| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 11,958
تشکر شده 32 بار در 15 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عزیزم رمانت منو جذب کرده فقط زود زود بزار امیدوارم ادامه اش هم جذاب باشه افسوس كه آن زمان بايد دوست بداريم كوتاهي ميكنيم وآن زمان كه دوستمان دارند لجبازي ميكنيم وبعد براي انچه از دست رفته آه ميكشيم ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر اسمان خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان های عاشقانه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
می کنم هم بیشتر و هم تندتر پست بذارم.ممنونم. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید *اولین رمانم (قصه عشق ترگل)عاشقانه..کل کل..کمی هم خنده دار* *دومین رمانم (مسیرعشق) کل کل..عاشقانه..هیجانی..پلیسی* فرشته من | fereshteh27 کاربر انجمن..*در حال تایپ* به زودی.. ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 4,456
تشکر شده 651 بار در 143 پست
کتاب مورد علاقه : حس مبهم عشق-مهرومهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوستم.مرسی از رمانت تا حالا که شروع کردی ازش خوشم اومده...به طور حتم تا اخرش همین طوریه.خسته نباشی ![]() راستی مرسی از ای که زود زود میزاری من زنم… بی هیچ آلایشی… بی هیچ آرایشی! او خواست که من زن باشم… که بدوش بکشم بار تو را که مردی و برویت نیاورم که از تو قویترم… من زنم... آری من زنم... او خواست که من زن باشم ... همچنان به تو اعتماد خواهم کرد... عشق خواهم ورزید... به مردانگی ات خواهم بالید ... و تو مرد بمان! این راز را که من مرد ترم به هیچ کس نخواهم گفت!!! | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر اسمان خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان های عاشقانه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 8,947
تشکر شده 91 بار در 25 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام .خیلی خوشحالم که یه رمان دیگه رو شروع کردی. از سبک نوشتنت خوشم میاد فقط ترو خدا زود زود بزار | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: در پس کوچه های عشق
(View Stats)
تشکرها: 436
تشکر شده 696 بار در 116 پست
کتاب مورد علاقه : شبح اپرا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داستان داره هیجانی می شه فقط زود زود بزار که دارم از هیجان میمیرم مرسی | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان های عاشقانه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() نقل قول:
| ||||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو قلب اونی که همه زندگیمه
(View Stats)
تشکرها: 1,629
تشکر شده 14,306 بار در 437 پست
کتاب مورد علاقه : هم سایه من.زیبای عرب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
یوقت رمانت غمگین تموم نشه ها شادو عاشقانه آبی باش... مثل آسمان... تا عمری به هوای تو سربه هواباشم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید غریبه آشنای من http://www.forum.98ia.com/t389544.html نقد رمان غریبه آشنای من http://www.forum.98ia.com/t389771.html ![]() رمان قلبی که سنگ بود http://www.forum.98ia.com/t486085.html نقدرمان قلبی که سنگ بود http://www.forum.98ia.com/t486126.html#post4801879 ![]() | |||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان های عاشقانه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: بندر عباس
(View Stats)
تشکرها: 3,938
تشکر شده 3,253 بار در 713 پست
کتاب مورد علاقه : همه ی رمانهای زیبا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خانومی اومدم تشکر کنم از رمان زیبایی که داری برامون می زاری. فقط یه نظر کوچولو داشتم اونم این که داستانت و به سمت دزدیدن پریناز .که مثلا دزدیده بشه و ازش سوء استفاده بشه و بعد هم این وسطا یه علاقه ای بوجود بیاد تو رو خدا به این مدلیا سوق نده چون دیگه از این رمانها زیاد خوندیم و البته دیگه خیلی موزوعش تکراری میشه. البته می دونم در حدی نیستم که نظرهای این چنینی بدم ولی خوب چه میشه کرد. دوست دارم داستانت همیشه تک باشه مرسی از تو بخاطر آپ شدن عالیت .بیصبرانه منتظر ادامش هستم دوست دارم .عزیزمی. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| fereshteh27, انجمن, رمان, مسیرعشق, معرفی, نقد, و, ونقد, کاربر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |