| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: جنوب
(View Stats)
تشکرها: 5,620
تشکر شده 1,525 بار در 878 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-كسي مي آيد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هاااااااااااااان؟؟؟ ![]() آدم چه چیزایی میشنوه!!! الان یه جفت شاخ کم دارم ![]() معلومه از قصد بوده به من بگو: نگو! نمی گویم، اما نگو نفهم که من نمی توانم نفهمم من می فهمم...! ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید این رمانا توصیه میشه(در حال تایپ): برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جهت بالا بردن روحیه بوده ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: اتوبان اهواز - دزفول
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حالا چرا 7 صبح؟؟؟؟؟؟ مردان در مسیر عشق به وسعت نامنتهایی نامردن گدایی عشق می کنند تا زمانی که به تسخیر دا زن مطمئن نیستند اما همین که مطمئن شدند نامردی را در کمال مردانگی به جا می اورند ***************** کاشکی میفهمیدی اونیکه برای بدست آوردن محبتت حاضر تنش رو به تو بسپاره فاحشه نیست و اونی که برای به دنبال خود کشوندنت تنش رو ازت میدزد باکره نیست ، من به فاحشه بودن زنان باکره و باکره بودن زنان فاحشه ایمان دارم... (دکتر علی شریعتی) | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 13,387
تشکر شده 4,289 بار در 1,374 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با خوندنش اگه اشتباه نکرده باشم یاد نمایشگر میدان آرژانتین افتادم که هکش کرده بودن و یه تصویر مبتذل در حدود 15 تا 20ثانیه ازش پخش شد برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دلبرم عزم سفر کرد خدارا یاران چه کنم بادل مجروح که مرهم با اوست | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین آریایی ها
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گیس سیاه سردار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی بعیده... اونم از ترک ها با این همه تعصب و غیرت والا دیگه از ایران هم چیزی نمونده خدا عاقبت به خیرمون کنه ممنون برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید از مدیر سایت ، مدیر ارشد ، مدیران بخش و همکاران عزیز خواهش میشه دفعه ی بعدی که لازم دیدند اخطار بدند براش تاریخ انقضا بزارند .. شاید زودتر از اون چه که فکر بکنید اشتباهاتشو یاد بگیره .. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: تو باغچه!
(View Stats)
تشکرها: 18,386
تشکر شده 7,571 بار در 3,020 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که اسمش کتاب باش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه تلوزیون باحالی بوده باید باکره باشی، باید پاک باشی برای آسایش مردانی که پیش از تو پرده ها دریده اند! چرایش را نمیدانی فقط میدانی قانون است، سنت است، دین است قانون و سنت را میدانی مردان ساخته اند اما در خلوت می اندیشی به مرد بودن خدا و گاهی فکر میکنی شاید خدا را نیز مردان ساخته اند!! | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: سیرک عجایب
(View Stats)
تشکرها: 1,684
تشکر شده 1,708 بار در 856 پست
کتاب مورد علاقه : رویای روی تپه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دستگاهشون منحرفه من غمگینم زیرا مرده شورها از مرگ انسان ها شاد می شوند دلم میگیرد دختر هایی را میبینم که عشق معامله می کنند و جنین سقط شده می خرند هم کلاسی هایم در شعر ها و رمان های عاشقانه ی سال غرق اند قلب هایمان الوده به کوچه و خیابان است و به نامه هایی که از پشت شیشه های سخت و قطور به ما می رسد دست هایم را می نگرم چیزی جز هیچ نمی بینم و چسب خورده ترین قسمت سینه ام می شکند دوباره... که در تمام ساعت های سکوت سعی به جمع کردن آن داشته ام اکنون که به بیرون می نگرم کسی در کوچه نیست در را که باز می کنم الوده ترین رز دنیا را در سپید ترین دست ها میبینم به چشم های گناهکارش خیره میشوم و منتظر که کسی دست های خالی ام را پر کند برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: آن طرفتر ز جنگل انبوه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه و یادم نمیاد | بدون امتیاز : 0 امتیاز چقدر بد . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| در, رقص, روبروی, زن, ساعته, مصلی, نمایشگر, نیم, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |