| |||
| | #61 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال درسی و دانشجویی ![]() | پست معمولی : +1 امتیاز مرسي.........خسته نباشي گلي روزگاری است در اين گوشه پژمرده هوا ، هر نشاطی مرده است دست جادويی شب ، در به روی من و غم میبندد... میكنم هر چه تلاش ، او به من می خندد نقشهايی كه كشيدم در روز ، شب ز راه آمد و با دود اندود طرحهايی كه فكندم در شب ، روز پيدا شد و با پنبه زدود ديرگاهی است كه چون من همه را ، رنگ خاموشی در طرح لب است جنبشی نيست در اين خاموشی ، دستها پاها در قير شب است! |
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #62 (لینک مستقیم) |
| همکار بخش آموزش ![]() حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خسته نباشید |
| |
| | #63 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | پست معمولی : +1 امتیاز مرسی عزیزم ،خسته نباشی ![]() ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| |
| | #64 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 20,814
تشکر شده 9,516 بار در 1,763 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مرسی پگاه جون، خسته نباشی اینجا شهر قصه های مادر بزرگ نیست ! آسمانش را هرگز آبی ندیده ام ... من از اینجا خواهم رفت و فرقی هم نمیکند که چراغی داشته باشم یا نه .. کسی که می گریزد، از گم شدن نمی هراسد ! .. | ||||||||
| |
| | #65 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 108,058
تشکر شده 197,313 بار در 18,592 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | پست معمولی : +1 امتیاز تشکر مجدد قفل دیر باریدى باران ... دیر... من مدت هاست در حجم نبودن كسى خشكیده ام...!! | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تایپ, در, سفر, عباسی, فصل, ناهید, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |