| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتابای روانشناسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم یه تشکر درست و حسابی از مهرنوش عزیزم بکنم که پستاشو زود به زود گذاشت مرسی مهرنوشی مي ترسم از نبودنت... و از بودنت بيشتر!!! نداشتن تو ويرانم ميكند... و داشتنت متوقفم!!! وقتي نيستي كسي را نمي خواهم. و وقتي هستي" تو را" می خواهم. رنگهايم بي تو سياه است ،و در كنارت خاكستري ام خداحافظي ات به جنونم مي كشاند... و سلامت به پريشانيم!؟! بي تو دلتنگم و با تو بي قرار.... بي تو خسته ام و با تو در فرار... در خيال من بمان از كنار من برو برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #52 (لینک مستقیم) | |||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: همین ورا،یه کم اونورتر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه.تلافی. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
خواهش میکنم سیامک عزیزم..وظیفه بود ای کاش احساسم صدایی داشت ، از حال و روزش با تو دم میزد برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| | |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: USA
(View Stats)
تشکرها: 1,155
تشکر شده 205 بار در 70 پست
کتاب مورد علاقه : dalane behesht, hamlet, leili & majnon حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ااخخخخخخخخخخخخخخخ که این پسره سام بد حرصیم می کنه دوست دارم جفت پا بیام تو صورتش و اقعا حیف اسم سام که رو اینه مامانش کاش هواشو داشته باشه. رمان قشنگیه دست جفتتون درد نکنه دمتون جیلیز ولیز | ||||||||
| | |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: اهل همين نزديكيها همسایه روشنی و همخونه تاریکیو
(View Stats)
تشکرها: 7,137
تشکر شده 7,359 بار در 2,284 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر.بریدا..و.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مهرنوشی فک نمیکنی خیلی زود دختر راه اومد؟. ![]() ............راستی سیامک بد کنجکاوم ببینم این مهناز چه میکنه ..........بابا یه بار بذار این مهناز حال پویا رو بگیره دلمون خوش بشه | ||||||||
| | |
| | #55 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتابای روانشناسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #56 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: اهل همين نزديكيها همسایه روشنی و همخونه تاریکیو
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر.بریدا..و.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #57 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: USA
(View Stats)
تشکرها: 1,155
تشکر شده 205 بار در 70 پست
کتاب مورد علاقه : dalane behesht, hamlet, leili & majnon حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مامانه و داداشه زیادی رو اعصابن انگار دخیشون مونده رو دستشون دادنش به این خیکی اعصاب داریم؟ ![]() مرسی از رمان زیباتون | ||||||||
| | |
| | #58 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: همین ورا،یه کم اونورتر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه.تلافی. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #59 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر.بریدا..و.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سیامک شماره فونت گذشته خیلی ریزه عجب جالب شده این سایه ها .......مهرنوش خیلی کنجکاوم ...........الان قضیه چیه؟خیلی مبهمه تند تند بذارینش که من ازاین ابهام دربیام | ||||||||
| | |
| | #60 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: در رویا..
(View Stats)
تشکرها: 3,334
تشکر شده 933 بار در 318 پست
کتاب مورد علاقه : غرورتعصب.آن نیمه دیگر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام............ ![]() ![]() این سام چرا اینقدر تغییر کرد رفتارش؟؟؟به نظرم یهویی بود....اخه اولاش این همه باهاش خوب بود... خیلی زود شخصیتش عوض نشد؟؟ ![]() خانواده ی سام که اینجوریه...خود سامم که رفتاراش الان نشون میده که پرنیانو نمیخواد....خب چه کاریه؟؟!!! ![]() چرا میخواد با پرنیان ازدواج کنه؟؟؟؟؟؟ ![]() اون دختره که با پویا چت میکنه همین پرنیانه؟؟!!که خودشو سهیلا معرفی کرده؟؟(اسم دوستش سهیلاس اخه!) دوستت دارم را آرام بنویس....زیر فشار این اعتراف..... کاغذ هم مچاله می شود..... ![]() کتاب هایی که خوابو از چشماتون میگیره!!! ![]() ![]() آن نیمه دیگر... | anital کاربر انجمن هميشه يكي هست | mehrsa_m كاربر انجمن پرتو | شایسته بانو کاربر انجمن پدر خوب | sun daughter کاربر انجمن من...تو...او...دیگری! | sun daughter کاربر ا نجمن بازنشسته | mirage کاربر انجمن | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 90, انجمن, برای, تقدیر|tormentorسیامک, سایه, فراموشم, معرفی, مهر, نقد, همیشه, و, کاربران, کتاب, کن|کارگروهی|معرفی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |