| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 278
تشکر شده 1,354 بار در 381 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز اگه یه کلید داشتی دوست داشتی چه دری رو باز میکردی؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خودم دوست دارم در بزرگترین صندوق پول بزرگترین بانک دنیارو باز کنم............... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا کسی نظر نمیده؟؟ ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: غنچه رز
(View Stats)
تشکرها: 78
تشکر شده 358 بار در 188 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در خانه خدا خیلی دوست دارم داخلش رو ببینم من پذیرفتم شکست خویش را پندهای عقل دور اندیش را من پذیرفتم که عشق افسانه است این دل درد آشنا دیوانه است می روم شاید فراموشت کنم با فراموشی هم آغوشت کنم می روم از رفتنم دل شاد باش از عذاب دیدنم آزاد باش گرچه تو تنهاتراز ما می روی آرزو دارم ولی عاشق شوی آرزو دارم بفهمی درد را تلخی برخوردهای سرد را | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زمین-قاره ی اسیا -ایران-تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,317
تشکر شده 467 بار در 124 پست
کتاب مورد علاقه : اثر فلورانس اسکاول می حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در کمد خواهرمو خیلی دوست دارم ببینم توش چیه!!!!! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 53
تشکر شده 11 بار در 8 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در قلب کسی رو که به اندازه تموم دنیا دوسش دارم ولی حیف که اون نمیدونه no signature ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: نیروانا(شایدم توهمه)
(View Stats)
تشکرها: 1,535
تشکر شده 110 بار در 47 پست
کتاب مورد علاقه : کی میره این همه راهو... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم کمد خواهرم....تهران دانشگاه میره اونوقت در کمدشو اینجا قفل کرده ...آخه این انصافه؟ تازه همه ی cdهاشم اونجا انبارکرده در کمدشم همیشه عین آینه ی دق جلوی منه | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: سحابي چشم خدا
(View Stats)
تشکرها: 831
تشکر شده 1,402 بار در 405 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: هر جا که او باشد
(View Stats)
تشکرها: 7,658
تشکر شده 3,686 بار در 979 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در قلب یه نفر... شیــــرین بهانه بود ! فرهـــاد تیشه میزد تا نشنود صدای مردمانی که در گوشش میخواندند دوستـــــت ندارد.... **** هر بار که می خواهم به سمـتـت بيايم يادم می افتد ''دلـتـنـگی" هرگز بهانه خوبی برای تکرار يک اشتباه نيست!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 97
تشکر شده 191 بار در 43 پست
کتاب مورد علاقه : آنشرلی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من دوست داشتم در مرگ رو واز می کردم! .............................................. .............................................. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اگه, باز, داشتی, دری, دوست, رو, میکردی؟, چه, کلید, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |