| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: همه جاي ايران
تشکرها: 4,618
تشکر شده 16,244 بار در 911 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: پایتخت دود وگوگرد
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | مرسی این چرا تو کنسرتاش همیشه مشکی می پوشه؟؟!!! صداش خیلی عالیه ولی اصلا خوش تیپ نیس | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
کتاب مورد علاقه : همخونه و غزال و ایلگار حالت من : | وااااااااای منم دلم می خواد واقعا" کنسرتاش بی نظیره | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
کتاب مورد علاقه : جا نمیشه!!!! حالت من : | مرسی چرا عکسا اینقدر دورن؟؟؟ دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: پیش خدا
تشکرها: 20
تشکر شده 79 بار در 35 پست
کتاب مورد علاقه : غزال،الهه ناز حالت من : | من عاشق صدای محسن یگانه هستم... بی نظیره... ای کاش منم تو کنسرتش بودم... _________@@@@@@@@ ________@@@________@@_____@@@@@@@ ________@@___________@@__@@@______@@ ________@@____________@@@__________@@ __________@@________________________@@ ____@@@@@@______@@@@@___________@@ __@@@@@@@@@__@@@@@@@_________@@ __@@____________@@@@@@@@@_______@@ _@@____________@@@@@@@@@@_____@@ _@@____________@@@@@@@@@___@@@ _@@@___________@@@@@@@______@@ __@@@@__________@@@@@________@@ ____@@@@@@_______________________@@ _________@@_________________________@@ ________@@___________@@___________@@ ________@@@________@@@@@@@@@@@ _________@@@_____@@@_@@@@@@@ __________@@@@@@@ ___________@@@@@_@ ____________________@ ____________________@ _____________________@ ______________________@ ______________________@____@@@ ______________@@@@__@__@_____@ _____________@_______@@@___@@ ________________@@@____@__@@ _______________________@ ______________________@ _____________________@ | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: پایتخت
تشکرها: 1,554
تشکر شده 3,004 بار در 469 پست
کتاب مورد علاقه : تقلب حالت من : | اهنگ بار و بندیل محسن فوق العاده بود خودشم فیس بدی نداره مرسی بابت عکس | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: همین نزدیکی
تشکرها: 25
تشکر شده 57 بار در 24 پست
کتاب مورد علاقه : شب های پیشاور حالت من : | مرسییییییییی بچه شهرمونو عشق است پرچم گنبدوبالا نگه داشته | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: منظومه شمسي
تشکرها: 1,171
تشکر شده 2,581 بار در 1,137 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | به نكته خوبي اشاره كردي عزيزم................ !خدايا عاشقتم! فقط همينو دارم كه بگم! خدا تنها معشوقي است كه خيانت نمي كند. خوشحال ميشم به كلبه ي تنهايي منو خدا سر بزنيد![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | مرسی از عکسا کنرتش کی برگزار شد؟ یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| or, جزیره, در, دیدنی, عکس, محسن, های, کنسرت, یگانه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |