| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین تنهایی
(View Stats)
تشکرها: 2,558
تشکر شده 2,675 بار در 681 پست
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب سهراب سپهری... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز درب های بسته ی آرزو هامو... باران فرونشست... شاخک های پروانه شکست... بال هایش خیس شد مثل دل من ... کاش بازهم باران می بارید کاش بازمی بارید ... می خواهم همه آرزوهایم را به جاده ها بسپارم جاده های مرگ آرزوهایم را ببرید ... آرزوهای فناشده ام | ||||||||
| | |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: چادر
(View Stats)
تشکرها: 4,017
تشکر شده 4,482 بار در 2,826 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در خونمون... سرم را نه ظلم مي تواند خم کند ، نه مرگ ، نه ترس ، سرم فقط براي بوسيدن دست هاي تو خم مي شود مادرم ؛ | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: همین نزدیکیا
(View Stats)
تشکرها: 484
تشکر شده 2,654 بار در 600 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای پزشکیم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کلید قلب ........ باد می وزد …میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . . ![]() | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: همین نزدیکیا
(View Stats)
تشکرها: 484
تشکر شده 2,654 بار در 600 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای پزشکیم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در خونمونو..... | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: چابهار
(View Stats)
تشکرها: 1,855
تشکر شده 1,695 بار در 598 پست
کتاب مورد علاقه : بوف کور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در بسته ی خودمووووووووووووووووووووو وووو | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: شهر ارزوها
(View Stats)
تشکرها: 857
تشکر شده 84 بار در 51 پست
کتاب مورد علاقه : عالیجناب عشق ر.اعتم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در خوشبختی که خیلی وقته قفل شده | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 2,286
تشکر شده 592 بار در 349 پست
کتاب مورد علاقه : غزال.گندم.همخونه و....... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز درصندوق بانک مرکزی رو.............. واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند چون به خلوت میروند ان کار دیگر میکنند مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز گو توبه گویان خود چرا توبه کمتر می کنند | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیرآبی آسمون
(View Stats)
تشکرها: 1,084
تشکر شده 2,389 بار در 634 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شاید..............در بهشتو باز می کردم...... برای کسی بمیر که برات تب کنه.... ![]() **** رمانهای توصیه شده: ***** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱
(View Stats)
تشکرها: 20
تشکر شده 35 بار در 24 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز در صندوقچه مامان بزرگمو چون توش چیزای زیادی هست ...... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اگه, باز, داشتی, دری, دوست, رو, میکردی؟, چه, کلید, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |