| |||
| |||||||
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #91 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال درسی و دانشجویی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز دیوانه ها ![]() مرسی..................همگی خسته نباشین! روزگاری است در اين گوشه پژمرده هوا ، هر نشاطی مرده است دست جادويی شب ، در به روی من و غم میبندد... میكنم هر چه تلاش ، او به من می خندد نقشهايی كه كشيدم در روز ، شب ز راه آمد و با دود اندود طرحهايی كه فكندم در شب ، روز پيدا شد و با پنبه زدود ديرگاهی است كه چون من همه را ، رنگ خاموشی در طرح لب است جنبشی نيست در اين خاموشی ، دستها پاها در قير شب است! |
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #92 (لینک مستقیم) |
| همکار بخش آموزش ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشید. |
| |
| | #93 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: U.S.A
(View Stats)
تشکرها: 17,700
تشکر شده 20,771 بار در 1,601 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی همگی خسته نباشین ![]() دلم میخواهد کسی «باشد» «خوب» باشد... «مهربان » باشد... « بس» باشد... همه ی این بودن هایش فقط برای من باشد... . . فقط برای من ..... | ||||||||
| |
| | #94 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ناکجاآباد
(View Stats)
تشکرها: 15,674
تشکر شده 38,606 بار در 5,137 پست
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همگی خسته نباشید کاش خدا منو ببینه، ببینه چه گیج و خسته ام دستمو محکم بگیره ، بگه که نترس، من هستم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #95 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: شهر باران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز متشکر از همگی من اینجــا کنـار ِ این همه زیبایی و تو، تنهایی؛ دلم برای تنهایی ِ تو می سوزد و خود آشفته ام از این خوشگذرانی؛ با من باش با من بیا و بمان که من بدون تو، به روزگار تلـــخ... ســـرد... اندوهــبار... فقط نگــاه می کنم | ||||||||
| |
| | #96 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش سرگرمی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind | بدون امتیاز : 0 امتیاز همگي خسته نباشيد | ||||||||
| |
| | #97 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 108,056
تشکر شده 197,290 بار در 18,590 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز تشکر مجدد قفل دیر باریدى باران ... دیر... من مدت هاست در حجم نبودن كسى خشكیده ام...!! | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بهتر, تایپ, دیوانه, روح, شهره, شوند, عاشق, فراخوان, قوی, می, نودوهشتیا, ها, گروهی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |