوم.... سلام خوبی؟ درس می خونی؟ کی رو بیشتر از همه تو خانواده دوست داری؟ زندگی خوبه یا ادما خوبش میکنند؟ از چه تیپ آدمی خوشت میاد و چرا؟ به نظرت حق دادنیه یا گرفتنی؟چرا؟ دوستای دنیای واقعیت رو بیشتر باهاشون راحتی یا مجازی ؟ درست خوبه؟ دوست واقعی کیه به نظرت چند تا خصوصیت مهمشو بگو . چشمات چه رنگیه؟ فکر می کنی چه اتفاقاتی امسال قراره برات بیفته؟ قدت چقدره؟ خوب بازم برمی گردم. آیا می دانید؟ بدن انسان می تونه تا 45 واحد درد رو تحمل کنه. اما زمان تولد، یک زن تا 57 واحد درد رو احساس می کنه این معادل شکسته شدن همزمان 20 استخوانه! مادرتون رو دوست داشته باشید.... ![]() ویرایش توسط تابتا : ۱۱ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۶:۳۵ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: mashhad
(View Stats)
تشکرها: 1,353
تشکر شده 595 بار در 363 پست
کتاب مورد علاقه : ghazal حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام خوفي خوب شروع ميكنيم :تا حالا عاشق شدي؟ از كي بيشتر تو اين سايت خوشت مياد؟ به چيزي اعتياد داري؟ از چي ميترسي؟ چي از همه بيشتر دوس داري؟ تا حالا حسرت چيزي رو خوردي؟اون چي بوده؟ | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: طبقه بالا اتاقی که روبه رو به پله است
(View Stats)
تشکرها: 9,186
تشکر شده 7,456 بار در 1,157 پست
کتاب مورد علاقه : everythig حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام خوبی؟ نام کاربری قبلیت؟ تاریخ عضویتت تو سایت؟ بیشتر تو کدوم انجمنی؟ فعلا اینا بازم میام خدافظ | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز آدم مامان نداشته باشه بهتر از اینه که جزغاله شو داشته باشه ![]() سلام! من خوبم توام خوب باش ![]() 1. هدفت چیه از این نام کاربری واقعا ماهی؟ آدم یاد 118 میوفته ![]() 2. این رمانتو نمی خوای ادامه بدی؟ دو سال شداااا ![]() 3. تا حالا شده از دست من ناراحت بشی؟ ![]() 4.با کی صمیمی تری تو سایت؟ ![]() دیگه الان سوالم نمیاد آباد باش ای ایران آزاد باش ای ایران از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران پونه-17ساله ![]() | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی همین نزدیکیا
(View Stats)
تشکرها: 1,076
تشکر شده 1,251 بار در 362 پست
کتاب مورد علاقه : چشم هایی به رنگ عسل حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام چی شد که 98ia رو ساختید؟؟؟ چه آرزویی برای 98ia میکنید؟؟؟ علاوه بر 98ia سایت دیگه ای هم دارید؟؟؟؟؟ باتشکر | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام 1-شما ماهی کوچولو هستی؟اسمتون عوض شده من نمیشناسم ![]() 2-چرا مرگ و زندگی دست خدا ؟ 3- چرا بچه کوچولوها میمیرن ؟اصلا برای چی به دنیا میان که بعد بمیرن ؟ سالهای مبهم | fatima_59 اطلاعیه ی فوق مهم بخش کتاب ( حتما بخوانید ) دیدار ماه آینده جمعه 26 خردادماه ساعت 2:30 مترو کهریزک سلام دیدار دیروز خیلی خوب و جالب بود ما طبق روال گذشته به بخش سالمندان سر زدیم ولی بعد از کمی صحبت با مددکاران بخش ،راهنمایی شدیم به بخشهای جوانان ، بخش ارغوان 1 که معلولین جسمی- حرکتی هستند و بخش یاس که از دوبخش نینا و آریا تشکیل شده ویژه بیماران ام اس البته ما فقط فرصت کردیم به یاس سر بزنیم و از بخش نینا که خانما بستری بودند دیدن کنیم من پرس و جو کردم دیدم یه کتابخانه کوچک در غذا خوری این بخش هست که کلا 20 جلد کتاب داره البته خیلی از کتاباش سر گرم کننده نبودند ولی جلب بود که مهر و مهتاب خانم حمزه لو بینشون بود . به ذهنم رسید که ماه آینده هر کدوم از خانما که مایل بودند با یک جلد کتاب در این دیدار شرکت کنند طبق حساب کتاب من اگر 50 نفر بشیم به تعداد 50 نفری که در این بخش بستری هستند کتابخانه خوبی میتونیم درست کنیم که برای هر نفر یک کتاب داشته باشه . دوست داشتین خبر بدید میاین یا نه ؟ http://www.forum.98ia.com/t466818-2.html#post4974935 | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 1,032
تشکر شده 952 بار در 233 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام... ![]() 1_اخرین بار کی گریه کردی؟ 2-ازچه رنگی خوشت میاد ؟ 2-اخرین رمانی که خوندی چی بوده ؟ 4-از چه گلی خوشت میاد ؟ فعلا همین ممنون ..::.. دیدگانت را بشوی. دنیا را همانگونه که هست ببین..::.. | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 3,934
تشکر شده 650 بار در 367 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلا خوبی؟ چه جور شخصیتی داری؟ احساساتی یا منطقی؟با جذبه ای یا اهل شوخیو خنده ای؟ چند درصد از زندگیت رضایت داری ؟ | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, با, بپرسید, تاریخ, داغ, صندلی, من |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |