| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : خـونموטּ دیگــﮧ
تشکرها: 5,838
تشکر شده 5,409 بار در 1,022 پست
کتاب مورد علاقه : دالاטּ بـهـشـت حالت من : | سلام بچه ها اینم دو عکس جدید از یونس غزالی ... منکه خیلی دوسش دارم خیلی قشنگ بازی میکنه واقعا بازیگره خوبیه . ![]() امیدوارم از عکس ها خوشتون بیاد ... ![]() ![]() هَـر בوتامـوטּ مِثلـہ یـہ ڪوه یخیـҐ هَـمـہ چـے بیـטּ ما בوتـا سَـرבہ بـہ בلـت شَـڪ نکـטּ عَـزیزه בلـــҐ בیـگہ اوטּ عِـشـق بـَـر نمیگرבه خــوבتـҐ باورت نمـیـشہ وَلــے بـے منـҐ میشـہ قصـہ رو سر کـــرב وَقتے عـاבت ڪنے بــہ تَنهـایـے خِیلے چـیـزا رو مــیـشـہ باور کـــرב ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !قفس باران!, # eLaHe #, #mahnaz#, *cleopatra*, *بارون پاییزی*, *سورن*, *هاناز*, .Estella.M, abby7, ang.heav2012, Anolin, ASAL.R, ASHIYAN, atefeh 17, Bavar, blue _ girl, Elham.E, elnaz a.k, f@RN@Z!!!, fatima hapar, Fed Up, fereshte.h, FooLaD, ghambar, hamid_diablo, hamsafar tanha, hannan jooon, hasti_azadi, Inoosh, kambi Z ahra, kimiya14, koosar, lover vampire, Mahsa313, malihe ranjbar, mh_1929, mobina tj, mrm71, Najme-97, naz aram, nazi shirazi, phare, raha19, roya e man, s.m69, saharmn, sakhre, samss, sevda-ss, shakiba.n, sormeh-76, sotazi, sunshine.h, sydney, takshakh2838, tala bala, tenten, Tulip, V.i.d.a, yasamin-73, ZAl-l2A, المـیـــــرا, برادپیت, ثـمیـن, دل آرا دشت بهشت, رز وحشی, مهستی, نگین, کاتی, ♥TaMaNa♥, ✖DarLinG♥GirL ✖, 。 sIrVαT 。 |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : تهرون!!..
تشکرها: 280
تشکر شده 1,390 بار در 304 پست
کتاب مورد علاقه : TwIlIghT حالت من : | آخییییییییییییییییییییییی ی،خیلی خوشمله میسی ثمر جووووووووووووووون | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : کوچه پس کوچه های تهرون
تشکرها: 1,013
تشکر شده 1,364 بار در 464 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی در دیار باقی... حالت من : | نقل قول:
هووووووووووووووووووووو... به ناموس مردم چشم نداشته باش این یک... دو هم این که امضات چخ ضایع تشریف داره... سه هم... فضولی؟! سه مربوط به مامان ثمرمه... مامان گلی عشقم دستت درد نکنه که این عکسارو گذاشتی... نوه هاتم تشکر میکنن... ![]() ✿ツ رقاص ڪـﮧ باشے ، دیگر آهنگ خاصے مــعنے ندارد بـا هـر آهنگے بـاید برقـصے !!! و ایـن روزهـا . . . چه بـد آهنگــ هایـے مےزنـد روزگــــار ، و مـن . . . هر روز برایش مےرقــصم . . .!!!✿ツ | |||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : همینجا زیر باران
تشکرها: 1,743
تشکر شده 5,303 بار در 1,087 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن.. حالت من : | ممنوووووووووووووووووووووو ووون عسیسم دلـــــت را جــــــــــــایی ... حـــــــــوالی خـــــــــــدا ... چـهــــــــار میخ کــــــن کــه بـــا رفتن این و آن نـــــــرود !!... وقتی کسی برای نداشته هایت بهانه میگیرد بهتر است او را هم نداشته باشی تا به نداشته هایت اضافه شود ! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : خـونموטּ دیگــﮧ
تشکرها: 5,838
تشکر شده 5,409 بار در 1,022 پست
کتاب مورد علاقه : دالاטּ بـهـشـت حالت من : | چرا کسی نمیاد نظر بذاره ؟؟؟؟ کسی نیست ؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 19,691
تشکر شده 29,066 بار در 6,894 پست
| بازی خوبی داشت ازش خوشم اومد ![]() مرسی ثمره جون | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : قم.ولی بچه خرمشهرم
تشکرها: 2,153
تشکر شده 3,799 بار در 1,370 پست
کتاب مورد علاقه : خوشم نمیاد حالت من : | وای از این بچهه متنفرم ................. آخر قصه ی ما را همان اول لو دادند همان جایی که گفتند: یکی بود و یکی نبود . . . | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهـــران
تشکرها: 16,197
تشکر شده 9,218 بار در 1,951 پست
کتاب مورد علاقه : یـاسمــین حالت من : | چرا آخه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
تشکرها: 2,001
تشکر شده 13,182 بار در 2,828 پست
| اینم نظر واسه دوست خوب! چرا عکس ها ایجوریه؟؟؟؟ ![]() مثل دزد ها شده اینجا. همیشه متن ها بلند بوده مشتی رفیق هر نوعش با هر نوعی گشتیم دیدیم که تهش با زخمی تنهاییم ولی خو خوش گذشت یه وقت هایی . . . نعرت و بزار تو بارون و بشکون رد شو حتی قانون و دل نبند که تهش تلخیه میشی مثه من نفس تخلیه... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : طبرستان
تشکرها: 6,536
تشکر شده 2,996 بار در 737 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید!!! حالت من : | ممنون...باحاله خیلی مث داداشش | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, امیـــــر, جدید, دو, سفیـــد, عکـــــس, غزالی, وضعیت, یونـــس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |