| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $nooshin$, *mikhak*, ardalan.hava, ariany, ar_77, diena, down13, Elham.E, farane, farnaz21, harimeshgh, iryane, jessica3, khoshhal, luna.brillante, maryam1988, Mino Bookworm, pare, Parnam, RaheBipayan*, rain bow, REMIX, reyhane.s, roza23, s.m69, S@H@R, Sahar B, sahele ziba, Samin goli, SH.CH, shekaste, silverstar, sky daughter, Star-crossed, tenten, youngi, آزاد سرو, المیرا 98, الیسا 98, بلوط, دارابي, دانش+جو, دلداده, رز وحشی, زهرا.الف, شب, طلائی, فرودو, نگین, نیلوفر دختر دریا, پروانه!, گیتی |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: Mashhad
کتاب مورد علاقه : Eshq Hargez Nemimirad حالت من : | اااااااااااوووووووق چه قدز زشت بوده ......... سخته حرفت را نفهمند امـــــا سخت تر اینه كه حرفت را اشتباهی بفهمند !!! ......... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: بندر
تشکرها: 5,136
تشکر شده 294 بار در 121 پست
کتاب مورد علاقه : فراوان حالت من : | گوگولو چقدمحشربوده!!!!!!کف کردم از این همه سربزیری بگذارید وبگذرید ببینید ودل مبندیدچشم بیاندازید ودل مبازید چرا که دیر یا زود ...باید گذاشت وگذشت . ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهـــرون
تشکرها: 5,304
تشکر شده 4,523 بار در 928 پست
کتاب مورد علاقه : یـاسمــین حالت من : | زشت بوده چه قد مرسى ![]() ✖وبـــلـآگــم✖ ✖تـاپیـیک معـرفی وبـلـاگـاتـون✖ ✖نیلــــوفر مــــرداب | مــاهرخ و ســـــارا✖ ✖غربت غریبانه ی من | Tikooli کاربر انجمن✖ ✖نباید ها | هیوا.ب کاربر انجمن نودهشتیا✖ ✖پرتو | شایسته بانو کاربر انجمن✖ ✖رها شو | tinatntn و kolaleh کاربر سایت✖ ✖لمس واژه عشق | سارا کاربر انجمن نودهشتیا✖ ✖تــــــــك ستاره | # NEGAR # كاربر انجمن✖ ✖طرفداران فرزاد حسنی✖ ✖طـرفـداران شـهرام شکــوهـی✖ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: بچه زرنگ تهرون
حالت من : | آخی.....مرسی ![]() گاهی دلت بهانه هایی می گیرد که خودت انگشت به دهان می مانی... گاهی دلتنگی هایی داری که فقط باید فریادشان بزنی اما سکوت می کنی ... گاهی پشیمانی از کرده و ناکرده ات... گاهی دلت نمی خواهد دیروز را به یاد بیاوری انگیزه ای برای فردا نداری و حال هم که... گاهی فقط دلت میخواهد زانو هایت را تنگ در آغوش بگیری و گوشه ای گوشه ترین گوشه ای...! که می شناسی بنشینی و"فقط" نگاه کنی... گاهی چقدر دلت برای یک خیال راحت تنگ می شود... گاهی دلگیری شاید از خودت......شایــــــــــــد | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: tu ghalbe hame kasai ki doosam daram
تشکرها: 494
تشکر شده 1,274 بار در 400 پست
کتاب مورد علاقه : atre nafas haye to حالت من : | ووووووا چه زشت بوده مَـــטּ تَعـــجب مـے ڪــنَم چطــور تـو روز روشـَــטּ دو هـیـدروژטּ بـا یـڪـــ اُڪـــسیژטּ تَرڪـیب مـے شـَـטּ ـاونـوقتـــ ـآب اَز ـآب تـڪـوטּ نمے خــورـه ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
| خیلی بی ریخت بوده الآن نسبتا خوشجله میسی هانیه جون گمانم اشک من پایان ندارد... دل دریا دلان سامان ندارد بریزاشک صداقت بر نگاهت...که خنده بر لبانم جا ندارد | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
کتاب مورد علاقه : رمان ایرانی حالت من : | من که متوجه نشدم چرا میگید زشت بوده !! تو ذهنتون براش ریش و سبیل بگذارید هیچ فرقی با قیافه الانش نداره شده این زنگ رو بزنی و کسی جوابتو نده ؟! ![]() تایپیست های عزیز ممنون به خاطر زحماتتون | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 11,495
تشکر شده 4,123 بار در 1,051 پست
حالت من : | مرسی ![]() به نظر من خیلی شبیه الانشه و نمی دونم چرا میگین زشت!! اصلا زشت نیست قیافه اش خوبه | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: کویر
تشکرها: 10,417
تشکر شده 209 بار در 125 پست
حالت من : | حالا انگار الان چه خوش قیافه ای هست که میگین چقدرزشت بوده انتظارداشتین چجوری باشه...تازه مهم اینه که صداش خوبه نه مثل بعضی خواننده ها که نه قیافه دارن نه صدا بعد با اعتماد به نفس کامل میرن خواننده هم میشن... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| احسان, از, استاد, اميري, ايرج, با, ببينيد, حتما, خواجه, عکسي, نوجواني, پدرش |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |