| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: IR/IRAN
کتاب مورد علاقه : booooogh حالت من : | کجاش زشته این...........حسودا...............بچه باحالیه............. ----------------------------------------------------------------------------------- هر شب مرا با خود میبری میبری به جایی که تاریک است و روشنایی آن تویی هرشب مرا به اوج میبری میرسیم به جایی که نگاهت همیشه آنجا بود ما یکی شده ایم با هم همیشگی شده عشقمان، بگو از احساست برای من… همیشه میگویم تو تا ابد برایم یکی هستی ، یکی که عاشقانه دوستش دارم ، یکی که برایم یک دنیاست…. دنیای زیبایی که درون آنم ببین یک دیوانه دائم نگاهش به چشمان توست ، من همانم! . ------------------------------------------------------------------- | ||||||||
| | |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: شهر باران
کتاب مورد علاقه : twilight1-2-3-4 حالت من : | چخد قیافش فرق کرده بنده خدا!!!!!! ![]() الان قیافش بهترهاااااااااااااا!!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: کرج
تشکرها: 627
تشکر شده 2,332 بار در 481 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | واااااااااااااااااااااااا اااااااای بلوغ بیداد میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!! چه کوچولو بوده | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: قبرستون
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | الان چقدر بهتر شده هاااااااااااااااااا مرسیی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید مسابقه ی پرواز | آر.ال.استاین| ترجمه ی مهرانگیز نکو روح http://www.forum.98ia.com/t498868.html | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,214
تشکر شده 516 بار در 266 پست
کتاب مورد علاقه : هشت كتاب سهراب حالت من : | بنده خدا خيليم زشت نيستا.فقط اينجا ريش نداره - صداش كه خيلي خوبه | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمان این شهر
کتاب مورد علاقه : مائده های زمینی حالت من : | خوب همه دوره نوجوونیشون بی ریختن دوران بلوغ دیگه............. ممنون شیشه نازک احساس مرا دست نزن... چندشم می شود از لکه انگشت دروغ! ![]() | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین بارون
تشکرها: 3,793
تشکر شده 568 بار در 404 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من و قرار نبو حالت من : | خدا رو شکر الان قیافش خیلی بهتره!!! | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | سن بلوغشه نه ؟؟؟!! چه بچه سر بزیری!! | ||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: 20 هزار فرسنگ بالاي ابرا
کتاب مورد علاقه : قد كتابخونه ملي حالت من : | اي جان چقدر بچه مثبت بوده ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| احسان, از, استاد, اميري, ايرج, با, ببينيد, حتما, خواجه, عکسي, نوجواني, پدرش |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |